2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015464 بازدید | 66527 پست
سلام به همه، من بالاخره عمل كردم و الان مرخص شدم حالم خيلي خوبه خدارى شكر

ببخشید میشه به منم کمک کنید یه دکتر که هم کارش خوب باشه هم قیمتش 

بعد اینکه بیمارستان دولتی بری و رزیدنت انجام بده چطوره 

من دندونامو رزدیدنت ارتو کرد عالی شده میخوام ببینم میشه رزیدنت انجام بده و کجا؟

خدا جونم شکرت 😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید میشه به منم کمک کنید یه دکتر که هم کارش خوب باشه هم قیمتش  بعد اینکه بیمارستان دولتی بر ...

شدن که میشه ولی به نظرم عمل بینی چیزی نیست که بدی دست یه جراح بی تجربه حداقل باید چندین مدل بینی جراحی کرده باشه و از اون مهمتر حتما نمونه کارهاشو دیده باشید و بپسندید 

ديشب شب سختي بود، تنفس از دهن، تب، ضعف، سوزش گلو...

ولي خدارو شكر الان خيلي بهترم، از همه چي راضي بودم خيلي، دكتر ثابتي فقط دوتا عمل در روز ميكنه ، من عملم ٣ ساعت بود و يك ساعت ريكاوري، نميدونم اين دكترايي كه روزي ١٠ تا عمل ميكنن چيكار ميكنن با ملت

كلينيكمم خيلي تميز و خوب بود، كلينيك مريم گاندي شمالي

ديشب شب سختي بود، تنفس از دهن، تب، ضعف، سوزش گلو... ولي خدارو شكر الان خيلي بهترم، از همه چي راضي ب ...

کلافگی بعد از عمل اذیت کنندس...ولی روز به روز بهتر میشین.راستی عکسای سایتش خیلی با هم فرق دارن.هم طبیعی کار کرده هم فانتزی.خودشون تصمیم میگیرن یا مریض هاشون انتخاب میکنن؟

سلام بچه ها

من هم با وجود تمام مسائل و مشکلات و ترس های بسیار ولی تصمیم به عمل گرفتم

به دقت پیام های تاپیک رو میخونم و مطب گردی رو شروع کردم. حتما تجربه هامو در اختیارتون میزارم، خوشحال هم میشم بتونم کمکتون کنم  

2810