2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
دكتر به من يه اسپري داده بود به اسم اوكسي نوز، اول باسروم شستشو ميكردم و بعد دو تا پاف داخل هر سوراخ ...

به من فنیل افرین دادن ..میزنم باز میشه چن وقت بعد میبنده..مخصوصا دراز که میکشم کیپ کیپه.دوس دارم رو صندلی بخابمو و دراز نکشم

عمل بینی ،دکتر سجادیان ،اخر اسفند ۹۷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

١٣ روز بعد از عمل

خیلی کارخوبی کردید طبیعی عمل کردید. جای بخیه معلوم‌نیست. من همش میترسم جای بخیه هامو بد بزنن. بعضیا از شیار و فرو رفتگیه بینی بالاتر بخیه میزنن که کاملا مشخص میشه خط بخیه

مطب گردی 
برادران اصلا دكتر با تجربه ايي نيست، اصلا نرو سمتش، روزي يه تمل ميكنه همونم گند ميزنه ميلاني دو سه ...

اوکی.ممنون ...دکتر میلانی اگه سربالا نکنه قشنگن...دوستاتون سربالا نیستن؟ راستی کارای دکتر سامان هم دیدم تو سایت خیلی قشنگن.در حد دکتر سامان قیمت پایین تر وجود دارد کسی آیا؟

قبل عمل

دماغتون خوبشده ..مبارکه .البته بیس دماغتون هم کوچیک بوده .و بیشتر تغییر شکل میخاسته مخصوصا قوز و سرپایینیش و خیلی هم خوب عمل شده .مبارکههههه

قول داده بودم داداشم را دیدم بگم شرحال دماغش رو.پیش دکتر ابیانه عمل کردن و امروز نوبت یک ماه و نیم دماغش هست.انحرافش کامل برطرف شده البته زیاد نبود ولی داشت.آلرژی هم داشتن که روی اون تاثیری نداشته فعلا.هفته اول که خیلی سخت بهش گذشت.4 کیلو کم کرد.از نیم رخ بلند بود بینی ش و از رخ یه مقدار گوشتی.از بلندی بینی ش کم شده ولی از نوک زیاد دست نزده.مردانه س. بعضی جاهاش ورم داره مخصوصا نوکش.در کل طبیعی عمل میکنن.

اینکبودی تازه امروز شروع شد ..ورم هم که زیر گچه ..نفس هم میره و میاد ...حوصله ادم هم از خونه موندن سر میره ..زودتر گچو بردارم بزنم تو خیابون ..پکیدم کنج خونه

2810