2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015375 بازدید | 66527 پست
سلام دوست جوناااا بینی من گوشتی و قصد عمل دارم....ولی نمیدونم کدام دکتر واسه بینی گوشتی مناسب....من ...

عزیرم دکترdrkayvan kavan عملشان عالی هست این پیج اینساشه و شمارش ۰۹۹۰۲۷۷۱۱۹۶

, سلام بچه هامن زاجع به ترمین بیتی گوشتی ازتون سوال پرسیدم من از شهرستان میخام بیام تو رو خدا بچه های تهرانی اگه دکتر خوب میشناسیت که بینی رو خوب جمع کنه بهن معرفی کنه ،ممنون میشم ،پن ناه پیش یه ویزیت اومدم دکتر صوفی زاده ،کسی از کارش خبر داره؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام شازده جان ، منم بعد از تحقیق زیاد بالاخره دکتر میلانی رو انتخاب کردم و اردیبهشت وقت عمل دارم. د ...

سلام.سال نومبارک

تو گروهی عضو هستم چند نفر با دکتر میلانی عمل کردن.همه راضی هستن و کارش ظریفه.فقط یکیشون گفته بود که یه مقدار سربالا میکنه.ان شااله بهترین نتیجه را بگیرین.انتخاب خوبی داشتین

برای بینی گوشتی دکتر خیلی خیلی عالی با کمترین ریسک هزینش مهم نیست

والا من هم فک کنم یک سال میشه تو فاز عمل بینی هستم ولی هنوز دکتر مناسب را پیدا نکردم.الان رسیدم به دکتر سامان، یحیوی..البته فعلا فک میکنم اینا خوب باشن. ولی هزینه شون بالاس

شازده جان من تمام تاپیک جراحی ۳ رو‌خوندم.هرچی در‌مورد دکتر حسنانی و یحیوی هم بود توی نینی سایت و سای ...

سلام نولیانا(راستی اسم چی هست این و معنیش؟)سال نو با فیس جدید مبارک

ممنون از توضیح کاملتون.کار خوبی کردین وارد فاز مطب گردین نشدین.چون مثله چی ...میفته تو جون آدم.حتما خوب شده بینی تون.

, سلام بچه هامن زاجع به ترمین بیتی گوشتی ازتون سوال پرسیدم من از شهرستان میخام بیام تو رو خدا ...

دکتر صوفی زاده میگن جزء دکتر کم ریسک نیست.ولی همکارم باهاش عمل کرده قشنگ شده تقریبا گوشتی هم بود بینی ش .

سلام شازده جون.ممنونم از لطفت.با چسب که کلا بینی خوشگله و دوستش داری.بدون چسب هم هفته دوم بهش عادت میکنی.یحیوی کارش بیشتر طبیعی و‌نهایتا یک سایز کوچیکتر از طبیعی هستش.بنظرم اگر گوشتی و غضروفی هستی انتخاب خوبیه وگرنه استخوانی رو با قیمت پایینترم میشه خوب دراورد.من سعی میکنم عکس بینی قبل و بعد رو یکحوری کات کنم و بذارم شاید توی تصمیم گیری بهتون کمک کنه❤️🌹موفق باشی عزیزم

قبل از عمل،روز دوازدهم با چسب و بی چسب

مبارکتون باشه خیلی خوب شده البته بینی خودتون هم خوب بوده

جای بخیه هاتون رفته؟

من قسمت وسط بینیم کاملا جای بخیه هام مشخصه و دست که میزنم کاملا مثل یه نوار سفت هستش و پایین پره های بینیم هم دوتا خط کاملا مشخصه ولبته قسمت وسط بیشتر تو چشم هست.

الان یک ماه و ده روز از عملم میگذره.

ممنون از لطفتون.توی عکس معلوم نیست وگرنه خیلی ورم دارم🙈

عکس مال روز دوازدهمه اما امروز ۱۷ روزه که عمل کردم.چون عمل بسته بوده اصلا بخیه روی اون بخش وسط بینی نداشتم.اما پره هام بخیه خورده بود که جاشون نمونده.البته یک پماد به نام استراتامد بهم معرفی کرد که از روزی که گچ رو برداشتم استفاده کردم.البته من چیز خاصی روی پره نمیدیدم اما چون گفت استفاده کردم.شما که عملتون باز بوده هم از پمادی که بازسازی میکنه استفاده کنین که خیالتون راحت باشه جای بخیه نمونه.

2810