2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی پیش معروف ترین دکتر عمل میکنه گند میخوره تو دماغش نمونش دوست خودم پیش شیروانی  یکی پیش ی د ...

شیروانی چندین ساله دیگه خودش عمل نمیکنه فقط و فقط ملاکش شده پووول و یک دکترپولکی هبچوقت نمیتوته با وجدان برای مریضاش کاری کنه

وااا اصلا هم معروف نیس

شیروانی تو دماغای گوشتی خیلی معروفه اون سالی هم ک عمل دماغ همه جا۲تومن بود دوستم ۸تومن داده بود ک خیلی زیاد بود ب اون سال دکتر معروفی بود 

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
سلام ببخشد من دوماه و نیمه عمل کردم دکترم میگه نوک بینیم ورم داره سه هفته چسب بزنم بعد دوهفته نزنم ب ...

آمپول کورتونه باعث میشه ورم بینیت بخوابه با سورنگ انسولین می زنن من یه نفر و دیدم که زد و مشکلی براش پیش نیومد ولی عوارضم داره ممکنه باعث فرورفتگی تو جای تزریق بشه ممکنه هم نشه از عوارض دیگش من شنیدم ممکنه باعث نازکی پوست و زیاد شدن مویرگ بشه تو اون ناحیه ولی بازم تو اون نفری که دیدم زده بود ندیدم همچین چیزایی

به نظرم اگر به دکترت اعتماد داری حرفشو گوش کن حتما سودش برات بیشتر از ضررش بود که گفته ولی بیشتر از یک بار و نزن اصلا حتی اگه دکترت گفت

و اینکه اصن امیدوارم ورمه خودش بره و نیاز نباشه بهش فکر کنی

شیروانی چندین ساله دیگه خودش عمل نمیکنه فقط و فقط ملاکش شده پووول و یک دکترپولکی هبچوقت نمیتوته با و ...

اینکه دکتر خوبیه یا نه رو کاری ندارم ولی آخه چه طوری ممکنه خودش عمل نکنه و نیمه بیهوشی باشه عمل ؟ همه می گن صدای دکتر میشنیدن و متوجه بودن تو طول عمل تو پیجش کامنتا هست به نظرم اگه خودش عمل نمی کرد همه رو بیهوش کامل می کرد 

و اینکه اگه یه نفر خوب عمل می کنه چرا باید پشت اسم یه نفر دیگه  و به اسم یه نفر دیگه عمل کنه خوب خودش مطب بزنه و مستقل باشه

نمی دونم به نظرم عجیب بوده همیشه این حرف 🤔

سلام دوستان گل میخواستم ببینم اینجا کسی دکتر خوب برای بینی گوشتی سراغ داره؟ البته باید بگم که بینیم ...

بینی من هم شبیه شماس.انتخاب دکتر یه پروسه طولانی و سخته.و اینکه چه مدل بینی رو می پسندید مهمه.فانتزی یا طبیعی.بعدش چند تا دکتر رو انتخاب کنین...تازه میرسی به الان ما  .

سلام به همه دوستان.خانم الا و ایگوانا و بچه خان، میشه ماها که صفرکیلومتر هستیم رو راهنمایی کنین برای ...

سلام عزیزم خوبی؟ من آخه هیچی از بینی شما نمی دونم

بینی شما گوشتیه یا استخوانی؟ مدلی که می پسندید بعد عمل بینیتون باشه طبیعیه یا فانتزی؟دوست دارید چه تغییراتی تو بینیتون ایجاد شه؟ پلیپ یا انحراف دارید یا خیر؟ تهران زندگی می کنید و یا قصد عمل توی تهران و دارید یا جای دیگه؟ و در آخر بودجه ای که می خواید برای عمل اختصاص بدید چقدره

اینجوری انتخابا یکم محدود تر میشه چون تعداد دکترا خیلی زیاده

سلام عزیزم خوبی؟ من آخه هیچی از بینی شما نمی دونم بینی شما گوشتیه یا استخوانی؟ مدلی که می پسندید بع ...

سلام دوست من نیمه گوشتی هست.در واقع سایزش میخوام کمی کوچیک بشه و از نیمرخ دراز هستش که میخوام کوتاه تر بشه.و اینکه طبیعی دوست دارم البته سایزش سه بعدی کوچیک تر از الان بشه.فانتزی و نیمه فانتزی دوست ندارم.تهران نیستم ولی مشکلی واسه موندن ندارم.هزینه ش هم زیر 15 باشه.و اینکه 3 تا مطب رفتم.دکتر سجادیان،ابیانه و فتح سامی.

راستی مشکل پلیپ و انحراف و اینا رو هم ندارم.فقط دکتر سامی گفت گونه ات خالی.میخوام تزریق هم انجام بدم.اگه بشه همون مدتی که تهرانم میخوام عمل بینی و تزریق رو انجام بدم چون کارمندم ....چقد نوشتم

2810