2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015359 بازدید | 66526 پست
سلام عزيزم چه خوب كه شما از كار يحيوي راضي هستين ،راستش من روز اول انتخابم يحيوي بود حتي نوبت عملم ك ...

سلام.

من حدودا یک سال از جراحی بینیم با دکتر یحیوی می گذره. سمت راستم ( شاید به خاطر انحراف کمی که داشت و کار بیشتری که روش انجام شده) هنوز  ورم داره. احتمالا دکتر دوباره برام کورتون تزریق کنه (من پوستم ضخیم و چرب بود). به حدی طبیعی عمل شده که کمتر کسی متوجه میشه عمل کردم. اصلا قوس نداره. پره های بینی برش نخورده، شاید به خاطر همین انقدر طبیعی شده. در کل بینیم اندازه صورتمه... نه بزرگ نه کوچک. تجربه و نظر خودم رو بخوام بگم، سبک جراحی های دکتر یحیوی برای افرادی مناسبه که بینی طبیعی و بدون قوس می خوان و صرفا هدفشون اینه که ایرادات بینیشون برطرف بشه. اندازه بینی رو زیاد تغییر نمیدن. طی چند بار مطب رفتن فقط یک نفر ناراضی دیدم (می گفتن قوس بینیشون کمه).  من نمای رو به روی بینیم خوب بود ولی نیم رخم مشکل داشت. دکتر قارونی هم خوبن اما به نظرم دکتر یحیوی برای من مناسب تر بودن (یعنی گالری تصاویرشون رو که می دیدم نیم رخ بینی هایی که دکتر یحیوی عمل کرده بودن تقریبا همگی مدلی بودن که من می خواستم و کم ریسک تر بودن).

رسیدگی های بعد از عمل هم دستیارشون انجام میدن (در آوردن پانسمان و گچ و طلق و ...) اما خودتون می تونید وقت بگیرید دکتر رو ببینید. کورتون رو دکتر تزریق می کنن. چسب هم خودتون می زنید، نیازی به مطب رفتن نیست (خودشون آموزش میدن).

اونایی که یکی دو ماه از عملشون گذشته بگین الان بینی تون چقدر شبیه روزیه که گچو باز کردین؟

سلام.به نظرم بیشتر بستگی به دکتری داره که پیشش جراحی کردین و یه مقدار واکنش بدن خودتون.داداشم پیش ابیانه عمل کردن، بیشتر به خاطر انحراف و  دستی هم به سرو و روش کشید.روزی که گچ را برداشت کاملا باد داشت طوری که دکتر گفت این که عین بادکنک شده.غضروف های زیادی از بینیش برداشت بود.بعد 2 ماه مشخص شده که بعله کوچیکتر شده نسبت به قبل خودش و ایرادهاش هم که کامل رفع شده خدارو شکر.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام. من حدودا یک سال از جراحی بینیم با دکتر یحیوی می گذره. سمت راستم ( شاید به خاطر انحراف کمی که ...

ممنون از اینکه تجربه تون رو در اختیار بچه ها گذاشتین.کار بزرگی کردین  الان واسه بینی گوشتی که باید نوکش جمع بشه و از پروجکشنش کم بشه مناسب هست آیا. و اگه اشکالی نداره عکس بینی تون را ببینیم

سلام.به نظرم بیشتر بستگی به دکتری داره که پیشش جراحی کردین و یه مقدار واکنش بدن خودتون.داداشم پیش اب ...

خدارو شکر☺

منم دکترم ابیانه بود و کارشو خیلی دوس داشتم و دارم😊 

الان باز به نظرم خوبه اندازش یعنی اینجوریم بمونه راضی ام ولی اطرافیان میگن بزرگه. منم گچو در آورد مشخص بود ورم داره چون بزرگتر از قبل بود دیگه چیزی که اضافه نکرده😂 خلاصه باید صبر کنیم ببینیم چی میشه

امیدوارم همه به نتیجه دلخواهشون برسن☺

سلام میشه من رو راهنمایی کنید کاملا گیج شدم 

اول دکتر یحیوی رو انتخاب کردم برای جراحی گفتن ک برید پیش ی جراح ک باز عمل میکنه

الان از دکتر سامی وقت گرفتم هنوز نرفتم 

و از نمونه کارهای دکتر سوسن سکوتی خیلی خوشم  اومده

سلام

بچه ها من یه دکتر پیشنهاد میکنم برای کسایی که دماغ نیمه فانتزی دوست دارن

خانوم دکتر لیلا اسلامی صومعه- متخصص Ent هستن

مطبش پاسدارانه ولی تو بیمارستان ضیائیان هم ویزیت میکنه ، همه کارارم همونجا انجام میده، البته فقط تو کلینیک عمل میکنه

انصافا از نظر تخصص خیلی وارده و کلی هم کسایی که مشکل پیدا کردن بعد از عمل میان پیشش

بسیار با حوصلست

گوشتی هارو خوب در میاره

من خودم هم رفتم پیشش ویزیت شدم

هزینه عملشم ۵/۵

ولی چون طبیعی دوست دارم یکم مرددم که پیشش عمل کنم

بالاخره سلیقه ها متفاوته

بخاطر تخصصش پیشنهادش میکنم میتونید کاراشو از نزدیک ببینید چون اهل تبلیغ نیست

من که یه ماهگیمو رد کردم و یه دفعه ورمام خیلی کمتر شد و الان خیلی راضیترم.اگه با همین نسبت باز ورمام کم شه از دکتر خیلی خیلی راضی میشم.دماغم هم گوشتی بوده.خلاصه دمش گرم.ضمنا چسب خیلی موثره .وقتی میزنم خیلی خوش فرم تر میشه

عمل بینی ،دکتر سجادیان ،اخر اسفند ۹۷
2810