2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
سلام دوستان استفاده از قرص آناهیل واقعا روی ورم تاثیر داره؟ و اینکه حتما باید دکتر تجویز کنه یا همین ...

من دارم مصرف ميكنم ، خيلي تاثير داره، دكتر بهم تجويز كرد چون كورتون نداد بهم ،بي ضرره گياهيه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بدون تجویز پزشک مصرف کنیم ایراد داره یعنی؟

عصاره اناتاسه. من که دارم مصرف میکنم و بد هم نیست.انگار اناناس داری میخوری ..یه کرم هم گرفتم از خارج اوردن بنام برمهیل که برای ورم خوبه ولی ایران نیست

عمل بینی ،دکتر سجادیان ،اخر اسفند ۹۷
عصاره اناتاسه. من که دارم مصرف میکنم و بد هم نیست.انگار اناناس داری میخوری ..یه کرم هم گرفتم از خارج ...

شما بدون اینکه دکترتون بگن استفاده می کنین؟ میشه یه عکس از جعبه اش بزارین و بگین که در روز چند تا و چه زمانی استفاده کنیم؟

شما بدون اینکه دکترتون بگن استفاده می کنین؟ میشه یه عکس از جعبه اش بزارین و بگین که در روز چند تا و ...

بچه ها بی حسی لب بالا و بینی و اینکه لبخند آدم یه جوری میشه بعد از عمل طبیعیه؟ یعنی برطرف میشه؟

شما بدون اینکه دکترتون بگن استفاده می کنین؟ میشه یه عکس از جعبه اش بزارین و بگین که در روز چند تا و ...

بزخشید بلد نبودم عکس بزارم این لینکشو گوگل کردم براتون

https://www.google.com/search?q=bromelain&client=ms-android-samsung&prmd=ivsn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwillcGTqI7hAhX2QhUIHWBsCvkQ_AUoAXoECAwQAQ&biw=360&bih=564&dpr=3

بچه ها بی حسی لب بالا و بینی و اینکه لبخند آدم یه جوری میشه بعد از عمل طبیعیه؟ یعنی برطرف میشه؟

من هم دقیقا همین مشکلو دارم و البته خیلی زوده و گفتن برطرف میشه

بزخشید بلد نبودم عکس بزارم این لینکشو گوگل کردم براتون https://www.google.com/search?q=bromelai ...

مرسی عزیزم ولی من منظورم آناهیل بود. چون تو اینترنت سرچ کردم یه مورد رو جعبه نوشته آناهیل و جعبه زرد رنگه به مدل هم نوشته آناهیل پلاس و.... 

شمام دکترتون گفته آناهیل بخوری؟

مرسی عزیزم ولی من منظورم آناهیل بود. چون تو اینترنت سرچ کردم یه مورد رو جعبه نوشته آناهیل و جعبه زرد ...

اناهیلو برام نوشت از داروخونه گرفتم .همون جعبه زرد رنگه

2810