2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015387 بازدید | 66527 پست

سلام خوبید ؟

من یه عمل کرده هستم که خواستم به عمل نکرده ها یه چیزی بگم   

بچه ها واقعا اگه ضروری نیست اسفند عمل نکنید

اول اینکه دماغ تو ماه های اول خیلی باد داره بادش باعث میشه بد شکل بشه غیر قرینه باشه از دماغ قبلتون بزرگتر باشه خلاصه که فکر نکنید می رید اسفند عمل می کنید تو عید خوشگل ترینید عمل بینی باعث میشه خندتونم یه جوری شه تازه صورت کلا ورم می کنه و تغییر می کنید

تازه تو عید رفت و آمدم زیاده و یه سریا ماشاالله کارشناس همه چی هستن انقدر از بینیتون ایراد می گیرن اعتماد به نفس براتون نمی مونه

دوم اینکه تو اسفند سر دکترا خیلی شلوغه و تعداد عملاشون تو یه روز زیاد میشه که باعث میشه خسته شن و دقتشون بیاد پایین بالاخره انسانن 

سوم اینکه می خورید به تعطیلات و دکترا اکثرشون می رن مسافرت کار ضروری خدایی نکرده پیش بیاد دستتون به جایی بند نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تمام ترسم از اون یه هفتس😭 فقط خدا به خیر بگذرونه

اون یه هفته واقعا ترس نداره

برای من که کاملا شبیه موقع هایی بود که سرماخورده بودم از بینی نمی تونستم نفس بکشم و یکم بی حال بودم همین 

اون یه هفته واقعا ترس نداره برای من که کاملا شبیه موقع هایی بود که سرماخورده بودم از بینی نمی تونست ...

اخه میدونین من سرما که میخورم وحشتناک میشم 

یعنی شبیه کسی که مرده ولی نفس میکشه😂

همین که میگن شبیه سرماخوردگیه غصه ام میگیره😂😂

امروز چسب بینیم رو برداشتم بعد سه هفته بینیم رو دیدم به شدت زشت درااااز و دوبرابر قبل هستش نوکش هم ...

اصلا نگران نباش عزیزم طبیعیه این ورم بعد عمل پیر می کنه آدمو ولی همش به خودت بگو درست میشه به آینه اصلا نگاه نکن حواس خودتو پرت کن چای سبز بخور خیلی دراز کش نباش 

من خودم بعد عمل همش گریه می کردم از بس که دماغم گنده بود هر کیم می گفت بهم ورمه می گفتم نه این شکل واقعیشه دارید گولم می زنید بیشتر گریه می کردم  ولی تو اشتباه منو نکن ماله من تا دو سالگی دماغمم همچنان کوچیک میشد و ورمش می خوابید حالا حالا ها جا داره واسه کوچیک شدن

از نظر ناراضی واقعا کم داره ولی اون ناراضیاشم بیشتر بخاطر طبیعی دراوردنشه.به نظر من اگه کسی غیر طبیع ...

مخالفم من هر موقع اومدم تو این پیج این حرف رو راجع به این دکتر شنیدم برام عجیبه همه همین حرف و راجع بهش می زنن ولی نمی دونم این حرف از کجا اومده

من اون موقع که عمل کردم و تو خط این قضایا بودم چند نفر و دیدم که با سجادیان عمل کرده بودن کارشون به ترمیم کشیده بود

اینکه خبری از ناراضی ها نیست و همه به به شو می کنن به نظرم یه جای کار می لنگه ایشون خیلی دکتر با سیاستی هستن از روز مشاورشون هم معلومه هی عیب می ذارن رو آدم که اگه بد شد بگن از اون خرطوم هر چی دراومد برو خدا رو شکر کن 

و درآخر بگم من با ایشون عمل نکردم و خصومتی هم باهاشون ندارم نظرمو گفتم اگر کسی خواست بهش فکر کنه اگر نه که ازش بگذره

اصلا نگران نباش عزیزم طبیعیه این ورم بعد عمل پیر می کنه آدمو ولی همش به خودت بگو درست میشه به آینه ا ...

ممنون عزیزم

خیلی اروم تر شدم

امیدوارم به زودی حداقل یه کم بهتر بشه☺

من تمام ترسم از اون یه هفتس😭 فقط خدا به خیر بگذرونه

دیگه عزیزم خوشگل شدن سختی داره 😁 بکش و خوشگلم کن 😁

ولی ترس نداره . بعدشم آدما با هم فرق می کنن. من دختر خالم با بینی تو گچ رفته بود نامزدی داداشش 😁 ولی من انقدر ضعف داشتم نمی تونستم حتی زیاد بشینم .احساس میکردم بخوابم دیگه بیدار نمیشم 😁 و کلا متوجه شدم نسبت به عمل و بیهوشی خیلی بی جنبه ام. ولی ایشاا... شما تو گروه حال خوبا باشی.

امروز چسب بینیم رو برداشتم بعد سه هفته بینیم رو دیدم به شدت زشت درااااز و دوبرابر قبل هستش نوکش هم ...

مطمئن باش الان نمیشه قضاوت کرد دو سه ماه تحمل کن ورمش تا یه حدودی کمتر میشه. بعد یه چیزی شما بعد از سه هفته تازه چسبتو برداشتی؟ 

من قرار بود با غلامرضا احمدي عمل كنم كه باردار شدم.

حالا بين كوچك زاده و غلامرضا احمدي موندم

مطب احمدي سه بار رفتم نمونه هاشو ديدم

همه راضي بودن شرحشو تو پستاي قبل نوشتم

اما پيش كوچك زاده نرفتم هنوز

كسي چيزي ميدونه ازينا؟

اون که قطعا ورمه عزیزم. بخود خودتو اذیت نکن و اعصابتو بخاطر یه مسئله گذری خورد نکن و خودتو آزار نده. به روزای خوشگلیت فکر کن🤗🤗🤗

اگر دوست داشتی عکس بذار.

با کی عمل کرده بود عزیزم

مطب گردی 
2810