2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015419 بازدید | 66527 پست
شما پیش دکتر ابیانه جراحی کردی عزیزم؟ میشه یکم برام راجبشون توضیح بدی چون مدل های تو پیششون خیلی قشن ...

نه دكتر من بنيادي بود عزيزم

خدايا کمکم کن زندگیمو بهتر کنم واسه ارامشم یه صلوات میفرستی دوستم❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در مورد منم خوش بین بود. گفت بینیت گوشتیه ولی گوشتیه بدی نیست. شما بینیت گوشتیه؟ دکترا هر کدوم یه چ ...

بله بيني منم گوشتيه ،به منم گفت كه خيلي بد نيس و اينكه گفت پوستش ضخيم نيس كه بد باشه ،بعضي وقتا ميگم دلو بزنم به دريا برم با يحيوي عمل كنم ،اخه ميدونين چيه بنظر من خيلي وقتا نميشه در مورد عملا قضاوت كرد چون شايد بيني طرف كلي عيب و ايراد داشته كه از توان دكتر خارجه درست كردنش از طرفي بعضيا هستن كه سر ايراداي بيخود ناراضي هستن 

تجربه مشاوره دكتر بنيادي ميخوام بنويسم: بعد از اينكه وقتمو با يك خانوم كه نميتونستن بيان مشاور ...

يه كم بي انصافا كردين واقعا اقا نويد

مطب دكتر منطقه پرترافيكيه به همين خاطره كه مريضا دير ميرسن و اينكه نمونه هايي كه من ديدم خيييلي روشون كار شده بود طوري كه با عكساشون واقعا متفاوت بود قشنگ تغيييير چهره مشخص بود  از جمله خود من انحراف تيغه سواراخاي غير قرينه غوز افتادگي غضروفاي نوك بينيمم نا قرينه بود پره هامم جمع كردن همين الانم كه پر از ورمه نگاه ميكنم همونيه كه طراحي كردن تو مطب

به نظر من اينكه دكتر بهتون بگه عمل نميكنم خيلي بهترازاينه كه عمل كنه و اوني كه شما ميخواين نشه و شمام به جمع بيماراي ناراضي أضافه بشين

اخلاقشونم كه حرف نداشت واقعا 

ولي خب به هر حال همه چي برميگرده به سليقه شخص

خدايا کمکم کن زندگیمو بهتر کنم واسه ارامشم یه صلوات میفرستی دوستم❤

دکتر عبدالمطلبی کارش خیلی خوبه عزیزم من که خیلی راضیم میخوایی برو پیش ایشون نمونه کارهاشم ببین واقعا کارهاش خوبه خدایی . این عکس قبل و بعد عملم گذاشته سایتش من که خیلی دوست دارم بینی مو طبیعی و خوش فرم شده

توي اتاق عمل حدود ٢٠دقيقه مشغول معاينه و صحبت با اقاي دكتر بودم كه اقاي دكتر خييلي باحوصله نت برداري ...

دست دکترتون درد نکنه و‌ امیدوارم به چیزی که مدنظرتون هست برسید کار زیادی روش شده

بله بيني منم گوشتيه ،به منم گفت كه خيلي بد نيس و اينكه گفت پوستش ضخيم نيس كه بد باشه ،بعضي وقتا ميگم ...

اگر واقعا به این نتیجه رسیدی که اوکیه برو. من واقعا نمیدونم چیکار کنم. خیلی انتخاب دکتر سخته. از طرفی یه سریا میگن شانسی هم هست چون هر دکتر خوبی ممکنه کار بد هم داشته باشه

مثلا من پیش بشارتی زاده هم رفتم مشاوره. یکی از مریضاش خیلییییی راضی بود میگفت خانوم دکتر بهترینه. یکی دیگه که اتفاقا از همکلاسی های دوره راهنماییم بود بعد از دو بار عمل ناراضی بود. خود من هم ازش خیلی انرژی مثبت نگرفتم.

توي اتاق عمل حدود ٢٠دقيقه مشغول معاينه و صحبت با اقاي دكتر بودم كه اقاي دكتر خييلي باحوصله نت برداري ...

من فکر کردم ابیانه عملت کرده. اینکه جراحی بسته انجام میده خیلی خوبه که جای بخیه درکهر نیست. کاش زود عکس بذاری.

من بینیم اصلا غوز نداره کاملا صافه انحرافم در ظاهر که ندارم. داخلو نمیدونم. فقط ایراد بینیم اینه که نوک داره بدم داره مخصوصا تو خنده 😣😣😣

نمیدونم برم پیش بنیادی چی میگه قبول میکنه یا نه. و اینکه نوکشو مجم میکنه قشنگ ببره بالا یکم. . چند روز پیش زنگ زدم وقت گرفتم مهر وقت داد😐😐😐

مطب گردی 
من فکر کردم ابیانه عملت کرده. اینکه جراحی بسته انجام میده خیلی خوبه که جای بخیه درکهر نیست. کاش زود ...

تصميم گرفتم فعلا عقبش بندازم حداقل بتونم دوجارو برم ببينم ،عمل بيني عجله يي اشتباهه

2810