2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015355 بازدید | 66526 پست

سلام دوستان.من هفته پیش مطب عامری و غلامرضا احمدی رفتم.

هر دو خوب بودن و راضی بودن مریضها ازشون ولی من از احمدی بیشتر خوشم اومد.گزینه اصلیم همین احمدیه.

مریضاش که خیلی راضی بودن ازش...میگن تنفس خیلی مهمه واسش

چه لذتی بالاتر از اینکه اسمت قسم راست یک نفر باشد...؟!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه اصلا عجله نکن سعی کن زیاد روش حساس نشی یه وقت از سرت میفته یادت میره میبینی ۷ ،۸ ماه گذشته ورمش ک ...

آره کانتور که قبل عمل هم بوده و همچنان مثه اینکه باید باشه. دوستام که دیده بودنم اصن نفهمیدن عمل کردم، البته خود دکتر هم همینو بهم گفت که "بقیه بهت میگن چرا اصن عمل کردی ولی خودت راضی خواهی بود" 

تقریبا راضی بودم ماه اول ولی الان بعد 4ماه میگم فرقی نکردم، البته که خانوادم که بیشتر دیدنم میگن فرق کردی

ولی فکر کنم دماغ های فوق گوشتی مثل مال من، همینه قضیشون، زیاد تغییر نمیشه دادشون😢

در هرصورت خیلی زیاد ممنونم از دلگرمی و کلا حرف هات، هم قبل عمل کلی بهم کمک کرد حرفهات، هم الان 😍😘😍😘

خواهش میکنم نظراتتونو بگید و منو راهنمایی کنید

هر دوشون معروفن ولی من از یزدانفر بیشتر تعریف شنیدم اما شنیدم گرون میگیره.باید مطب هردوشون بری تا از نزدیک ببینی.شاید اصلا با سلیقه شما جور نباشه کارشون.تا نری هیچی معلوم نمیشه

چه لذتی بالاتر از اینکه اسمت قسم راست یک نفر باشد...؟!

نتایج جراحی بینی استخوانی، چند هفته تا چند ماه بعد از جراحی قابل روئت خواهد بود. در این بازه زمانی، شما متوجه تغییرات تدریجی در ظاهر بینی خود خواهید بود. بینی های استخوانی به دلیل داشتن تورم و کبودی کمتر، اغلب دوران نقاهت کوتاه تری را دارند، و نتایج جراحی سریع تر در بیماران آشکار خواهد شد. این دسته از بیماران، از نتیجه جراحی رضایت بیشتری را نیز دارند و کمتر به فکر انجام جراحی بینی ترمیمی می افتند.

سلام

من بینی استخونی بزرگی داشتم خیلی خجالت می کشیدم فکر می کردم که همه به من نگاه می کنند و مسخره ام می کنند رفتم پیش دکتر علیرضا حلاج عمل کردم 

خداروشکر الان عالی شده و خودم خیلی خوشحالم

سلام من بینی استخونی بزرگی داشتم خیلی خجالت می کشیدم فکر می کردم که همه به من نگاه می کنند و مسخره ...

کارتون خیلی بد..تو تاپیک پروتز هم هربار به نام یه نفر تبلیغ حدادی میکردی. خوب یکی گول تبلیغ شما را بخوره و سلامتیش به خطر بیفته شما وجدانت قبول میکنه که دروغ گفتی؟

❤❤❤روياها نتيجه ميليون ها انتخاب اندميلياردها شكستو تعداد كمى موفقيت ...شجاع باش و روياهاتو دنبال كن
عکسمو دیدی عزیزم تو صفحه قبل گذاشتم البته باز این هفته برم چسب رو برداره عکس جدید میزارم که ورمش کم ...

اره زهره جان خيلي تميز بود انصافا ورمشم كمتر شه كه عااالي ميشه

بچه ها اذيت نميكنن؟

خدايا کمکم کن زندگیمو بهتر کنم واسه ارامشم یه صلوات میفرستی دوستم❤
من 7، 8 سال پیش  دکتر یحیوی (پدر) بینی منو عمل کردن. خیلی راضیم. بینی من هم گوشتی بود عزیزم. خی ...

دکتر یحیوی خودشون خیلی کارشون قشنگ بود اما متاسفانه الان به خاطر سنشون دیگه عمل نمیکنن پسرشون عمل میکنه که کار خراب زیاد داره 

شاید فردایی نباشه 💙
2810