2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
نمیشناسمشون . من تعریف سجادیان - محبی- کاظمی رو شنیدم

اصلا کار خراب نداره.من خودم همه رو گشتم دکتر با انصاف و باتجربیه.دکتر محبی کار خراب تازگیا به شدت داره و اصلا کسی راضی نی.

شاید فردایی نباشه 💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم باشه حتما.پس باید کفش اهنی بپوشم برم مطب گردی:-)

اره واقعا سخت ترین کار همین مطب گردیه ولی خب خیلی خوبه حتی لازم نی خیلی جاها بری خود به خود خیلی از گزینه ها حذف میشه وقتی با بقیه هم حرف میزنی. 

شاید فردایی نباشه 💙
اصلا کار خراب نداره.من خودم همه رو گشتم دکتر با انصاف و باتجربیه.دکتر محبی کار خراب تازگیا به شدت دا ...

بین سجادیان، کاظمی و یحیوی ، کدوم کارشون برای بینی گوشتی بهتر و قشنگ تره ؟ 

سلام دوستان ، من قصد دارم بینیم رو عمل کنم ، بینیم استخوانیه ، قوز داره و سرش بالاست ، من با قوزش مشکل دارم و نمیخوام دکتر خیلی دستکاری کنه و قیافم فیک بشه، ولی نه وقت مطب گردی دارم و نه حال و حوصله شو😅 ممنون میشم منو راهنمایی کنید.

کارای بعضی دکترا رو روی دوستام دیدم ، مثلا یکی از دوستانم با دکتر یحیوی عمل کرده بود به نظر من اصلا خوب نشده بود ، یکی از دوستام ۴ سال پیش با دکتر یزدانفر عمل کرده خیلی خوب شده ، یکی دیگه از دوستام ۲ سال پیش با دکتر یزدانفر عمل کرده ، بد نشده ولی به خوبیه اونیکی دوستم نشده .

دوستان من ادرس این پیجو قبلا دادم بازم میدن 

این پیج اینسنا کار خرااب تمام دکترارو میزاره به من که خیلی کمک کرد امیدوارم واسه شماهم خوب باشه

Jarahizibaii_iran

توی اینستا هستش

شاید فردایی نباشه 💙
دوستان من ادرس این پیجو قبلا دادم بازم میدن  این پیج اینسنا کار خرااب تمام دکترارو میزاره به م ...

سجادیان که خوبه میگن من تعریف شنیدم ازش.میگن ناراضی نداره زیاد.

راستی عزیزم شما مطب چه دکترایی رفتی؟نادریان رفتی؟

چه لذتی بالاتر از اینکه اسمت قسم راست یک نفر باشد...؟!
عزیزم خواستم بهت نشون بدم واسه منم که قوس داد، انقد قوس داد، البته کیفیت عکس زیاد جالب نیست، شرمنده، ...

قوس قشنگی داده بعد چون گوشتیه ۱ سال طول می‌کشه تا ورمش کامل بخوابه.مبارکت باشه

عززيزم مبارك باشه واقعا به سلامتي ازش استفاده كني🤣🤣من هنو اقدامي نكردم اين چند وقته خيلي درگيرم ا ...

آره بهترم

فقط زیاد استراحت نکردم 

با تجربه بگین ضرری نداره؟؟؟؟!!!!

همه کارای خونمو میکنم آشپزی و خرید و کلاس بردن دخترم

تازه یه بارم پسرم زده تو دماغم

خدا آخر و عاقبتش بخیر کنه

سلام دوستان ، من قصد دارم بینیم رو عمل کنم ، بینیم استخوانیه ، قوز داره و سرش بالاست ، من با قوزش مش ...

من بینیمو ۱۰ روزه عمل کردم پیش دکتر گودرزی واقعا هم راضیم از نتیجه

بینی منم قوز دار و استخوانی بود

2810