2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان اگه کسی عکس نمونه کار از دکتر ابیانه داره اینجا بذاره . غیر از نمونه های سایتش

عزیزم هم کلاسی من باهاش عمل کرده و ایران نیست.اگه نیمه فانتزی و فرم دار دوست داری مناسبه

برای بیهوشی این آزمایشات و میگیرن.از من هم امروز پرسید که مشکل تیردیید داری یانه.عجله نکنید اگر قرار ...

بله قبلش بهشون گفتم که سابقه تیروئید دارم. فکر میکنم اگه تیروئید مانع جراحی بشه بهم میگفتن که اول ازمایشهامو ببرم بعد وقت جراحی بدن.. نمیدونم😢 به نظرم خیلی بده که یه روز مونده به جراحی باید آزمایش هارو ببریم. اصلا دیگه حوصله استرس و صبر کردن رو ندارم😢😢

میشه من رو هم درباره لیست زیر راهنمایی کنید لطفا دکتر صحراییان دکتر حسین تقوی دکتر نادریان دکتر ...

اسمهاشون رو شنیدم ولی چون تو لیست من نبودن تحقیقی درباره شون نکردم.عجله نکنید خوب تحقیق بکنید بعد

ممکنه خواهش کنم لطفا از پزشک خودتون بیشتر توصیح بدید 

سلام بله حتما

دکتر من حمیدرضا ابراهیمی هستند،  جوون و باحوصله و خوش اخلاق، 

والا من اصلا وقت نداشتم و مطب گردی نکردم متاسفانه یا خوشبختانه، خیلی اتفاقی پیداش کردم چون مطبش دیوار به دیوار مطب دکتر افلاکی هست ( کلا بیشتر کسایی که میان پیش افلاکی اینور رو که میبینن، تمایل پیدا میکنن به ابراهیمی: دی)

اولش ترسیدم که نکنه کم تجربه باشه و کاش بیشتر بگردم و اینا، ولی چون نزدیک بودم، چند روز مختلف رفتم مطب کاراشونو که دیدم و دیدم خودشون چقد مطمئن و مسلط حرف میزنن، اعتماد کردم و دلو زدم به دریا...

از نظر کاری هم بیشتر طبیعی کار میکنن و پیشنهاد خودشونم طبیعی هست، اما طبیعی از نظر ایشون بزرگ و صاف نیست، من خودم از اینش خیلی خوشم اومد که وقتی بینی زنانه طبیعی بخواین، هم کوچیک میکنن و هم یه قوس ملایم میدن! 

.

روز عملم فوق العاده راحت گذشت، با اینکه بینی انحرافی و سختی داشتم و میترسیدم! ساپورت بعد عملش هم واقعا خوبه، دو روز بعد تامپون در میاره، یه هفته بعد هم آتل و بخیه! برای چسب هم هر تعداد که دلتون بخواد میتونین برین مطب، خود شخص دکتر چسب میزنه و ماساژ میده، من چون نزدیک مطبشون هستم، کلا خودم چسب نمیزنم و هفته ای دو سه بار میرم مطب! کلا هم خیلی راحت میگیره از لحاظ مراقبت های بعدش و ریلکس طوره!

من تا اینجای کار که خیلی خیلی خیلی راضیم و خداروشکر میکنم، چون نتیجه خیلی بهتر از چیزیه که من انتظار داشتم. مخصوصا از لحاظ انحرافی که داشتم.

البته الان 22 روز میگذره از عمل و زوده که راضی یا ناراضی باشم:)) خدا کنه همینجوری صاف و صوف بمونه فقط: دی

.

در کل من پیشنهاد میکنم حتما حداقل توی لیستتون باشه و یه سری به مطب بزنین، روزای زوج هستن و همیشه هم شلوغه مطب از لحاظ اینکه نمونه زیاده که ببینین!

سلام دوستان امیدوارم حال همگی خوب باشه من بینیم گوشتیه یا شایدم غضروفی و در هر صورت خیلی ضایع نیست ...

سلام عزیزم

دکتر من هم یه سر بزنین شاید دوست داشتین، من چون تازه عمل کردم نمیتونم نظر نهایی بدم که قطعا خوبه یا نه. نمیخوام مدیون بشم خدایی نکرده، ولی دکتر قابل اعتمادیه، کارش درسته و اصلا خرابکار نیست، من تا اینجا که راضیم. دکتر حمیدرضا ابراهیمی. توی اینستاگرامشو ببنین و یه سر هم برین مطب. قیمتشون هم  بین 7 تا 8 تومنه.

.

از بین اسمایی که گفتین صمیمی ترین دوستم با سجادیان عمل کرده سه سال پیش:)) بینی ش خیلی بد و شکسته بود الان صاف و طبیعی شده، خودش کمی قوس دوست داشت، و یه استخوون کوچولو زده بیرون که زیاد معلوم نیست و قراره بره با خود سجادیان ترمیم کنه و قوس بده. در کل دکتر بدی نیست.

.

شهریار یحیوی در کل کاراش خوبه و شیک درمیاد، یه درصدی هم ناراضی داره که خب تو این همه عمل که میکنه طبیعیه، بعضی روزا تا ده تا عمل در روز هم میره که من شخصا اینو دوست ندارم. هزینه ش هم فرق داره دیگه بالاتره، فک کنم 14 تومن ایناست. (من اگه میخواستم تو این رنج قیمت هزینه کنم میرفتم سمت نادریان)

.

آمین آمالی ازش کامنت های خوب و راضی شنیدم بیشتر، ناراضی نشنیدم.

ضیغمی هم که فقط اینستاشو دیدم که به ظاهر خیلی خوبه کاراش، ولی چون از نزدیک کسیو ندیدم باش عمل کنه نظری ندارم.

.

بقیه اسامی هم کلا نشنیدم اسمشونو: دی

میشه من رو هم درباره لیست زیر راهنمایی کنید لطفا دکتر صحراییان دکتر حسین تقوی دکتر نادریان دکتر ...

صحراییان یکی از گزینه های منم بود، چون از اقوام مون باهاش عمل داشتن حدود 15 سال پیش و بعد این همه سال هنوز خوبه بینی هاشون، اما راستش شنیدم که الان سنش رفته بالا کیفیت کارش کم شده و دو تا نمونه هم دیدم که کج و تابه تا بود کلا بینی ها، دلمو زد نرفتم سمتش!

نادریان و یحیوی گزینه های خوبی هستن اگه میخواین 15 تومن هزینه کنین.

تو قیمت های کمتر  ثابتی، آمالی، منافی، حمیدضا ابراهیمی هم سر بزنین مطبشون. اگر استخوونی هستین که با خیال خیلی راحت تر بسته به سلیقه تون از همین چند نفر یکی رو انتخاب کنین.

[QUOTE=86422365]صحراییان یکی از گزینه های منم بود، چون از اقوام مون باهاش عمل داشتن حدود 15 سال پیش و بعد این همه سا ...[/QUOT

خیلی ممنونم از محبتتون.شما هزینه عمل دکتر منافیو میدونین؟

2810