2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015384 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشاا... بهتر هم میشه و 100 درصد راضی میشی. منم انتخابم ابیانه بود ولی شما رو که دیدم انقدر ناراضی ب ...

من الان با اینکه ورم داره خیلی ولی راضی ام .... اطرافیانمم نظرشون اینه که خوب شده 

دوستان من رفتم مطب احمدی واسه مشاوره. بینی عمل شده هفت هشت تایی بودن که سه تاشون بدون چسب بودن. بینی بد توشون نبود. ولی بعضیاشون قشنگ تر بودن. یه نفر بود ۱۲ سال پیش عمل کرده بود یکی از فامیلاشونو آورده بود واسه مشاوره بینیش بعد از این همه سال خیلی خوب بود. 

به من گفت عمل کنی خوب میشه. ولی توضیح زیاد نداد منم دیرم شده بود خیلی سوال نپرسیدم. ولی نوشت برم آتلیه عکس بگیرم گفت عکساتو آوردی بیشتر توضیح میدم.

من هنوز تصمیم قطعی نگرفتم. باید بیشتر تحقیق کنم. از دوستانی که رفتن پیش دکتر احمدی مشاوره میشه بگین روز مشاوره بهتون چی گفت؟ میخوام ببینم الکی امیدواری میده یا واقعیت ها رو میگه؟

سلام بچه ها من امروز مشاوره قبل عمل بودم دكترمو نديدم ولي دارو هاي بعدازعمل و كارايي كه بايد ا ...

من پیش دکتر قارونی که رفتم فقط عکس و ازمایش برام نوشت دیگه سی تی اسکن نداشت!

شما الان چه حالی داری با وجود اینکه چهارشنبه عمل داری؟

من اول اسفند بهم وقت دادن اما همش استرس دارم میگم شب قبل عمل حتما استرسم دیگه خیلی بالاست

من پیش دکتر قارونی که رفتم فقط عکس و ازمایش برام نوشت دیگه سی تی اسکن نداشت! شما الان چه حالی داری ...

اره واقعا استرسش خيلي بده😬

خدايا کمکم کن زندگیمو بهتر کنم واسه ارامشم یه صلوات میفرستی دوستم❤
دوست من تقریبا ۹ سال پیش با دکتر امامی عمل کرد... کارش خوبه ... 

دختر عمم ماه دیگه باهاش عمل داره خیلی تعریفشو میکنه ولی من تو انتخاب دکتر یکم وسواسی هستم

دختر عمم میگفت ۱۵ ملیون می‌گیره ولی من نمی‌دونم به حرفش اعتماد کنم یا نه😐آدم صادقی نیس

2810