2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

سلااااااام

من كلي خوشحالم چون دكترمو پيدا كردم

الان از مطب دكتر قاروني اومدم بيرون، بارسم شكل براتون توضيح ميدم:

مشاوره رايگان نيست و ٣٥ تومنه درنتيجه افراد گذري و حالا بريم ي مشاوره بشيم الكي نمياد، در نتيجه به جز من و ي خانوم كه اومده بود ويزيت قبل عمل(فردا عمل داشت) بقيه چسب و گچ و بيماراي قبل بودن، من عاشق نوك جم كردن دكتر شدم، نوك هارو عالي جم ميكنه هم گوشتي هم استخوني، برعكس بصام كه نوكاش گرد و تپل بودن، اينجا بيني ها اكثرا تو سايز مديوم بودن(بصام لارج به بالا بود) طبق گفته دكتر پروژكشن بيني با فرمول من تا ٣٠ درصد كم ميشه، براي من فقط ١٠ درصد كم ميشه چون بيني بيرون زده ايي ندارم،بيني ها خيلي خوش تراش بودن من خوشم اومد، قوس خوبي هم داشتن، ي خانوم بود ٥ سال عمل كرده بود ماه، يني ماه؛) دوستشو اورده بودبراي تعويض چسب،

من خواسته هامو گفتم، ايشون اوناييو كه انجام ميدادن بصورت ٩٩ درصد براورده ميكنن، اونايي هم كه نميشه  ميگن و  قول الكي نميدن، اول از همه به من گفت من جوري عمل ميكنم كه پدر مادرت متوجه تغيرت ميشن ولي وارد ي جاي جديد ميشي متوجه نميشن عملي هستي، اگر نميخاي همين الان بورو بيرون، 

از اخلاقش بگم كه ماااااه، دكتر به اين با نمكي و خوشرويي نديدم، خيلي رك و منطقي  ، پولكي اصلا نيست. 

خلاصه تو ليست من نفر اول شد فعلا:)))

اوکی.حتما این کار راانجام می دهم(انتخاب عکس).من هم دکتر شما را انتخاب کردم.به نظرتون پره ها را باز ک ...

پره ها رو تا اونجاییکه من دیدم از زیر باز می کنه و نه از کنار ،من سبکشو دوست داشتم الانم عاشق بینیم هستم😁😁😁 عکسم تو همین تاپیک گذاشتم هم قبل هم بعد.بینی من مشکلی نداره ولی بعضی دوستام کنار تیغه اشون یه برآمدگی داره که خودش ترمیم می کنه نمی دونم چرا اینطوری شدن واکنش بدن خودشونه که این حالت شده نمی دونم ولی از لحاظ تقارن و تمیزی بخیه ها و اینا عالیه.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستي، دكتر نه تامپون ميزاره نه ايرويز(اون لوله پلاستيكا)

برعكس مطب سجاديان كه خانومه روز قبل عمل كرده بود و تمام صورتش با چسب و گچ پوشونده شده بود و ادم وحشت ميكرد و بنظر من داشت زجر ميكشيد از سنگيني پانسمان،امروز خانومي كه عمل شده بود فقط روي بيني ي اتل پلاستيكي و يك چسب ، همين و همين، تر و تميز ، فقط ي نفر و ديدم زير چشمش دوتا نقطه كبودي داشت كه اونم بخاطر پوست بسيار سفيد و جنسش بود بقيه اصلا ورم و كبودي نداشتن، 

مراقبتهاي بعد عملشون هم خيلي سادس، فقط روزي سه بار شستشو با سرم، خبري از كرم زدن با گوش پاك كن و ماساژ هم نيست، 

شما مطب ابیانه و بنیادی هم رفتی؟ میشه راهنمایی کنید

بنياديو كه اصلا فكرشو نكن چون من يك ماه پيش وقت مشاوره بهم شهريور اينده داد ، سه ماه بعدشم عمل، يني يكسال ديگه، بعدشم اش دهن سوزي نيست، بنظرم منو راضي نميكنه چون من حداقل ميخام تا ٣٠ درصد قيافم تغير كنه، 

ابيانه هم بدم نيومد ولي همه دماغا عين هم، بي روح و بي شكل ولي بي نقص، گزينه اولم نيست

قاروني نميدونم بهش اطمينان پيدا كردم، چيزاييو كه ميخامو برام انجام ميده يكي دوتاشم گفت اصلا نميخاي بورو، كه منطقي بود( من قوس بيشتر ميخواستم حدود ٢ دوصد،ايشون براي اقايون نهايت ١ درصد قوس ميدن) كه با توضيحاتش قانع شدم

بازم خودتون برين به حرف هيشكي استناد نكنين، مثل خريدن كفشه، من هرچيم بنويسم فلانه و بهمانه تا نري بپوشي تو پات متوجه نميشي، سليقه ها متفاوتن، نوك هاي دماغاي قاروني بيشتر باب ميل من بود

2810