2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015375 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دیروز رفتم مطب دکتر اکبری

دکتر مهربون و خوبی بود. معاینم کرد  و گفت بینیت گوشتی استخونی و غضرونی قاطیه 😂

باهام سر قیمت راه اومد و گفت باید برای انحراف بینیم هم سیتی اسکن بدم.

مشتری هاش راضی بودن و خیلی منشی های خوش برخورد و مودبی داشت

مطبش هم پر از نُت تشکر و گل هایی بود که بیماراش آورده بودن.

خلاصه بالاخره تصمیممو گرفتم و وقت گرفتم برای 26 شهریور که بعدش عاشورا تاسوعاست و بتونم مرخصی بگیرم.

برام دعا کنین بچه ها 😊

سجادی و یحیوی کار خراااب زیاد دارن جزو دکترای پر ریسک هستن.

من 7، 8 سال پیش  دکتر یحیوی (پدر) بینی منو عمل کردن. خیلی راضیم. بینی من هم گوشتی بود عزیزم. خیلی طبیعی درآورد. خیلیها اصلا متوجه نمیشن عمل شده. البته توی نمونه کارهاشون سربالا و غیر طبیعی هم زیاد دیده میشد. اما من خودم میخواستم طبیعی باشه

من امروز رفتم مطب دکتر غلامرضا احمدی، دو نفر بودن با چسب به نظر بینیشون خوب میومد ، دکتر خوش برخوردی هستن به من گفتن که بینیم خوب درمیاد ، احتمالا با همین دکتر عمل میکنم ، ممنون میشم اگه کسی با ایشون عمل کردن تجربیاتشونو بیان بگن.

پیش نادریان و ابیانه هم ویزیت شدم ولی سجادیان و انتخاب کردمو عمل کردم

دلیلتون چی بود که نادریان رو انتخاب نکردید ؟ من بین سجادیان و نادریان موندم. سجادیان همرو روز اول نا امید میکنه ؟

قوس قشنگی داده بعد چون گوشتیه ۱ سال طول می‌کشه تا ورمش کامل بخوابه.مبارکت باشه

ممنونم عزیزم💖 امیدوارم بعد یه سال چیزی کم بشه چون بعد 4ماه که تغییری نکرده اصن، هیچکی نمیفهمه عمل کردم، اصن جالب نیست، همش دارم به ترمیم فکر میکنم😩

ممنونم عزیزم💖 امیدوارم بعد یه سال چیزی کم بشه چون بعد 4ماه که تغییری نکرده اصن، هیچکی نمیفهمه عمل ک ...

نه اصلا عجله نکن سعی کن زیاد روش حساس نشی یه وقت از سرت میفته یادت میره میبینی ۷ ،۸ ماه گذشته ورمش کم و کمتر شده.من خودمم نفهمیدم با اینکه از نظرم ورم نداشت ولی دوستم که بعد چند ماه منو دید گفت بازم بینیم کوچیکتر از قبل شده.صبر داشته باش.بعد از ۴۵ روزم از کانتور بینی کمک بگیر تا زیاد تو ذوق نزنه.

2810