2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

سلام

بعد از چند روز تونستم بیام سر بزنم اینجا...

پسرامو عشقه .... به سلامتی دیگه الان انجام دادین عمل رو.امیدوارم هر چه زودتر بیاین و از سلامتی تون به ما خبر بدین....

گلی خانوم ....خوشحالم که رضایت تون داره میره بالا... ان شاء اله همین جور بره بالا و تا عید یه رونمایی قشنگ ازش بشه...

زهرا6844....هزینه دکتر ابیانه 7 الی 8 هست.

خانم دلتنگی و فرفولک رفتین بیاین بگین چه خبر بوده مطب دکتر قارونی...

راستی من نمونه گوشتی چند تا دیدم.یکیشون که یه هفته بود عمل کرده بود هم ورم داشت زیاد و هم سوراخ هاش کوچیک بزرگ بود که کاملا مشخص بود مال ه ورمه. استخوانی هاش اصلا مشکل تابه تایی سوراخ بینی نداشتن چون ورمشون خیلی کم بود.. ولی یکی دیگه موقع عوض کردن چسب دیدم 25 روز بود عمل کرده بود.یه بینی طبیعی داشت و نسبت به قبلش بهتر شده بود.عکسش را دیدم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دقیقا نمیدونم اصطلاحات پزشکی ازمایش خون چی بود

عکس هم که چندتا عکس معمولی از صورت بود

باید برید پیش دکتر براتون بنویسه بعد که انجام میدین خودشون جوابش را برای دکترتون ارسال میکنن

کاش درمورد دکتر قاسم زاده که اهوازه هم بگید .

اگه گفتن بم بگید کدوم صفحس.

تیر میخوام عمل کنم اگه دکتر خیلییی خوبی میشناسید که اهواز یا تهران باشه بهم معرفی کنید .۶ به پاینم باشه.

هانیل هستم🤗❤
جزو گزینه هام هست. ولی مطمئن نیستم. نمونه عمل شده ندیدم ازش هنوز. شما دیدین؟

من پيجشو ديدم و اينكه بيني دوستمو عمل كرد و اون راضيه اما من خودم بينيشو ميبينم بنظرم خوب عمل نكرده چون بعد يكسال باوجود ابنكه استخوني بود اويزون شده نوك بينيش ،از خيلي جاهام تعريف بيني گوشتي ازش شنيدم ،من پيشش نوبت گرفتم واسه اسفند اما از وقتيكه اينجارو ديدم دو دل شدم شايد كنسل كنم شايدم برم 

من پيجشو ديدم و اينكه بيني دوستمو عمل كرد و اون راضيه اما من خودم بينيشو ميبينم بنظرم خوب عمل نكرده ...

به جز اون جای دیگه هم مشاوره رفتی؟ شما بینیت گوشتیه یا استخونی؟ تو مشاوره بهت چی گفت؟من شنیده بودم یحیوی نوک بینی رو خوب جمع میکنه

انتخاب دکتر خیلیییی سخته. منم گیج شدم والا

بچه ها در مورد سی تی اسکن قبل از عمل کسی اطلاعی نداشت دکتر من فقط عکس و ازمایش داد  سی تی ندا ...

ب منم سي تي نداد،توي بينيو نگاه ميكنن لازم بدونن سي تي مينويسن، حتمن لازم نداشتين

2810