2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015384 بازدید | 66527 پست
به سلامتی عزیزم ایشالا کیف کنی با بینی جدید😚 الان چندم وقت شماست؟من ۲۷ شهریور... راستی شما گروه ت ...

مال من10 شهریوره. مرسیی عزیزم ایشالا براشما هم عالی بشه. نه عضو نیستم متاسفانه نتونستم عضو شم

شاید فردایی نباشه 💙
مال من10 شهریوره. مرسیی عزیزم ایشالا براشما هم عالی بشه. نه عضو نیستم متاسفانه نتونستم عضو شم

مطمئنی دهمه؟دهم شنبه اس دکتر یکشنبه سه شنبه ها عمل میکنه

چه لذتی بالاتر از اینکه اسمت قسم راست یک نفر باشد...؟!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم دکتر محبی واقعا ریسک بزرگیه پیشش عمل کردن قبلا کارشون خوب بود ولی الان به شدت پولکی شده و کار ...

واقعا؟من اون روزی که رفتم مطبش همه با چسب بودن خیلی نشد ببینم ..ولی یه خانومی اومد اونجا که مطب احمدیم رفته بود بعد گفت ته احمدی خیلی بهتره

واقعا؟من اون روزی که رفتم مطبش همه با چسب بودن خیلی نشد ببینم ..ولی یه خانومی اومد اونجا که مطب احمد ...

گفت کی بهتره محبی یا احمدی؟

اره عزیزم عمل میکنه من صد درصد اوکی کردم وقت قبلیمم شنبه بود خودش گفت شنبه خیلی خوبه 

اوا به من گفت یکشنبه سه شنبه فقط...عجبا....😁

شنبه رو گفت از چه نظر خوبه؟

اره عزیزم عمل میکنه من صد درصد اوکی کردم وقت قبلیمم شنبه بود خودش گفت شنبه خیلی خوبه 

عزیزم به سلامتی❤عمل کردی بیا عکستو بذار اگه دوس داشتی به ما هم کمک کن :))) ایشالا ک همونجوری میشه ک میخوای

من ۹ روزی هس با سجادیان عمل کردم  نمیدونستم اینقد کارخراب زیاد داره    

دوست عزیز خودتوبی جهت نگران نکن همه ی دکترا کار خراب دارن ،تو جراحی زیبایی باید صبور باشی وتا ۶ ماه بینی تغییر می کنه واسه نگرانی خیلی زوده.

عزیزم این حالت ممکن هست پیش بیاد و علتش ورم نامتقارن دو طرف می تونه باشه از الان فکر و خیال الکی نکن به خودت برس و تلقین مثبت کن برای من چنددباری این حالتی که شما می گی پیش اومده زیاد از خودت عکس نگیر که وسواس نگیری

عزیزم این حالت ممکن هست پیش بیاد و علتش ورم نامتقارن دو طرف می تونه باشه از الان فکر و خیال الکی نکن ...

این پست رو برای دلارام عزیز نوشتم که نگران کجی بینی بود نمی دونم چرا ریپلای نشد😊😊😊😊

یه چیزی واسه من سردرگم کننده بوده بین محبی و غلامرضا احمدی هر دوشون گفتن انحراف ظاهری دارم محبی گفت ...

سلام

منم انحراف بینی داخلی و خارجی و باهم داشتم.

بعد عملم داخلی کلا برطرف شده خارجی هم همینطور.

داخلی که خوب بنظرم مثل شکستگی استخونه اگه خوب جا بندازن خوب جا بیفته خوبم جوش میخوره.مثل دستی که میشکنه جا میندازن.مال بعضیا خوب جا نمیندازن دست حرکت داره کارایشو هم داره ولی کجه.انحراف خارجی هم بسته به برطرف شدن انحراف داخلی ،خارجی هم از بین میره.

ضمن اینکه بسته به سبک کار دکترتون به انحراف خارجی مدل داده میشه.

بچه ها درسته که میگن خندیدن بعد عمل باعث پهن شدن بینی میشه و فرمش عوض میشه ؟؟؟؟ لطفا هرکی میدونه جو ...

بهتره که تا زمان کشیدن بخیه و جوش خوردن کاملش به هیچ عنوان با دهان کاملا باز نه بخندیدن نه خمیازه بکشین تا بینی کاملا خوب بشه.

دهان و کاملا باز کردن مطمینا بی تاثیر نیست.من خودم یکبار اینکارو کردم بینیم بشدت درد اومد.

2810