2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
بچه هایی که بینی تون رو عمل کردید و از استرس خلاص شدید.مبارکتون باشه ولی تو رو خدا ماهارو فراموش نکن ...

واقعا مرحله ی سختیه منم از وقتی تصمیم گرفتم عمل کنم تا عمل بینیم دو ماه طول کشید که تقریبا هر شب تو اینترنت سرچ میکردم و دنبال دکتر و خوندن نظرات بودم،هرچند خیلی سخت گیر نبودم و تقریبا زود کارم انجام شد ولی میدونم که خیلی ادم استرس داره و برای انتخاب دکتر گیج میشه.

امیدوارم شما ها هم زودتر تصمیم بگیرید و بهترین نتیجه رو بگیرید.

فقط حتما حتما پیش کسی عمل کنید که چند نمونه از کارهاش رو دیده باشید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوست عزیز من در مورد دکترا تحقیق زیاد کردم و هی آدم گیج تر میشه.اما بین دکتر هایی که پیشنهاد کردید ح ...

وااای  دقیقا همون دو تایی که بیشتر داشتم روش تمرکز میکردمو گفتی نرو...

دکتر شیرازی رو نمیشناسی؟

اون چطوره؟

اقا نوید یعنی من کشتم شمارو ها. تقصیر خودتونه اطلاعاتتون زیاده.

من با بچه تو خونه ام زیاد نمیتونم برم بیرون مجبورم شما رو تخلیه اطلاعاتی کنم 🤓🤓�😔

شما دکتر مرتضی جعفری رو میشناسین ؟

چیزی در موردش میدونید؟

مطب گردی 
بچه هایی که بینی تون رو عمل کردید و از استرس خلاص شدید.مبارکتون باشه ولی تو رو خدا ماهارو فراموش نکن ...

عزیزم سلام

به نظر من خیلی دنبال این دکتر و اون دکتر نباش یه دکتری که یدونه یا چندتا نمونه مشابه خودت رو عمل کرده و خوب شده برو

من دکترم دماغ استخونی منو خوب دراورد ولی اصلا به دوستام که دماغشون گوشتیه پیشنهادش نمیکنم

اگه خیلی وسواسی یه لیست از اسم پن شش تا دکتر خوب مورد نظرت بگیر و برو مطبشون نمونه عمل‌هاشون رو ببین

تا جایی که من میدونم

کلانتر هرمزی خوبه ولی خیلی گرون 

اکبری هم خوبه دیر وقت میده

شهسواری رو اصلا نشنیدم

حسنانی طبیعی عمل میکنه انگار هیچکاری نکرده

بلاجی داغونه

راستکاری افتضاح

دکتر احمدی هم همش تبلیغات داره

تعریف دکتر کلانتر و خیلی شنیدم.چجوری خرابکاری کرده؟

ببین من تو یه سایتی بودم خیلی اتفاقی یه خانمی زیر پست اینستا نوشت پیش کلانتر عمل نکن پشیمون میشی بعد تو پی وی عکسشو و جراحی ترمیمیششو که پیش دکتر حسین تقوی انجام داده بود برام فرستاد.گفت به هیچ وجهم گردن نگرفته.عکسشو دیدم سکته زدم.و دختر خواهرشم همین مشکلو داشت.رای=ستش تو مطب سر بینی ها تا حدی بالاتر از چیزی که میخواستم بودولی قوت قلب میدادم که میاد پایین و..واقعا هم.خیلی انسان شریفیه.کلی بچه و جراحی فک و جمجمه اونجان.اما من نمونه ی بینی خوب تو این چهار بار ندیدم تو مطب نه که بد باشن.کلا مریض بینی نبود زیاد.اما ترسیدم.خیلی ترسیدم.حالا نمیدونم .خواهشا اگه کسی با صحراییان عمل کرده بیاد بگه.

2810