تجربه مشاوره دكتر بنيادي ميخوام بنويسم:
بعد از اينكه وقتمو با يك خانوم كه نميتونستن بيان مشاورشون عوض كردم ديروز نوبتم رسيد، ظاهرا ايشون ٨ ما تو نوبت بودن!!!
ساعت ٦ وقت داشتم، كه زودتر رسيدم، مطب خلوت بود، ي فرم بهم دادن كه عكس بيني روش بود نوشته بو اسكالات بينيتونو علامت بزنين!! و توضيح بدين!!!خوب منم ي طومار علامت زدم( فكر كنم دليل رد كردنمم همين بود)
بعدش منو راهنمايي كردن تو ي اطاق عكس فقط از نيمرخم گرفتن.
كلا خدم و حشم تو مطب زياده ، دو تا منشي با لباس سفيد و سه تا اقاي جوان با لباس ابي اطاق عمل،كار مفيدشون چي بود من نفهميدم! منشي خيلي هم بي ادب بود در ضمن!
بعد يك ساعت و ٤٥ دقيقه نشستن مطب داشت منفجر ميشد از شلوغي الكي، كلا خيلي ميخاستن شلوغ نشون بدن چون چسب عوض كردن و ويزيت و غيررو همرو همزمان انجام ميدادن ولي با تاخير،
حدود ٨ بود اقا دكتر تشريف فرما شدن! نميدونم چرا الكي معطل ميكنن خوب ميگفتن ٨ بياين،
دو تا گچ و چسب ميرفتن ، يدونه مشاوره، الكي معطل ميكردن من فكر ميكردم مشاوره ها طولاني و مفصل باشه ولي برعكس ٣ دقيقه هم نبود!
خلاصه نوبت من شد رفتم داخل، گفت من ب شما عمل پيشنهاد نميكنم، خوب نميشي!!!شما گوشتي شديد هستي( تنها چيزي كه هيچ دكتري بهم نگفته بود)'!!!
دو نفر قبل منم رد كرده بود ديگه منم منتظر نموندم پيشمون از اينهمه وقت با ارزش كه تلف شد خسته و گشنه تو مطب!
سه نمونه بيني ديدم يكي فكر كردم اومده عمل كنه ولي ٣ ماه پيش عمل شده بود در حد فاجعه بود.
دو نمونه يك ماهه و سه ماهه ديدم خوب بود وليييي، خود دختر خانوم بسيار صورت ظريفي داشت و بيني اوليش خييييلي كوچيك بود ولي الحق زيبا شده بود
در كل ايشون بنظر من دكتر خيلي واردي نيستن برعكس چيزي ك وتنمود ميكنن، و بيشتر ي جور شو اجرا كردن و شلوغ نمايي بود چون دكتر دير اومد اونهمه ادم كاراشو تند تند انجام شد ، هر نفر ٣ دقيقه!
تو فرمشون نوشته بود بيني شكسته، افراد ژل و بوتاكس زده، و عمل شده پذيرفته نميشن!!!
بنظرم يا سواد كافي و تبحر لازمو ندارن چون دكتر خوب كسيه كه بتونه ترميم كنه
خلاصه گول نوبتاي يكسالشو نخورين چون افرادي كه زنگ ميزدن وقت مشاوره براشون مهر ٩٨ ميداد!!! بعد كمي اسرار ميكردن ميومد ارديبهشت!
بيشتر بنظرم بخاطر قيمت ارزونش ميرن پيشش چون واقعا اش دهن سوزي نبود