2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015369 بازدید | 66527 پست

بچه ها 

لطفا لطفا یه دکتر بگید که برای بینی استخونی بزرگ قوز دار خوب باشه 

چند تا دکتر پیدا کردم مثل ابیانه و بنیادی و یحیوی

ولی از کاربرای اینجا شنیدم کوچیک نمیکنن حتی اگر بگی که کوچیک کن 

من بینیم بزرگه واقعا میخوام کوچیک شه ولی نه فانتزی ها 

کمک کنیدددددد

یحیوی قیمتش برام زیاده اگر کوچیک نکنه کلا خطش بزنم از لیستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آقا نوید شما مطمئنین ایران عمل کردین؟😅

واقعا خودمم تعجب كردم😂ولي حتي ديروز بود كلافه بودم از ورم البته تقصير خودم بود اجيل شور خورده بودم و تو سرما پياده روي كردم!! زنگ زدم دكتر گفتم برم يه بتامتازون عضلاني تزريق كنم؟ كه گفت اصلا اصلا، اسيب ميزنه به غضروفات

بعدش گفت يه اسپري بنام راينوكورت بگيرم بزنم 

هلللو حضراات..ما برگشتیم ولی این کیپی دماغ خیلی مزخرفه ..هر کاری هم میکنیم کیپهه..من اغصابشوو ندارم. ...

وای منم دقیقا مشکل شمارو دارم سه هفته عمل کردم من که سرم میزنم. آروم فین میکنم اصلا نمیتونم تحمل کنم

وای منم دقیقا مشکل شمارو دارم سه هفته عمل کردم من که سرم میزنم. آروم فین میکنم اصلا نمیتونم تحمل کنم

مال من الان بهتر شده .ولی یکی در میون شده .چپه میگیره ،راست باز مییشه ،.رلسته میگیره چپه باز میشه .اصلا یه وضعی .باید صبور بود که باز شه اخرش 

عمل بینی ،دکتر سجادیان ،اخر اسفند ۹۷
سلام من بعد از عمل بینی به طرز وحشتناکی صورتم در از جوش شده تا گردنم کسی میدونه چیکار کنم تا خوب شه ...

منم جوش میزنم .بعضیا میگن مال استرسه عمل بوده بعضیا میگن مال داروی بیهوشیه 

عمل بینی ،دکتر سجادیان ،اخر اسفند ۹۷

p_m جان برای گچ که رفتم بهم گفتن یک ماه دیگه وقت بگیر بیا دکتر ببینه بینیت رو.

یکبارم جمعه ساعت ۹ شب یک نگرانی برام پیش اومد به دستیارشون زنگ زدم جواب ندادن.ولی فردا سر صب خودشون زنگ زدن و پیگیری کردن چی شده و راهنماییم کردن🙈اما خب اگر همون موقع که تماس گرفتم جواب داده بودن من نگرانیم حل میشد.

درهرصورت فکر میکنم‌پشتیبانی بعضی دکترها بهتر از دکتر یحیوی باشه.

اما لازمه بگم هیییچ کیپی و گرفتگی توی بینی ندارم و تنفس و بویاییم همون هفته اول درست شد.اما حالا سر ورم و تقارن نگرانم که فکر میکنم واسه دو یا سه هفته اول طبیعی باشه.

سلام نولیانا جان شما درست میگین من هم انتظار زیادی ندارم همین که ویزیت بعداز عمل دکتر بشینه و با اد ...

سلام دوست خوبم شما با دکتر قارونی عمل کردین؟

وی همچنان در سایت مجازی در حال گنده ....ی میباشد #طبل توخالی 😎😉 انگشت مکن رنجه به در کوفتن کَس. تا کَس نکند رنجه به در کوفتنت مشت .
p_m جان برای گچ که رفتم بهم گفتن یک ماه دیگه وقت بگیر بیا دکتر ببینه بینیت رو. یکبارم جمعه ساعت ۹ ش ...

اهان......بازم ممنونم لطف کردبن

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  
قبل از عمل،روز دوازدهم با چسب و بی چسب

سلام به دوستان. ممنون واسه عکسهای واضحتون،قشنگ جمعش کرده،به نظرم ورمتون زیاده چون چسب را درآوردی بیشتر شده عدم تقارنش.. آن شااله به همین زودیا همونم بره

2810