2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما تو این مدت که گچ و بخیه داشتی بخیه هاتو پماد میزدی یا بد کشیدن؟و اینکه عزیرم مگه وقتی مش ه ...

من بهم پماد و سرم داده بود واسه بعد از کشیدن تامپون هام الانم که چسب دارم باید بازم استفاده کنم صورتمو با دسمال مرطوب تمیز میکنم

شاید فردایی نباشه 💙
سلام دکتر احمدی واسه ترمیم بینی چطوره من بعد از عمل و یه ترمیم بینیم کج و سوراخای بینی نامتقارنه

عزیزم دکتر احمدی فقط مریضای خودشو باز دماغشونو دست میزنه و درغیر این صورت بینی رو دست میزنه که خیلی کار نشده باشه روش وگرنه قبول نمیکنه

شاید فردایی نباشه 💙
دختر آبی کبودی و ورم صورتت تا چند روز بود؟

من صورتم اصلا کبود نشده بود ولی ورمم هنوز داره صورتم. چسبمم بهم گفت سه ماه باید بزنی. دوستم دکتر هم باز عمل میکنه هم بسته بستگی داره بینیت چه جور باشه. نه من اصلا نفس کشیدنم صدا نداره. تامپونامم بعد دو روز کشید. دوستم اگه  الرژی نداری تو پاییز و اینکه میتونی دو هفته کامل بخوابی تو خونه و بچه مدرسه ای نداری الان خیلی خوبه واسه عمل

شاید فردایی نباشه 💙

مرسی دختر آبی جون از جوابات. متاسفانه بچه مدرسه ای دارم و مقادیری آلرژی. 

اما واقعا دلم میخواد زودتر عمل کنم. دیگه نمی تونم تا عید صبر کنم....

راستی الان از فرم دماغت چند درصد راضی هستی؟ 

کاشکی میشد عکس قبل و بعد از عملتو برام بفرستی. برات درخواست دوستی فرستادم.

بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....

راستی یه سوال دیگه. دکتر احمدی بعد از یک هفته گچو باز میکنه؟ بخیه هارو چند روز بعد می کشه؟ 

چون شهرستانم برای اومدن به تعران و اونجا موندن باید برنامه ریزی کنم برام مهمه بدونم.

بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....
راستی یه سوال دیگه. دکتر احمدی بعد از یک هفته گچو باز میکنه؟ بخیه هارو چند روز بعد می کشه؟  چو ...

عزیزم واسه من همون موقع که گچمو باز کرد بخیه هامم کشید تا یه ماه باید هر هفته بری مطب واسه معاینه

شاید فردایی نباشه 💙
2810