2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
چرا عزيزم ايشون پروجكشن كم نميكنن فقط رفع ايراد ميكنن واسه كسايي كه بيني ظريف دوست دارن مناسب نيستش

اتفاقا اشتباهتون همينجاست، من عكس بيني فانتزي دارم از بصام بسسسسيار كوچيك و زيبا، درخواست مريض بوده، پروژكشن در صورت نياز و اينكه ساختار بيني اجازه بده كم ميكنه، اتفاقا خيلي بيشتر از قاروني ب حرف گوش ميده ، قاروني خيلي يك كلامه ولي بصام حرف مريضو بيشتر لحاظ ميكنه

تجربه مشاوره دكتر بنيادي ميخوام بنويسم:

بعد از اينكه وقتمو با يك خانوم كه نميتونستن بيان مشاورشون عوض كردم ديروز نوبتم رسيد، ظاهرا ايشون ٨ ما تو نوبت بودن!!!

ساعت ٦ وقت داشتم، كه زودتر رسيدم، مطب خلوت بود، ي فرم بهم دادن كه عكس بيني روش بود نوشته بو اسكالات بينيتونو علامت بزنين!! و توضيح بدين!!!خوب منم ي طومار علامت زدم( فكر كنم دليل رد كردنمم همين بود)

بعدش منو راهنمايي كردن تو ي اطاق عكس فقط از نيمرخم گرفتن.

كلا خدم و حشم تو مطب زياده ، دو تا منشي با لباس سفيد و سه تا اقاي جوان با لباس ابي اطاق عمل،كار مفيدشون چي بود من نفهميدم! منشي خيلي هم بي ادب بود در ضمن!

بعد يك ساعت و ٤٥ دقيقه نشستن مطب داشت منفجر ميشد از شلوغي الكي، كلا خيلي ميخاستن شلوغ نشون بدن چون چسب عوض كردن و ويزيت و غيررو همرو همزمان انجام ميدادن ولي با تاخير، 

حدود ٨ بود اقا دكتر تشريف فرما شدن! نميدونم چرا الكي معطل ميكنن خوب ميگفتن ٨ بياين، 

دو تا گچ و چسب ميرفتن ، يدونه مشاوره، الكي معطل ميكردن من فكر ميكردم مشاوره ها طولاني و مفصل باشه ولي برعكس ٣ دقيقه هم نبود! 

خلاصه نوبت من شد رفتم داخل، گفت من ب شما عمل پيشنهاد نميكنم، خوب نميشي!!!شما گوشتي شديد هستي( تنها چيزي كه هيچ دكتري بهم نگفته بود)'!!!

دو نفر قبل منم رد كرده بود ديگه منم منتظر نموندم پيشمون از اينهمه وقت با ارزش كه تلف شد خسته و گشنه تو مطب!

سه نمونه بيني ديدم يكي فكر كردم اومده عمل كنه ولي ٣ ماه پيش عمل شده بود در حد فاجعه بود.

دو نمونه يك ماهه و سه ماهه ديدم خوب بود وليييي، خود دختر خانوم بسيار صورت ظريفي داشت و بيني اوليش خييييلي كوچيك بود ولي الحق زيبا شده بود

در كل ايشون بنظر من دكتر خيلي واردي نيستن برعكس چيزي ك وتنمود ميكنن، و بيشتر ي جور شو اجرا كردن و شلوغ نمايي بود چون دكتر دير اومد اونهمه ادم كاراشو تند تند انجام شد ، هر نفر ٣ دقيقه!

تو فرمشون نوشته بود بيني شكسته، افراد ژل و بوتاكس زده، و عمل شده پذيرفته نميشن!!!

بنظرم يا سواد كافي و تبحر لازمو ندارن چون دكتر خوب كسيه كه بتونه ترميم كنه 

خلاصه گول نوبتاي يكسالشو نخورين چون افرادي كه زنگ ميزدن وقت مشاوره براشون مهر ٩٨ ميداد!!! بعد كمي اسرار ميكردن ميومد ارديبهشت! 

بيشتر بنظرم بخاطر قيمت ارزونش ميرن پيشش چون واقعا اش دهن سوزي نبود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پيش سركارات هم رفتم كه يه تفاوت داشتن سركارات گفت تيغه بيني از بالا باريك ميشه نوك بيني رو كوچيك ميك ...

به منم تقریبا اینا رو گفت. ولی به من گفت نوک بینیت خوبه. استخون کناره ها و پره هاشو واست کوچیک می کنم. یه عکسی هم نشون داد گفت تقریبا تو اون مایه ها میشه. من ازش پرسیدم چند درصد بهتر میشه گفت هفتاد درصد.

