من دكتر كسري ثابتي اصلا جزو گزينه هام نبود، چون ميگفتن پولكيه، كه بعدا فهميدم اصلا اينجور نيست و خيلي بد اخلاقه كه بازم اينور نبود ولي جزو كم ريسكاس و خرابكار نيست، كاراشم نسبتا جم و جوره،
به دو صورت ميتونين وقت مشاوره بگيرين، اينترنتي كه ٢٠ تومنه و تلفني كه ٤٠ تومنه
من اينترنتي وقت گرفتم گفتم اكه وقت كنم ميرم كاملا بي ميل.
وقتي رسيدم مطب با چيز عجيبي مواجه شدم. نصف مريضا اقا بودن و بيني ها يكي از يكي بهتر، خيلي شلوغ بود، نشستم حدود يك ساعت و نيم نشستم تا نوبتم شد، تو اون مدت با مريضا صحبت كردم، همه از كم بودن دوران نقاهت خيلي راضي بودن، دكتر فقط ٦ روز اتل ميزارن و تامپون و لوله استفاده نميكنن و راه تنفس شما از بعد عمل بازه، ورم كاراشون نسبتا كم بود، خلاصه رفتم داخل، دكتر و خانوم دستيارشون بودن، بسيار بسيار با شخصيت و با پرستيژ بودن، اول خانوم دستيار سوالاي ابتدايي پرسيدن و دكتر فقط در لب تاپشون ياداشت ميكردن، بعد راهنماييم كردن سمت يونيت معاينه، اولين جايي بود كه دكتر انقدر طولاني زيرو روي دماغ منو وارسي كرد ، و نكته جالبي گفت كه كسي بهم نگفته بود،
گفت سوراخ سمت راستت هرزگاهي ميگيره غير از مواقع سرما خوردگي؟ گفتم بله ولي فكر ميكردم طبيعيه، گفت ي پوليپ كوچيك هست كه برطرف ميشه و ديگه نميگيره بينيت!!!
بعد از اون اين دفه برعكس جاهاي قبلي كه ميرفتم ميگفتم اينو ميخام و اونجور ميخام و فلان تصميم گرفتم ببينم دكتر خودش چي ميگه، تمام چيزايي كه تو ذهنم بود و گفت ، گفت كه چ اصلاحاتي ميشه و غيره، من خيلي ازين موضوع خوشم اومد، دليل دير شدن نوبتمو فهميدم چون خودم حدود نيم ساعتي داخل اطاق با دكتر صحبت كردم ، راجبه اتفاقي هم كه افتاد تو عمل قبلي صحبت كرديم
خلاصه خيلي خوشم اومد و اول گفتم براي ٢٠ فروردين وقت عمل برام بزارين كه گفتن يدونه كنسلي ١٢ اسفند دارن اگه بخاي كه منم با كمال ميل قبول كردم
دكتر در روز ٢ تا الي ٣ تا عمل ميكنن و كلينيك مريم هستن، كلينيك مريم نوساز و مجهزه. دكتر ميلاني و امالي هم همونجا هستن،هزينه عملشون ١٠ ميليون هست كه من براشون گفتم دفه قبل نصف هزينه منو بيمارستان پس نداد، ١ تومن تخفيف دادن و ٩ تومن نوشتن،
خلاصه خيلي راضي بودم از همه چي، اميدوارم بدردتون بوخوره