2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست
سلام میخواستم بدونم بیمه تکمیلی برای انحراف داخلی و ظاهری چقدر هزینه تقبل میکنه ؟؟اگر بخوام بگم پلیپ ...

پیش چه دکتری میخوای عمل کنی ؟ ینی هم عمل زیبایی هم انحراف میخوای انجام بدی؟منم همین مشکلو دارم آیا بیمه قبول میکنه؟

آره بیمه تکمیلی قبول میکنه. ینی کارش بهتر از بقیه دکترا نیست که ارزش پولش داشته باشه؟منم نمیدونم چکا ...

به نظرم که کارش اونقدر خوب نیس که اینهمه پول بدی. طرزی فقط اسم در کرده 

از مسیری که رفته بودی داشت موجی از انجماد می آمد...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانوما ،من 2ماهو نیمه جراحی کردم  در ب در دنبال پماد ترمیم کننده بخيه هستم ,بخیه ها ...

سلام

من تعریف پماد  cicalfate و ژل contractubex و پماد elase رو توی اینترنت شنیدم، خودم هم پره های بینیم بخیه داشت و بعد از بیست روز بعد جراحی شروع به استفاده از پماد cicalfate کردم که تا حالا یک ماه هست که دارم روزی دوبار استفاده می کنم(تو اینترنت خوندم باید حداقل سه ماه استفاده کنی) یه مقدار جای بخیه هام بهتر شده حالا نمی دونم تاثیر پماد بوده یا خودش بهتر شده، چون دکترم گفت نیاز نیست پماد استفاده کنی و خودش کم کم خوب میشه

دو تا پماد و ژل اول رو سایت داروکده داره. 

شما که در پست قبلیت اینو فرمودی:———»

عزیزم برای دوست منو دکتر فرزان رضایی جراحی کرد خیلی بینیش خوب و طبیعی شده بود و اصلا مشکلی نداشت چه از لحاظ زیبایی و چه تنفس . خیلی راضی بوود خودشم من وقتعمل دارم می خوام برم پیشش جراحی کنم

زندگی انقدر منو به چالش کشید که فهمیدم تنها کسی که واقعا عاشقمه تنها کسی که برام میمونه پروردگار مهربونمه❤️نه خانواده نه عشق نه دوست نه….   نتیجش شد قوی تر بودن از هرزمانی💪🏻

عجبا

زندگی انقدر منو به چالش کشید که فهمیدم تنها کسی که واقعا عاشقمه تنها کسی که برام میمونه پروردگار مهربونمه❤️نه خانواده نه عشق نه دوست نه….   نتیجش شد قوی تر بودن از هرزمانی💪🏻

جلبک با هوش تره 

سلام 

ممكنه نظرتون  در مورد دكتر بنيادي بديد 

من تهران نيستم و فعلا دارم يه تعداد دكتر مشخص مي كنم كه بيام تهران و توي دو روز برم مطبشون 

بيشتر مي خوام ببينم كارهاي بنيادي از لحاظ تنفسي مشكل نداشته باشه كه اكر نداشت بذارم تو ليستم 

وای بگه بچه ها این روزا اونقدر عمل های بینی بد دیدم که مونم مردم چرا عمل میکنن

من خدا رو شکر عملم خوب بود دکتر خرمی نژاد عالیه

هم فروش خوبه ، هم از همون لحظه تامپون کشید تنفسم عاااالیه و کیپی ندارم، سوراخای بینیم قرینه س. خودشم خیلی مهربونه

2810