2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
دکتر نصیبه رستمی هم خیلی کارش خوبه . نمونه کارای خوبی هم داره که می تونید توی سایتش ببینید https:/ ...

تو رو خدا یه کم خلاقیت داشته باش .همش فرمت تکراری...البته میدونم که نمیخونی حتی

عمل بینی ،دکتر سجادیان ،اخر اسفند ۹۷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینکبودی تازه امروز شروع شد ..ورم هم که زیر گچه ..نفس هم میره و میاد ...حوصله ادم هم از خونه موندن س ...

ان شاالله که زود زود خوب بشین.

میشه شما هم بفرمایید بدون اینکه کسی همراه آدم باشه میشه رفت انجام داد و برگشت؟

خونه هستن ولی بیمارستان کسی نباشه

دخترم همه ی دنیای منه  
ان شاالله که زود زود خوب بشین. میشه شما هم بفرمایید بدون اینکه کسی همراه آدم باشه میشه رفت انجام دا ...

سلام.نمیشه .اول که میخواهین  پرونده تشکیل بدین یک نفر باید همراهتون باشه.حالا حتی اگه اونو بپیچونین یک نفر برای کارای بعد عمل لازمه مگه یک شب اونجا بستری شین.

من برای جراحی بینی خیلی دنبال دکتر خوب گشتم برای همینم با معرفی یکی از دوستام رفتم پیش دکتر معتبر و ...

فک کنم دکتر ۵ یا ششمی که تو باهاش عمل کردی ...اخه این چه نوع تبلیغیه ..بیچاره دکتری که تو اینجوری نابودش میکنی

عالی شده آقا نوید. بنظرتون میشه بدون همراه رفت برای عمل؟

نه اصلااااا، برگشتن كي لباس تنتون كنه، كي تا ماشين كمك كنه، توصيه هاي دكتر و پرستارو حفظ كنه، شما تو حال خودت نيستي اصلا، گيجي هنوز، حتي شب هم يكي بايد بالا سرتون بيدار باشه تا نچرخين يا دستتونو بصورتتون نزنين و موقع دستشويي رفتن كمكتون كنه زمين نخورين

2810