2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
عزیزم از دکترهایی که من نام بردم چی؟توتحقیقاتتون چیزی ازشون دستگیر شده؟ دکتر برومند. دکتر شهسواری. ...

نه متاسفانه من اونایی که گفتمو تحقیق کردم به اضافه منافی و نادریان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وااای   دقیقا همون دو تایی که بیشتر داشتم روش تمرکز میکردمو گفتی نرو... دکتر شیرازی رو نمیشنا ...

نه عزیزم شیرازی رو نمیشناسم.ببین حسنانی از نظر من کاراش فانتزی بود.اون سلیقس.کلانتر هم کسایی که میگید گرونه پارسال 12 بود.....مثه خیلیا

من در حال تحقیقم.دکتر شهسواری از لیستم حذف شد.

دکتر برومند.

دکتر شیرازی

دکتر جهاندیده

دکتر محمدحسین طاهریان

توی لیستم باقی موندن.فردا دوتاش و میرم و میام اطلاع میدم که حذف شدن یا نه.دکتر راستکاری خرابکاری گویا زیاد داشته.دکتر کلانتر کارش خوبه ولی هزینه ش خیلی بالاست و تخفیف نمیده و بیشتر درگیر کارهای خیر در روستاهاست.من بینی م استخونیه و دنبال کار فانتزی نیستم.

این بود اطلاعاتی که تا الان کسب کردم😅

سلام دوستان

من تصمیم گرفتم بینیم رو عمل کنم. منتها پیش دکتر گوش و حلق و بینی باید برم چون انحراف بینی دارم.

من اطلاعاتم در مورد دکترها و بینی ها و قیمت و همه چیز صفففففره!!!! 

این دکترهایی که تو تاپیک اسم بردید انگار اکثرا جراح زیبایی هستن

ظفرمند و زارعی و خرم نژاد رو سرچ کردم دیدم گوش و حلق و بینی هستن. راجع به اینا میشه راهنماییم کنید؟

ربّ هَب لی من لدنک ذُرِیهً طیبهً اِنّک سمیعُ الدعاء، ربّ لا تَذَرنی فرداً و أنت خیرُ الوارثین

یک چیز دیگه

اینکه میگن بینی استخونیه یا غضروفیه و اینا

از کجا باید فهمید؟ من نمیدونم بینیم چیه!!!!!

ربّ هَب لی من لدنک ذُرِیهً طیبهً اِنّک سمیعُ الدعاء، ربّ لا تَذَرنی فرداً و أنت خیرُ الوارثین
سلام دوستان من تصمیم گرفتم بینیم رو عمل کنم. منتها پیش دکتر گوش و حلق و بینی باید برم چون انحراف بی ...

نه همه زیبایی نیستند.خود دکتر بهتون میگه در مورد غضروفی بودن.ولی بینی های گوشتی یه تخصص خاص میخواد.

سلام دوستان

امیدوارم حال همگی خوب باشه

من بینیم گوشتیه یا شایدم غضروفی و در هر صورت خیلی ضایع نیست :دی ولییی میخواسم پیش یک دکتر مطمئن عمل کنم که اول از همه از لحاظ تنفسی به مشکل نخورم خر خر  نکنم و دوم هم مدل نیمه فانتزی میخواستم عمل کنم و من فقط یک ماه و نیم دیگه ایرانم و الانم شهرستان هستم فرصت مطب گردی تو تهران ندارم خیلییی ولی یک سری دکتر از تو اینستاگرام و صحبت دوستان مد نظرم امیدوارم که با نقدای صادقانه شما بتونم یک دکتر خوب عمل کنم و راضی باشم در نهایت :دی

دکتر اول : امیر سجادیان

دکتر دوم : شهریار یحیوی (یکم قیمتش زیاده ولی اگر خیلی راضی بودید شاید بشه بهمش فکر کرد) 

دکتر سوم : امین آملی

دکتر چهارم : مقدم فرد

دکتر پنجم : سامان خرمی نژاد

دکتر ششم: کوهستانی و آتوسا ضیغمی هم  خوب بودند تقریبا

مررسیی از همگی پیشنهادی هم خودتون داشتید خوشحال میشم درمیون بذارید

چشم حتمن😂از من ٩ تومن گرفت

سلام آقا نوید ظاهر شما پیر این تاپیک هستید:دی میخواسم نظرتون درمورد دکتر خوب برای جراحی بینی گوشتی یا غضروفی تو تهران روی چه دکترایی هست؟ من خودم پیش دکتر ثابتی هم گزینم بود ولی عکسای اینستاش زیاد نپسنیدیم ولی بینی شما خوب شده بود. 

سلام.سال نومبارک تو گروهی عضو هستم چند نفر با دکتر میلانی عمل کردن.همه راضی هستن و کارش ظریفه.فقط ی ...

عزیزم این گروه دوستانتون هستن یا اعضای همین تاپیک تشکیلش دادن چون من تقریبا تصمیم با دکتر میلانی هست میشه اگه مشکلی نداره لینکشو بهم تو خصوصی بدین چون تو تاپیک ممنوعه ممکنه قطع کاربری بشین 😘😘😘😘

راضی باش به هرچه اتفاق افتاد : که اگه خوب بود زندگیتو قشنگ کرد و اگر بد بود تورا ساخت😊👍
عزیزم از دکترهایی که من نام بردم چی؟توتحقیقاتتون چیزی ازشون دستگیر شده؟ دکتر برومند. دکتر شهسواری. ...

عزیزم من مطب دکتر برومند رفتم خیلی دکتر خوب و خوش اخلاقی هست ولی خیلی طبیعی عمل می کنه و اگر فانتزی می خوای اصلا روش حساب نکن چون مخالفه ولی همه از کارش راضی بودن و مطبشم شلوغ بود و بعضی ها خانوادگی پیشش عمل کرده بودن که راضی بودن همگی قیمتشم حدود 8 و نیم میلیون میشه

2810