2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015375 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به سلامتي شما با كي عمل دارين؟

امروز صبح با دکتر بصام عمل داشتم. خداروشکر خوب بود. ۸:۳۰ رفتم اتاق عمل. ساعت ۲عصر مرخصم کردن. الانم کمی زیر چشمام کبود شده فقط. دکتر خوبیه به دل من خیلی نشست. ان شاءالله از این به بعدش هم به خوبی پیش بره!

من بینیمو عمل کردم میخوام ترمیم کنم راضی نیستم کسی دکتر خوب سراغ داره بتونه فانتزی عمل کنه؟؟؟؟؟

عزیزم اگه میخای بینیتو فانتزی عمل کنی برو پیش دکتر فرزان رضایی . چون ایشون تو این کار تبحر دارن 

ببخشسد شما چند بار مطب احمدي رفتي تا انتخابش كردي؟ موقعي كه تاريخ عمل گرفتي پول ريختي؟ هزينه عكسها ...

دوبار رفتم عزیزم.نه پولو همون روز عمل تو کلینیک واریز میکنم.عکس اتلیه 80تومن ctاسکنم100

شاید فردایی نباشه 💙
دوبار رفتم عزیزم.نه پولو همون روز عمل تو کلینیک واریز میکنم.عکس اتلیه 80تومن ctاسکنم100

منم دوبار تا حالا رفتم مطب غلامرضا احمدي همه راضي بودن نمونه هاش همه تر و تميز و قشنگ بود بينياشون

احتمال زياد با همين دكتر اكي كنم

امروزم رفتم مطب اسلاميان كوپايي خوشم نيومد از سبك كارش

شما هم نمونهاشو كه ديدين همه راضي بودن؟؟؟؟

2810