2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

سلام دوستان کسانی که هنوز عمل بینی نکردن دست نگه دارن یه دکتر با تجربه و خوب بهتون معرفی میکنم اسمش دکتر کاوانه و خیلی خوبه شمارشو براتون میزارم مشاوره رایگانم میده.

09902771196

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام 

تو تهران دستتون خیلی بازه برا عمل بینی خوش بحالتون....  

من میخام اصفهان پیش علیرضا مجلسی عمل کنم اگر کسی تجربه ای داره درمورد ایشون ممنون میشم راهعنماییم کنه ...یک دنیا ممنون

بچه ها هفته اول بگذره راحت تر میشه بعدش؟ من کلافه شدم قشنگ از بس خوابیدم و از جام تکون نخوردم امرو ...

اره عزیزم، گچ رو که برداری و چسب بزنی دیگه تمومه، فقط میمونه مراقبت های عمومی از بینی که ضربه نخوره و بهش فشار نیاد ( ناشی از بلند کردن سنگینی، خنده شدید و ...)

البته اگر قسمت جانفرسای هر روز تو اینه ظاهر متغیر بینی چک کردن و استرس گرفتناش رو فاکتور بگیریم  

اره عزیزم، گچ رو که برداری و چسب بزنی دیگه تمومه، فقط میمونه مراقبت های عمومی از بینی که ضربه نخوره ...

مرسی عزیزم که جواب دادی

فعلا اصلا به ظاهرش و اینا فکر نمیکنم

استرس دارم که نکنه اینجوری بمونم و خوب نشم😂

البته اون یه هفته حموم نرفتن هم که نگم مثل عذابه

چقدر من غر غرو شدم😢 

امیدوارم نتیجه یه جوری باشه که آخرش بیام بگم ارزششو داشت

مرسی عزیزم که جواب دادی فعلا اصلا به ظاهرش و اینا فکر نمیکنم استرس دارم که نکنه اینجوری بمونم و خو ...

اره میفهمم حس کلافگی و کثیفی و گیجی داره، اما مث برق میگذره این یک هفته و تموم میشه،

تازه بعدش میفهمی که اتفاقا خیلی به ظاهرش و اینا فکر میکنی  

و اونجاست که وارد مرحله آزمون صبر الهی میشی از دست این یه تیکه دماغ  

سلام دوستان خوبید 

منم رفتم تو فاز عمل بینی   

خیلی دماغم رو مخم رفته از طرفیم میترسم ولی دیگه میخام دل بزنم به دریا برم عمل کنم 

تو این تاپیک اخرش نفهمیدم کدوم دکترا خوبن خیلی پراکنده صحبت شده و اصلا مشخص نیست چی به چیه

من یه مماخ طبیعی و خوشگل میخام که نوکشو گنده نکنن دکترا 

دماغمم استخونیه نوکش غضروفیه

حالا پیشنهاد شما کدوم دکتره؟

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
اره میفهمم حس کلافگی و کثیفی و گیجی داره، اما مث برق میگذره این یک هفته و تموم میشه، تازه بعدش میفه ...

اره تازه حال آدم که خوب میشه وایسادن جلوی آینه و بررسی ها شروع میشه😐

صبر الهی رو خوب گفتی😂😂😂

2810