2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اقا نوید یه چیزی که برام سواله اینه که من خیلی ادم بد زخمی هستم خیلیییی. طوری که اگر گوشه ناخنم تیز ...

موندن جاي زخم هم ب كار دكتر بستگي داره هم ب بدن خود مريض، مثلا من اصلا جاي بخيه هام نموند يني ب زحمت بشه حتي پيداش كرد حتي نياز به كرم ترميم زخم هم نشد

ولي اصلا نگران نباشيد، از هفته سوم به بعد بهتون كرم سيكالفيد ميدن كه كاملا جاي بخيه رو محو ميكنه، اگر خدايي نكرده انقدر بد بود كه با كرم هم از بين نرفت بعد يكسال با ليزر ميشه درستش كرد

اقا نوید میشه از مطب گردی که پیش ثابتی رفتید قبل عملتون بگید؟ قبل از عمل با بصام رفته بودید مطب ثابت ...

من بعد از بصام رفتم ثابتي، هيچ شناختي هم نداشتم يكي از دوستام معرفي كرد، كاملا بي ميل رفتم ولي با ديدن مريضا واقعا نظرمو جلب كرد و در جا وقت عمل گرفتم، البته  دو بار ديگم رفتم مطب قبل عمل براي اطمينان،همه  بيني ها مدل طبيعي ولي كوچيك بودن چيزي كه من دوست داشتم نه مثل دكتراي طبيعي كاري كه سايز بزرگن،

اولين چيزي كه دكتر بهم گفت اين بود كه پروژكشنت خيلي زياده، از روبرو هم پهنه پره هات بايد باز بشه، در صورتي كه قاروني و بصام و تقريبا بقيه دكترا گفتن دست ب پروژكشنت نميزنم! و پره هاتم باز نميكنم!،(خدا ميدونه چ دماغي قرار بود تحويل بگيرم!!!)

بيني من مشكل انحراف و كجي شديد هم داشت كه خدارو شكر رفع شد 

دكتر شاهين روشن ميلاني، دكتر طبيعي كار و خوبيه، ولي نه ازين طبيعي گنده ها، طبيعي جم و جور

ممنون که جواب دادین :)

دقیقا همون چیزی که در مورد این دکتر جلب توجه کرد کارا طبیعیه جم و جورش بود و رضایت بیماراش

حالا امیدوارم حضورا هم که میرم بتونه صد در صدی دلمو قرص کنه چون واقعا خسته شدم انقدر که دنبال دکتر گشتم و یا اونی نبودن که من میپسندیدم و یا کار خرابی‌هاشون میزد تو ذوق ادم

من بعد از بصام رفتم ثابتي، هيچ شناختي هم نداشتم يكي از دوستام معرفي كرد، كاملا بي ميل رفتم ولي با دي ...

از این زاویه که خوب شده

البته عکسای قبلیتونم که گذاشته بودین خوب بود

که بنظرم ورمش بخوابه خیلی خودشو بهتر نشون میده

مبارک باشه

امیدوارم که سالیان سال خوب کار کنه براتون  

دوستان کسی این دکترارو میشناسه؟؟ دکتر علیپور که پاسدارانه دکتر ابراهیم یارمحمدی دکتر محمد علی اکبری ...

دکتر علیپور و یکی از دوستام پیشش عمل کرده بود دو سه سال پیش بینیش به عنوان یه آقا خوب شده بود بدون قوس بود و طبیعی

من بعد از بصام رفتم ثابتي، هيچ شناختي هم نداشتم يكي از دوستام معرفي كرد، كاملا بي ميل رفتم ولي با دي ...

سلام.مبارک باشه به نظرم بینی شما عالی شده.میشه لطفا نظتونو راجع ب دکتر علیرضا سلطانی فر هم بفرمایید؟ 

چشم به راه...
سلام.مبارک باشه به نظرم بینی شما عالی شده.میشه لطفا نظتونو راجع ب دکتر علیرضا سلطانی فر هم بفرمایید؟ ...

من تازه‌گی ازش چندتا نارضایتی شنیده بودم

بعدم بنظرم یکم بینی‌هاشو خیلی سربالا عمل میکنه، مدلاش خوکین  

درضمن قیمتش در عرض یک هفته دو برابر شد که بنظرم خیلی جالب نیست این کار

خواهش می کنم. پروجکشن بینی من زیاد بود الان نرمال شده. ولی اگر می خواید نوک بینیتون زیاد جمع بشه به ...

ممنون .خدا رو شکر که همه چی نرمال ه.مشکل من قلقلی سر بینی ام هست و بعد پروجکشن.دکتر جهاندیده را میشناسین.بقیه دوستان در مورد دکتر جهاندیده نظری ندارن؟

راست میگی؟ ای داد بیداد پس پیش کی بریم اخه. یعنی چند شده قیمتش؟

تقریبا تا پاییز قیمتش ۳تومن اینا بود!!!!!

بعد کم کم هی اضافه کرد

الان کرده نزدیک ۷ تومن

من بیشتر از اینکه از این کاراش بدم بیاد، از مدلاش خوشم‌ نیومد

همه چیز سلیقه‌ایه باید ببینی خودت چی دوست داری

سلام  تو تهران دستتون خیلی بازه برا عمل بینی خوش بحالتون....     من میخام اصفهان پی ...

اره واقعا!! من عکساشو ديدم خيلي خوب و طبيعي بود ولي دکتر پورصيرفي رو دوتا از دوستام پيشش عمل کردن راضي ان. منم دو دل :(((

2810