2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

سلام بچه ها،پيشاپيش سال نو همگي مبارك ،منم بالاخره بعد كلي وسواس و پي گيري زياد دكترمو انتخاب كردم و عمل كردم،بينيم گوشتي بود و بخاطر همين كار همه پسندم نبود بالاخره سلايق متفاوته، خيلي جاها رفتم كه تو همين ني ني سايت تعريف كاراي گوشتيشونو ميكردن ولي رفتم مطبشون اصلا مورد پسندم نبودن،بالاخره برگشتم سر انتخاب اولم و دكتر يحيوي رو انتخاب كردم  ،باوجود بيني گوشتي عمل من رو بسته انجام دادن خداروشكر الان بعد ١٠روز خيلي از عملم رضايت دارم ،دوره نقاهت خيلي خوبي داشتم كبودي اصلا نداشتم يه مقداري ورم داشتم كه بعد يك هفته رفع شد ،از روز دوم بويايي داشتم مقدار زيادي از ورمم بينيمم رفته تا به اينجاي كار راضيه م خداروشكر ،خوبي كار دكتر يحيوي اينه كه هرمدلي كه به صورت بياد رو انجام ميدن ،١٢تومن نوش جونش پنجه طلا،فقط خاستم چون يه روزي اينجا فعاليت داشتم تجربه مو با شما در ميان بذارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها،پيشاپيش سال نو همگي مبارك ،منم بالاخره بعد كلي وسواس و پي گيري زياد دكترمو انتخاب كردم و ...

سلام عزیزم

مبارکتون باشه

خوشحالم که از عملتون راضی هستین

ببخشید یه سوال عمل بسته دقیقا چه جوریه؟

یعنی اصلا جای بخیه ندارین و به صورت لاپراسکوپی انجام میشه از داخل بینی؟

بچه ها بی حسی لب بالا و بینی و اینکه لبخند آدم یه جوری میشه بعد از عمل طبیعیه؟ یعنی برطرف میشه؟

اره من همين الانم يكم بي حسه لب بالام، روزاي اول كه اصن حركت نميكرد، دندونام هم يكم درد ميكرد، ولي همش درست ميشه

سلام بچه ها،پيشاپيش سال نو همگي مبارك ،منم بالاخره بعد كلي وسواس و پي گيري زياد دكترمو انتخاب كردم و ...

سلام خانم دلتنگی.

مبارکتون باشه.منم با دکتر یحیوی عمل کردم.امروز گچم رو برداشتم اما خداروشکر راضی هستم و چیزی که ازشون خواسته بودم رو واقعا انجام دادن.من طبیعی میخواستم اما وقت عمل پشیمون شدم گفتم کوچولوتر بشه🙈خیلی مختصر کبود شدم و فکر کنم علتش پوست حساسم باشه.ورمم کمه ولی از دکتر برای آناهیل پرسیدم به من گفتن نخور.به شما چطور؟

و اینکه من آب کرفس میخورم برای ورم.شما چی خوردین؟

منم بویاییم مشکلی نداره خداروشکر.

بتزم مبارک و امیدوارم همه بچه ها با اطمینان دکترشون رو انتخاب کنن و از نتیجه راضی باشن🙏من خودم با رضایت کامل یکم فاصله دارم و البته اینم بگم امروز گچ رو برداشتم.یکم دیگه میام میگم چقدر راضی بودم.ببخشید طولانی شد

سلام عزیزم مبارکتون باشه خوشحالم که از عملتون راضی هستین ببخشید یه سوال عمل بسته دقیقا چه جوریه؟ ...

خيلي ممنونم 🙏🏻،تو روش بسته بيني رو از كناره ها باز نميكنن ،فقط از اون قسمت بين دوتا پره يه شكاف ميدن ،اصلا جاي بخيه ندارم يعني رو همون قسمت هم اثري از بخيه نميبينم 😍

سلام خانم دلتنگی. مبارکتون باشه.منم با دکتر یحیوی عمل کردم.امروز گچم رو برداشتم اما خداروشکر راضی ه ...

سلام عزيزم ،چه جالب  مباركتون باشه ،خوشحالم كه شمام راضي هستين و عملتون با موفقيت انجام شده ،اتفاقا من به هواي ني ني سايت قرص اناهيل گرفته بودم اما دكتر به منم گفتن نبايد بخورم ،منم خيييلي آب كرفس خوردم و واقعا تاثير خوبي داشت 

سلام عزيزم ،چه جالب  مباركتون باشه ،خوشحالم كه شمام راضي هستين و عملتون با موفقيت انجام شده ،ات ...

ممنونم.امیدوارم همه از انتخاباشون راضی باشن.

جا داره الان که عمل کردم نظرمو  در مورد عمل بینی بگم چون قبلا این مطلبو بارها و بارها خونده بودم ولی فک میکنم وقتی میخوای عمل کنی، چشم و گوشت دنبال تاییده اینه که عمل کنی چه خوب میشی. من الان با وجود عمل بدون درد و راحتی که داشتم، منصفانه میگم واقعا اگر کسی بخاطر ایرادهای کوچولوی بینی میخواد هم  هزینه کنه و هم یک هفته رو درازکش و طاق باز بخوابه، که فقط یکم بینیش بهتر بشه،واقعا راه اشتباهی رو انتخاب کرده.دقیقا امروز روز هشتمه عمل منه،بویاییم خوبه،تنفسم عادیه،درد ندارم اما شاید در تمام مدتی که طاق باز بودم فکر کردم چی شد که چشمامو باز کردم و دیدم عمل کردم.انگار هیپنوتیزم شده بودم و تا اینجا اومدم.

سلام خدمت همه دوستان 

منم انحراف شدید افتادگی نوک بینی و قوز نسبتا بزرگ و قرینه نبودن سوراخای بینی رو داشتم ۱۷ بهمن ۹۷ با دکتر پارسا خاکزاد عمل‌کردم که خب به هر دکتری نشون میدادم میگفتن ۸۰ درصد انحرافت خوب میشه جایی برای معاینه میرفتم یا پرس و جو میکردم اکثرا ناراضی داشتن ولی کاملا یهویی رفتم پیش دکتر پارسا خاکزاد عالی بود دقیقا ۱۰۰ درصد انحرافم خوب‌ شد شکل ظاهری بینیم دقیقا چیزی بود که هم خودم میخواستم و هم ایشون راهنماییم کردن که به صورتم میاد خیلی راضیم و جالب اینجاست که ناراضی اصلا تو مطبشون ندیدم و حتی نشنیدم  

زندگی یعنی یک تو، برای یک عمر …💍💏❤️
2810