2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015375 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر امین آمالی

کارش خیلی خوبه کلا در انتخاب جراح بینی درنظر داشته باشید که هر پزشکی نمیتونه کار ترمیم انجام بده و ریسکش رو نمیپذیره دکتری که قبول میکنه جراحی ترمیمی انجام بده و خوب انجامش میده یعنی جدا استاده دکتر آمالی واقعا تو کارش استاده من تقریبا ندیدم بیماری مشکلی داسته باشه بعد عمل باهاش

آدرس سایتشو میذارم نمونه کارهاشو ببینید هم جراحی اولیه هم ترمیم هاش تو سایتش هست 

http://draminamali.com/

شکلات جان شما بینی تون چیه که دکتر احمدی رو انتخاب کردی.من خیلی مرددم.از طرفی هم چون به روش بسته عمل ...

من بینیم استخونیه عزیزم.من خیلی خوشم اومد از احمدی و سه بار مطبش نشستم و با اعتماد کامل وقت عمل گرفتم ازش.ینی تمام کسایی که تو مطبش بودن مثل من از طریق نت با دکتر اشنا نشده بودن،بلکه تو فامیل و اشناهاشون نمونه های نزدیک از دکتر احمدی دیده بودن و اومده بودن ازش وقت بگیرن.ینی تمام مریضاش میگفتن شک نکنید به کار دکتر.جالبه که من یه دونه ناراضی هم ندیدم.

راستی دکتر بسته عمل نمیکنه همه رو.بینی منو که میخواد باز کنه

چه لذتی بالاتر از اینکه اسمت قسم راست یک نفر باشد...؟!
من قبلا توضیح دادم پیش دکتر احمدرضا رجایی جراح بینی توی شیراز بدون هیچ تحقیقی و از روی چندتا عکس که ...

سلام. من تازه عضو‌ این سایت شدم. میخوام جراحی بینی داشته باشم هم زیبایی هم مشکل تنفسی کمی دارم. دارم راجع به دکترا تحقیق میکنم. پیش دکتر رجایی هم ویزیت شدم ولی دیر رسیدم اونجا مراجعه کننده ای نداشت. منشیش گفت یه روز دیگه بیام. دکتر نیم ساعت برای مشاوره با من وقت گذاشت. کلی توضیح داد که مشکلت چیه و میخواد چیکار کنه. این مطلب شما رو‌خوندم. این خیلی بده. هنوز هم این مشکلات رو‌دارید؟

2810