در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من دوروز پیش لیزر صورت بودم شات رو زد رولبام فکر کنم این تبخال زدنم دلیلش همون لیزر باشه .پمادو سیرو جوش شیرینو اینام دارم میزنم اما بعید میدونم تا صبح خوب شه😣😣تو سایت هم اینجوری که خوندم اگه تبخال داشته باشی عمل به تعویق میفته.صحت داره؟کسی تجربه نداره راهنماییم کنه😣😣😣چه شانسی دارم من😢
[QUOTE=71195612]سلام کیپ شدن بینی تون طبیعیه بعد از درآوردن تامپون دفعات شستشو با سرم رو افزایش بدین و اگه باز هم
ممنون عزیزم فقط دکترم بعد باز شدن چسب ۱هفته چسب زدو گفت دیگه نیازی نیست یعنی برای همه مریضاش اینطوره ولی در حال حاضر بینیم خیلی باد کرده این طبیعیه؟ بینی شما چند ماه ورم داشت اوج ورم بینی چند وقته؟
[QUOTE=71195612]سلام کیپ شدن بینی تون طبیعیه بعد از درآوردن تامپون دفعات شستشو با سرم رو افزایش بدین ...
اوج ورم تا یک ماهه.رفته رفته کم میشه.منم حدودا ۴۰ روز فکر کنم چسب زدم زمانی که چسبمو برداشت ورم داشت ولی نه اونقدر که زشت باشه.ولی چون یه مدت چسب زده بودم بدون چسب با بینی خودم یه حسی داشتم میرفتم بیرون.
دقت کردم دیدم گرما و بیرون بودن ورم و زیاد میکنه بیشتر مراعات کردم.
سلام و وقت بخير دولتان من ٣ساله عمل كردم پس دكار صوفي زاده ونك ييه سال اول ك همه ميگفتن ورمه ومعلوم تي اما الان تركي ميبينه ميگه يخورده كجه ميخوام برم براترميم كسي جايوميشناسه كارش خرب باشه حدودا قيمّت ترميمش چقدري ميشه