2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست
منم با ایشون عمل کردم کاراشون و تمیز و خوبه همه عملا کاملا ازشون راضی بودن ولی من طبیعی می خواستم بر ...

منً الان رفتم اينستاي دكتر عباسي رو ديدم بيشتر عكسايي كه گذاشته قوس دارن و نوك بيني بالاست 

فكر كنم سبك كارشون كلا قوس دار 

من فقط دو يا سه تا عكس ديدم صاف بود اونم روبرو بود شايد نيم رخ ميذاشت اونا هم قوس دار بودن كلا فكر كنم سبك كارشون فانتزي و نيمه فانتزي باشه طبيعي نديدم 

راستي چرا همه عكسا قبل عمل پيرن بعد عمل يهو خيلي جون ميشن انگار پوستشونم عمل ميكن 😁

بچه ها کسی میدونی دکتر حمیدرضا کریمی هزینه عمل بینیش چقدره؟

گروه آبی💙وزن شروع۸۰💙۷۹/۲۰۰💙۷۸/۱۰۰💙۷۷/۹۰۰💙۷۷/۳۰۰💙۷۶/۸۰۰💙۷۶/۱۰۰💙۷۵/۳۰۰💙وزن فعلی۷۴/۲۰۰💙وزن هدف۶۵💙تاریخ شروع۸.۷.۹۸💙قد۱۷ق۰❤باتشکرازبامدادخمارعزیز❤   چالش۶۳روزه تا شب یلدا به هدفم میرسم با یاری خدا💙هدف چالش۷۰💙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منً الان رفتم اينستاي دكتر عباسي رو ديدم بيشتر عكسايي كه گذاشته قوس دارن و نوك بيني بالاست  فك ...

من مطبشون رفتم همه سبک دارن هم نیمه فانتزی هم طبیعی برحسب سلیقه ولی برای من نیمه فانتزی کردن درصورتیگه طبیعی خواستم عگسم براش برده بودم ....برا اینکه عکسای قبل رو داهل مطب می گیرن و باید حتما ارایشو پاک کنی 

منً الان رفتم اينستاي دكتر عباسي رو ديدم بيشتر عكسايي كه گذاشته قوس دارن و نوك بيني بالاست  فك ...

وای دقیقا قبلش همه پیرن بعد بیست سال جوونتر میشن.تازه قبلش موهاشونم سفیده بعدش سیاه میشه😂😂😂

خانوما من تازه تاپیک شماروپیداکردم جمعه وقت عمل دارم بادکترکامران اکرمی خوشحال میشم اگر تجربه جراحی باهاشودارین یادیدین ب منم بگین ازاسترس دارم میمیرم

میشه برای نیت قلبیم یه صلوات بفرستی دوستم؟
عزيزم توي همين تاپيك راجع به ابيانه هم گفتم تقريبا شبيه دكتر احمدي هستش ولي بازم تصميم با خودتون

سلام عزیزم خوبی؟من نظرتو درباره ابیانه ندیدم میشه یه کم بگی راجبش؟میدونی ابیانه مطبش خیلی به ما نزدیکه در واقع پیاده میشه رفت.پیاده ده دقیقه راهه ولی تا حالا نرفتم مطبش.چطوره نسبت به احمدی؟مریضاش راضی بودن؟شلوغ بود؟

سلام عزیزم خوبی؟من نظرتو درباره ابیانه ندیدم میشه یه کم بگی راجبش؟میدونی ابیانه مطبش خیلی به ما نزدی ...

اره عزيزم مطب شيكي داره مريضاشم زياد بود ابيانه بيشتر رفع ايراد ميكنه منظورم اينه كه زياد رو بيني كار نميكنه اصصصلا فانتزي كار نيستش سر بالا اينا نميكنه خوبه اما  خيلي ام كارش شيك نيست 

خدايا کمکم کن زندگیمو بهتر کنم واسه ارامشم یه صلوات میفرستی دوستم❤
بچه ها نظرتون در مورد دکتر فرهنگ، بنیادی، ایلخانی، امیری پویا و جهاندیده برای بینیای گوشتی چیه؟  ...

جهانديده رو تعريفشو زياد شنيدم ولي نديدم كاراشو 

خدايا کمکم کن زندگیمو بهتر کنم واسه ارامشم یه صلوات میفرستی دوستم❤
بچه ها نظرتون در مورد دکتر فرهنگ، بنیادی، ایلخانی، امیری پویا و جهاندیده برای بینیای گوشتی چیه؟  ...

تا جایی که میدونم بجز جهاندیده که گوشتیاش هم خوبه بقیه استخونیشون خوبه.البته راجب ایلخانی هیچی نمیدونم...

شنیدم جهاندیده و دستجردی گوشتیاشون خوب درمیاد ولی بازم حتما برو از نزدیک ببین عزیزم

اره عزيزم مطب شيكي داره مريضاشم زياد بود ابيانه بيشتر رفع ايراد ميكنه منظورم اينه كه زياد رو بيني كا ...

مرسی عزیزم.اونجا که بودی ناراضی هم دیدی یا کسی که مشکل تنفسی داشته باشه؟

سلام خانم پپو(کرد هستین؟).اگه مطب گردی داشتین نظراتتون رو بگید.فرهنگ و بنیادی میگن طبیعی کارن.البته تو سایت نوعروس یکی دو نفر از نظر تنفسی دکتر بنیادی ناراضی بودن ولی خودم نرفتم.با دکتر فرهنگ اینجا چند نفر عمل کردن راضی بودن فقط به کسایی که میخوان عمل کنن گفتن که کمی خط روی پره میفته...

خانم نعنا خوبین.من خودم مطب ابیانه رفتم یه بار.این دفه بیام دوباره میرم.کاراش به دلم نشست فقط کمی بزرگ بودن.سه نفر دیدم.یکی با چسب.دو تا بدون چسب که یه هفته از عملشون میگذشت.تیغه قشنگ بود تا پایین، نوک دماغ معمولی.نه بد نه خیلی قشنگ.اگه رفتین اونجا حتما بیاید بگید

2810