2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015441 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان ،اگه یادتون باشه عکس بينيم با گچ و گذاشتم و گفته بودم ک کجه و خیلی پشیمون و ناراحت بودم& ...

اره یادمه خیلی خوشحال شدم خدا رو شکر❤

چه لذتی بالاتر از اینکه اسمت قسم راست یک نفر باشد...؟!
سلام دوستان من دیروز عملمو انجام دادم با دکتر احمدی 😉

سلاااااام وای خیلی خیلی مبارک باشه عزیزم.زود باش کامل تعریف کن...منتظرم

الان حالت چطوره؟عملت چقد طول کشید؟دکتر و کلینیک چطور بود؟

سلاااااام وای خیلی خیلی مبارک باشه عزیزم.زود باش کامل تعریف کن...منتظرم الان حالت چطوره؟عملت چقد طو ...

سلااام عزیزم مرسیی کلییی. والا به گفته بود ساعت6کلینیک باش دیگه تاکارای پذیرشو انجام بدم برم واسه عمل شد شد20دیقه به8 ک رفتم واسه عمل. ساعت تقریبا 11:30اینا اوردنم من تقریبا به هوش بود فقط تا دوساعت ضعف شدید و درد داشتم بعدش دیگه اصلا هیچی درد نداشتم و ندارم. فقط به شدت ورم کردم و یکم هم کبود شدم البته من پوستم خیلی حساسه زود کبود میشم شاید شما کبود نشی. حالم الان خیلی خوبه. فقط یکم شبا خوابیدن برام سخته چون اصلا عادت ندارم به کمر بخوابم 😞😞امروزم میرم که تامپون بکشم یکم خلاص شم چون اصلا نمیتونم باهاش نفس بکشم 

شاید فردایی نباشه 💙
سلاااااام وای خیلی خیلی مبارک باشه عزیزم.زود باش کامل تعریف کن...منتظرم الان حالت چطوره؟عملت چقد طو ...

کلینیکم خوب بود دوستی دکترو فقط یکم دیدم اصلا نشد باهاش حرف بزنم چون زود بیهوشم کردن. با این وضع که من بیچاره از استرس عادت ماهانه شدم درکل راضی ام تا الان که شنبه دیگه برم گچمو باز کنم ببینم دکتر چه کرده 

شاید فردایی نباشه 💙
کلینیکم خوب بود دوستی دکترو فقط یکم دیدم اصلا نشد باهاش حرف بزنم چون زود بیهوشم کردن. با این وضع که ...

ایشالا که عالی شده باشه بینیت.مرسی از توضیحاتت عزیزم...حتما امروز تامپون کشیدی بیا بگو چطور بود😘❤

کلینیکم خوب بود دوستی دکترو فقط یکم دیدم اصلا نشد باهاش حرف بزنم چون زود بیهوشم کردن. با این وضع که ...

منم پری نشدم هنوز فک کنم واسه منم بیفته روز عملم 😭😭😭

اشکال نداره فقط اگه درد یا خونریزیت زیاد باشه عملت نمیکنه .

الان سختت نیست پری هستی؟راستی حتما کسی باید مدام پرستاری کنه از آدم یا خودمون میتونیم بلند شیم کار کنیم؟

الان سختت نیست پری هستی؟راستی حتما کسی باید مدام پرستاری کنه از آدم یا خودمون میتونیم بلند شیم کار ک ...

سه روز اول که استراحت مطلقه حتما یکی باید بالاسرت باشه خصوصا شبا که دستت نخوره تو بینیت .یا اینکه سرت کج نشه

شاید فردایی نباشه 💙
سه روز اول که استراحت مطلقه حتما یکی باید بالاسرت باشه خصوصا شبا که دستت نخوره تو بینیت .یا اینکه سر ...

رفتی تامپون بکشی؟چطور بود؟

2810