در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
والا من شنییدم ناراضی خیلی داره میگن خیلی پولکیه😑😑
ممنون عزیزم از راهنماییت.پس باهاش نوبت مشاوره نمیگیرم.حالا چهارشنبه با سجادیان نوبت دارم یکشنبه هم با دکتر یوسفی.تعریف سجادیان رو خیلی میکنن ولی یوسفی رو خیلی کسی نمیشناسه منم تو اینستاگرام کارهاشو دیدم خیلی تمیز بود کاراش.ادم نمیدونه پیش کی بره:-(
همسرجانِ جانم💝 🦄 آمده ام نامه فدایم شو📝برایت بنویسم ...!! هرماه ،شاید یکبار شاید هم بیشتر آغوشت ۲۴ ساعته باید برای من باشد تا پیراهن لیمویی ات بشود بوم رنگ چشم های ریمل زده به اشک نشسته ام!! اصلا میخواهم تا میتوانم صورتم را برویش بکشم تا حتی پیکاسو در کنارم کم بیاورد...آرامِ جانم ، من خسته ام و نمیشود و فوتبال دارد و استقلال میخواهد قهرمان شود حالی دلم نیست . از سرکار که می آیی باید قرص های احساسم را یک به یک روی لبهایم 💏 💕 بکاری ... یاصبح ها که شال و کلاه میکنی برای رفتن مهم نیست که چقدر توی دلم قربان صدقه ی عسلی های خواب آلودت شوم💝 مهم این است که هیچکدام دلیل نمیشود که بوسه صبحم 💋 را نداده بروی ...قلب کوچکم که بیقراری لب هایت را بکند باید تحویلم بدهی 💕🌸💏🌸💋💋💋💕🌸الکی که نیست جانم !! یک عدد فنچ کوچک داری که اگر به قلبش نرسی باید جان دادنش را به تماشا بنشینی...🌸💝
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به نظر من بینی رو زیاد تغییر نمیدن. بینی من یک قوز کوچیک داشت که برداشتن و پروجکشن رو کم کردن ولی چون به پره ها دست نزدن هنوز بزرگ به نظر میاد. البته من 4 ماهه عمل کردم شاید به خاطر ورم هم باشه. ولی در کل راضیم.
دوستان سلام. من میخوام جراحی کنم ، بهترین جراح بینی گوشتی توی تهران چه کسی رو معرفی میکنید ؟ مطب فتح سامی ویزیت شدم ولی به نظرم خوب نیومد . کمک کنید لطفا . مرسی