ویژگی خوبی که یحیوی داشت این بود که تو مشاوره خیلی خوب و با حوصله توضیح می داد. حالا نمیدونم بعد از عمل هم اینطوری با حوصله باشه یا نه؟

میزارن بریم مطب نمونه عمل شده ببینیم؟ آخه عکس های پیجش همه انگار در حال رفتن به عروسی بودن که عکس انداختن. 😆 خیلی آرایش دارن و اکثرا از نیم رخ

به منم تقریبا اینا رو گفت. ولی به من گفت نوک بینیت خوبه. استخون کناره ها و پره هاشو واست کوچیک می کن ...

پس شمام ويزيت شدين پيش يحيوي ،نميدونم چرا من يه جورايي بهش مطمئنم ،شنيدم رسيدگي بعد عملسون خوب نيس و اينكه ترميم نميكنن  از ايناش بدم اومد و اينكه شايعه س كه روزي ٨تا عمل دارن و زياد وقت نميزارن ،در مورد من خوشبين بود در مورد شمام همينطور بود؟

سلام دوستان عزیز اگر بینی طبیعی مد نظر شما هست دکتر شهریار یحیوی را جزء گزینه هاتون داشته باشید. من ...

سلام عزيزم چه خوب كه شما از كار يحيوي راضي هستين ،راستش من روز اول انتخابم يحيوي بود حتي نوبت عملم كرفتم اما يه چندجا من نارضايتي ديدم هرچند رضايت بيشتر ازشون ديدم ،بنظر شما بين يحيوي و محسنيان و قاروني كدوم ميتونه گزينه خوبي باشه ،من بينيم گوشتيه و چون خيلي تعريف بيني گوشتي ازش شنيدم بار اول پيش يحيوي رفتم كه خيلي در مورد عمل بينيم خوشبين بود و گفت بيني طبيعي شيك تحويلت ميدم ،ولي ميگن روزي ٨تا عمل داره و بعد عمل به مريضاش توجه نميكنه و اصلا به ناراضيا اهميت نميده و اينكه شنيدم بيني مراجعاش بعد مدتي افتاده ميشه ميتونم عكس قبل و بعد شمارو ببينم ؟ممنون ميشم كمكم كني 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

پس شمام ويزيت شدين پيش يحيوي ،نميدونم چرا من يه جورايي بهش مطمئنم ،شنيدم رسيدگي بعد عملسون خوب نيس و ...

شما تو مطبش نمونه دیدین؟ وقت مشاوره من ساعت ۳ بود  اون موقع نمونه عمل شده نبود تو مطب

پس شمام ويزيت شدين پيش يحيوي ،نميدونم چرا من يه جورايي بهش مطمئنم ،شنيدم رسيدگي بعد عملسون خوب نيس و ...

در مورد منم خوش بین بود. گفت بینیت گوشتیه ولی گوشتیه بدی نیست. شما بینیت گوشتیه؟

دکترا هر کدوم یه چیز میگن. مثلا سجادیان به من گفت بینیت گوشتیه بده. انحراف هم داره. ولی یحیوی حرفی از انحراف نزد.

ممنونم عزيز  خداروشكر حالم خوبه تا هفته بعد كچشو بردار ببينم چطوري شده ولي دكتر همه كارايي كه ...

سلام خدا رو‌شکر برای سلامتی تون. چقدر زیاد بوده. یعنی چقدر طول کشیده کارتون. من فک میکردم هر بینی بستگی به کارش یکی دو‌ساعت طول نمیکشه

ممنونم عزيز  خداروشكر حالم خوبه تا هفته بعد كچشو بردار ببينم چطوري شده ولي دكتر همه كارايي كه ...

خداروشکر که عملتون انجام شد

امیدوارم بهترین نتیجه رو بگیرین

ممنون میشم بیشتر برامون تعریف کنید

سلام خدا رو‌شکر برای سلامتی تون. چقدر زیاد بوده. یعنی چقدر طول کشیده کارتون. من فک میکردم هر بینی بس ...

توي اتاق عمل حدود ٢٠دقيقه مشغول معاينه و صحبت با اقاي دكتر بودم كه اقاي دكتر خييلي باحوصله نت برداري ميكردن هر قسمتو كه معاينه ميكردن بعدشم دراز كشيدم رو تختم علامت گذاري كردن رو بينيم همراهمو صدا كردن گفتن كه كارم طول ميكشه نگران نباشن اصلا

انرژي مثبتي كه تو مطب ١٠٠٪؜گرفته بودم تو اتاق عمل رفت رو هززززار😉

خدايا کمکم کن زندگیمو بهتر کنم واسه ارامشم یه صلوات میفرستی دوستم❤
خداروشکر که عملتون انجام شد امیدوارم بهترین نتیجه رو بگیرین ممنون میشم بیشتر برامون تعریف کنید

مرسي عزيزم كبوديام زياده ورمم زياده ولي درد ندارم خداروشكر از پايين كه بينيم عالي شده ولي زير گچو مشخص نيستش در كل كه توقعم زياد نبود از عمل

خدايا کمکم کن زندگیمو بهتر کنم واسه ارامشم یه صلوات میفرستی دوستم❤
2810