2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست
درمورد بنيادي هم خيلي دوس دارم كارشوولي متاسفانه وقت مشاوره براي شهريور ٩٨ داد!!!!!! در واقع در ...

اقاي نويد دكتر بنيادي نهايتا روزي ٣تا عمل انجام ميدن و با قيمت مناسب به خاطر همينه كه سرشون شلوغه و نميرسن اره اگر مثل دكتراي ديگه روزي ٧،٨تا عمل انجام بدن مسلمه كه نوبتا زودتر پيش ميره و خرابكاريها بيشتر ميشه اين تعجب نداره كلي متقاضي از شهرستان داره تهران كه ديگه بماند تا ساعت ١١،١٢شب ويزيت انجام ميدن تشريف ببرين ميبينين

خدايا کمکم کن زندگیمو بهتر کنم واسه ارامشم یه صلوات میفرستی دوستم❤
اقاي نويد دكتر بنيادي نهايتا روزي ٣تا عمل انجام ميدن و با قيمت مناسب به خاطر همينه كه سرشون شلو ...

خوبحالتون تونستين وقت بگيرين، من شهريور سال ديگه برام خيلي ديره متاسفانه ، مجبورم ي دكتر ديگه پيدا كنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوبحالتون تونستين وقت بگيرين، من شهريور سال ديگه برام خيلي ديره متاسفانه ، مجبورم ي دكتر ديگه پيدا ك ...

بله من ارديبهشت تماس گرفتم إبان ويزيت شدم انشالله بهمن عمل ميشم توكل به خدا ولي واقعا به صبر كردنش ميارزه

خدايا کمکم کن زندگیمو بهتر کنم واسه ارامشم یه صلوات میفرستی دوستم❤
بچه ها یه چیزی میگم نخندين،مطب ابیانه خیلی جای پرتی هست و از بیرون زدن ساختمان ابیانه،اسم دکتر بیرون ...

من شنبه ساعت ٧ شب وقت دارم ابيانه ، ويزيتش رايگانه ولي تجربه من نشون داده دكترايي كه ويزيت رايگانن بسيار شلوغن نصف ادما الكي براي وقت گذروني ميان ويزيت بشن ، دكتر هم كلا دو سه دقيقه وقت ميزاره ولي وقتي حق ويزيت ميگيرن شما اين حق و داري كه هر سوال و درخواستي كني، مثلا من تو مطب تقوي نيم ساعت حرف زدم و تو مطب سجاديان كلا نشست برام مدل عملم و كاري كه برام ميكنه رو توضيح داد حدود ٢٠ دقيقه، حالا شنبه برم ابيانه ببينم چي ميشه، 

سلام.ممنون آقای نوید.سجاديان و سامی برای من دقیقا همین طور بود.همینها رو گفتن.ابیانه خودم رفتم،بقیه دکترا مثلا بنیادی،احمدی.. میگیرن ويزيت؟امیدوارم به همین زودی دکتر موردنظرتون را پیدا کنید. راستی همون شش و نیم هفت اونجا باشین،عمل شده ها همون ساعت میان بيشتر

سلام.ممنون آقای نوید.سجاديان و سامی برای من دقیقا همین طور بود.همینها رو گفتن.ابیانه خودم رفتم،بقیه ...

نظرتون راجع بع ابيانه چي بود؟ ديدي ادم بعد بعضي دكترا كلا افسرده ميشه و تا حدودي منصرف از عمل؟ ميخوام حس كليتو بدونم، من خيلي دارم به كوچك زاده فكر ميكنم و احمدي

سلام دوستان من شهرستان زندگی میکنم و برای آخر ماه با دکتر حمیدرضا نوری وقت عمل گرفتم و فقط عکسای اینستاشونو دیدم. لطفا اگه تجریه ای دارین از این دکتر بگید و اینکه چه دکتر دیگه ای رو پیشنهاد میکنین؟! بینیم از نیمرخ قوز داره ولی از روبرو مشکل حاددی نداره

من اسمم برای تخفیف عمل با دکتر حمیدرضا نوری در اومده و فردا باید برم برای مشاوره . ممنون میشم اگی کس ...

سلام عزیزم خواستم ببینم شما چکار کردی؟! پیش ایشون عمل کردی؟! راضی هستی؟! من شهرستانم و عکسای اینستای ایشون رو دیدم متاسفانه نمتونم برم مطب تا نمونه کاراشونو ببینم! اگه میشه راهنمایی کنی ممنون میشم🌹🙏🏻

2810