2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

دوستان دكتر محسن حجت رو ميشناسيد؟؟ اينستا و سايت نداره.

دكتر فرشته عبدالمطلبي و دكتر هادي سرمست رو هم اگه اطلاعاتي دارين ممنون ميشم بگيد دوستاي عزيز

خدايا بهترين هارو در زندگيم رقم بزن كه هيچ قدرتي بالاتر از تو نيست.
واي واي سمتش نرين كه قصابه بجاي دكتر با كلي خرابكاري

دستتون درد نکنه 

خوبه شما هستین و میشه ازتون راهنمایی گرفت 

شما اگه بخوابین یه دکتر خوب پیشنهاد بدین با رنج قیمت زیر هفت تومن 😢 چه دکترایی رو پیشنهاد می‌کنند 

البته من خیلی طبیعی طبیعی نمی خوام 

دوست دارم سایر بینیم کمی کوچکند بشه شاید بشه گفت نیمه فانتزی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حسين نژاد و ظفرمند و از ليستتون حذف كنيد، خصوصا ظفرمند

لطفا چند تا دکتر ک طبیعی کار کنن رو بهم بگین ک برم. آخه میخوام شنبه برم تهران مطب گردی.و اینکه آیا من بدون وقت میتونم برم کاراشون رو ببینم یا حتما باید وقت بگیریم. سپاس 

خانم googoo بینی منم گوشتیه چیکار باید کرد ؟؟؟؟؟

عزیزم من خودم هم قوز داشتم هم گوشتی بودم، ساکن تهرانم دانشجوی شمال که بودم هرکی بینیش قشنگ بود و میپرسیدی کحا عمل گردی میگفت دکتر مریم تهرانی توو رشت، منم بعد از فارغ التحصیلی وقت گرفتم و ۹۲ عمل کردم و واقعا راضیم، علتوه بر اینکه ظاهر خوب میکنه  به ساختمان داخل بینی هم  توجه داره، من اصلا فس فس ندارم و واقعا ۲۰ نفرو از نزدیک دیدم که چقدر زیبا شدن. توو اینستا پیج داره اما اصلا اهل تبلیغ و دم به دیقه عکس گذاشتن نیست.  من ۲ سال پبش هم گوشمو عمل کردم عفونت شدید داشت و پرده نداشت،  رفتم امیراعلم و یه دکتر خوب بهم معرفی کردن و بیمارستان دی عمل کردم، اون دکتر پیره که توو امیراعلم بود بهم گفت یادت باشه دکترایی که ent دارن همیشه خوبن، خلاصه همه دکتر گوشم ent داشت هم بینی که من نمیدونستم و اما با این حال بخت باهام یار بود.

من بینی گوشتی داشتم که خیلی گشتم دنبال دکتر خوب برای اینکه می ترسیدم بدعمل کنن یا دوباره بر گرده. خداروشکر الان سه ساله که هی داره بهتر میشه و جا افتاده. دکترم دکتر سعید ظفرمند بودن فوق العاده اس کارشون

من بینی گوشتی داشتم که خیلی گشتم دنبال دکتر خوب برای اینکه می ترسیدم بدعمل کنن یا دوباره بر گرده. خد ...

ظفرمند دكتر محمدرضا اون پسره تو پيج لقمس كه ميره رستورانارو تست ميكنه وكاملا كجه دماغش!!!!

دوستان دكتر محسن حجت رو ميشناسيد؟؟ اينستا و سايت نداره. دكتر فرشته عبدالمطلبي و دكتر هادي سرمست رو ...

عبدالمطلبي تو كرجه، نميدونم تهرانم عمل ميكنه يا نه! دكتر بدي نيست، براي خانوما مخصوصا اگر خيلي طبيعي نخواين گزينه خوبيه!! 

چندتا بيني خوب فانتزي ديدم ازش كه خوب شده بود البته بيني هاي كم كاري بودن از اول!

ولي من شخصا برخوردش رو دوست ندارم!

لطفا چند تا دکتر ک طبیعی کار کنن رو بهم بگین ک برم. آخه میخوام شنبه برم تهران مطب گردی.و اینکه آیا م ...

دكتر ابراهيمي ( حميدرضا) رو برين به نظرم! شنبه هم هستن ( روزاي زوج هستن كلا) و ميتونين بدون وقت و اين داستانا برين مطب نمونه ها رو ببينين و اگه بخواين همون روز هم مشاوره بشين!

ثابتي و قاروني هم خوبه به نظرم  يه سر بزنين مطبشون. 

خوبيش اينه كه مطب همه اينا ونكه!!!به فاصله يه خيابون!

٧٠ درصد جراحاي بيني مطبشون تو همون دوتا خيابونه! 

دیگه کدوم دکترا خوبن تو ونک و. اون محدوده ک برم

والا بين دكتراي طبيعي كار و كم ريسك همين سه نفر رو ميشناسم تو اون محدوده

باز دوستان ديگه بيان بگن!

ولي اين سه نفر دكتراي خوب و كم ريسكين كه طبيعي و تميز كار ميكنن و سبك هاشون هم تا حدودي متفاوته، بايد برين كدومو ميپسندين!

من فك كنم بشه از بين اين سه تا با يكي مطابق سليقه تون اوكي شين:)

دوستان،خواهر من قصد عمل داره و می خواد طبیعی باشه ،بینیشم کوچیکه فقط می خواد کمی نوکشو جمع کنه،دکتر روزینا بشارتی کارشون چطوره؟های ریسک که نیستن؟چون بهمون گفتن طبیعی عمل می کنه،لطفا اگر می دونید پاسخ بدین،ممنون

دكتر ابراهيمي ( حميدرضا) رو برين به نظرم! شنبه هم هستن ( روزاي زوج هستن كلا) و ميتونين بدون وقت ...

من جديدا يه خرابكاري از حميدرضا ابراهيمي ديدم، خيلي بد مدل شده. بعد ٨ ماه همش دكتر ميگه ورمه! پره هاشو خراب كرده بدجور

من جديدا يه خرابكاري از حميدرضا ابراهيمي ديدم، خيلي بد مدل شده. بعد ٨ ماه همش دكتر ميگه ورمه! پره ها ...

گوشتي بود يا استخووني؟ مسلما دكتري كه كار خرابش صفر باشه وجود نداره!!  

من خودم اين مدت كه مطب ميرم به نظرم رسيده كه گوشتي هاش بگير نگير داره، بعضيا عالي بعضي خيلي معمولي و حتي كمتر:))

اما استخووني بد نديدم واقعا تو اين مدت!

سلام آقا نوید میشه کمک کنید که بین این دکترها کدوم خوبه محبی.یحیوی.ابیانه.شیروانی.بنیادی.نادریان لطفا کمک کنید هرکی میدونه راهنمای کنه طبیعی شیک میخوام هزینه هم مهم نیست واسه یکم بالا پایین نمی خوام گند بزنم به بینیم

2810