2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015414 بازدید | 66527 پست
 منم میخواستم پیش ایشون عمل کنم چون دوستای منم پیششون عمل کردن، ولی اونم واسه بینی های استخوانی ...

من  واسه مشاوره پیش دکتر سامی رفتم بینیمم گوشتی بود خیلی دکتر پولکی به نظر میومد یه اشکال بدی که داشت این بود روز مشاوره با روز مریضاش فرق داشت نمیتونستی نمونه کار ببینی روی من ده تا عیب الکی ام گذاشت که بیا فکتم عمل کن

شاید فردایی نباشه 💙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دكتراي مد نظرم اينا هستن لطفا نظرتون رو بگين دكتر بهزاد شهجردي دكتر محسن اسلاميان كوپايي دكتر بش ...

من هم پیش بشارتی رفتم هم احمدی.

بشارتی کارش توی بینی های استخونی و ترمیمی عالیه ولی برای گوشتی کارش جالب نی. 

احمدی اصلا تبلیغات نداره ولی کارش هم گوشتی هم استخونی عالیه من خودم چند بار رفتم نشستم توی مطبشون تا مطمئن شدم

شاید فردایی نباشه 💙
من هم پیش بشارتی رفتم هم احمدی. بشارتی کارش توی بینی های استخونی و ترمیمی عالیه ولی برای گوشتی کارش ...

شما خودت پيش كي عمل كردي؟؟

اطلاعي از شهجردي داري عكساي پيجش لايو هايي كه ميذاره خيلي عالين اما از نزديك نديدم

من چهارشنبه میرم مطب احمدی.از نادریانم وقت مشاوره گرفتم ۲۲ مرداد وقت داد😐

خوبه که.من ز زدم سلطانیفر واسه ۲۲شهریور وقت داد.خیلییی دیره.تازه عمل هم ۲ماه بعد مشاوره.به نظرتون چی بگم به منشی که زودتر وقت بده.اخه قصد بارداری دارم نمیتونم خیلی صبر کنم

خدایا ممنونم ازت که خیر و برکت و شادی و آرامش و "نعمت شاکر بودن" رو به من عطا کردی ♥♥♥ خدا عاششششقتم♥♥♥
خوبه که.من ز زدم سلطانیفر واسه ۲۲شهریور وقت داد.خیلییی دیره.تازه عمل هم ۲ماه بعد مشاوره.به نظرتون چی ...

دقیقا منم قصد بارداری دارم.ینی تا آخر سال میخوام باردار بشم.نمیدونم چه کنم😔

منشی نادریان که مهلت نداد حرف بزنم اصن

چه لذتی بالاتر از اینکه اسمت قسم راست یک نفر باشد...؟!
2810