2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015375 بازدید | 66527 پست

دوستان دیشب داشتم کار دکتر قارونی رو میدیدم بنظر خوب بود کسانی که عمل داشتن راضی هستن هم بحث زیبایی هم تنفسی چون من انحراف بینی هم دارم کارا تو مطب اش مثه پیج اش هس عایاااااا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چشم عزیزم من دکترای زیر رو میخوام برم و ببینم و مشاوره بگیرم البته من قیمت برخی رو میدونم که میزارم. ...

منم بينيم مث شماست و پوستم خيلي نازكه مرتدم كدوم دكتر رو انتخاب كنم من مطب نجفي رفتم بدم نيومد ولي خيلي ميترسم دكتر خوب سراغ داريد لطفا معرفي كنيد ميخوام تا ماهه ديگه حتما عمل كنم

دوستان دیشب داشتم کار دکتر قارونی رو میدیدم بنظر خوب بود کسانی که عمل داشتن راضی هستن هم بحث زیبایی ...

من با دکتر قارونی عمل کردم.بهتر خود مریض هارو از نزدیک ببینید.

مر مر جون چه خبر مطب گردی کردید...اگه اطلاعاتی داشتی ممنون میشم محبت کنی به منم بگی    

سلام عزیزم من این دو روز دکتر اسلامیان و دکتر حسنانی رو رفتم خیلی مفصله باید بیام بگم واستون تک تک دکترارو به تفکیک الان ک اینجا هستم و مطب رفتم بیشتر متوجه شدم که واقعا لازمه چندتا دکتر رو دید و با بیمارا صحبت کرد خیلی مهمه که از دکتر خوشت بیاد و بهش اعتماد کنی وگرنه هرچقدر خوب هم بشه راضی نخواهی شد حالا من کلی چیز دستگیرم شده فقط اجازه بدین برگردم از تمام زوایا براتون توضیح میدم هر دکتر در هر پست به تفکیک با جزئیات کامل

منم بينيم مث شماست و پوستم خيلي نازكه مرتدم كدوم دكتر رو انتخاب كنم من مطب نجفي رفتم بدم نيومد ولي خ ...

سلام اصلا نگران نباش تا به الان این دو دکتر به من نگفتن پوست بینیم مشکل ایجاد میکنه و یا حتی نگفتن نازکه ....اصلا بنظرم پوستای ضخیم و چرب چون تغییرات رو بخوبی نشون نمیده مشکل ایجاد میکنه وگرنه اگه مشکلی بود قطعا بهم میگفتن...

دوستان من با دکتر میلانی عمل کردم و راضی هستم. اگر سوالی داشتین میتونم کمکتون کنم    

شما فرم بينيتون چطوري بود؟نسبت به قبل كوچيكتر شده يا اينكه فقط ايرادا برطرف شده 

اخلاق قبل و بعد دكترتون چطور بود؟هزينه و اينكه كي عمل داشتين؟

ببخشيد زيادن سوالام

خدايا کمکم کن زندگیمو بهتر کنم واسه ارامشم یه صلوات میفرستی دوستم❤
منم بينيم مث شماست و پوستم خيلي نازكه مرتدم كدوم دكتر رو انتخاب كنم من مطب نجفي رفتم بدم نيومد ولي خ ...

من با نجفی عمل کردم اصلا راضی نیستممم میخوام ترمیم کنم ..خیلی از عکسا ادیته ولی کار خوب هم داره 

شما چند وقته عمل کردید..انتظاراتتون براورده شد ...برخورد دکتر و حمایت های بعد از عمل شون خوب بود

نجمه جان برا اینکه دیگران متوجه شن داری با کی صحبت میکنی زیر پست طرف مقابل یه فلش خمیده هست با عنوان پاسخ به پست اونو انتخاب کن تا نقل قول از طرف مقابلم بیاد و اونم متوجه شه با کی هستی جوابتو بده   
و برای تشکر هم از همین قلب استفاده کنیم که پست برا کسایی ک دارن میخونن زیادی سنگین و شلوع نشه
ب امید خدا منم بعد ماه رمضون میرم ب چنتا دکتر سر میزنم با کمک هم بهتر میتونیم نتیجه بگیریم

من بینی ام رو پیش دکتر هومن ادیبی عمل کردم خیلی کارش خوبه. کاملا طبیعی عمل کرد بینی ام رو. بعضی روزا بوشهره بعضی روزا تهران.باید به مطبش زنگ بزنید ببنید تهران هست یا نه . تازه تهرانم باشه سرش 44976772– ۴۴۹۷۶۸۷۷-09197207378

شما چند وقته عمل کردید..انتظاراتتون براورده شد ...برخورد دکتر و حمایت های بعد از عمل شون خوب بود

داره کم کم یکسال میشه.از نظر تنفس خوبه بینیم.طبیعی عمل کردم.از ایرادات بینیم خیلیش کم شد و برطرف شد ولی از نظر زیبایی بعد عمل کامل رضایت ندارم بخاطر اینکه بینی عمل شده فانتزی حتی این ایراد و نداره که بینی من داره .ایرادشم اینه که تو سه رخ هنوز تو قسمت قوز بینیم مشکل داره و شیب یکدست تا پایین نیست.

بینیم چون طبیعیه همه فکر میکنند مدله بینیم همینه.

ولی چون من عمل کردم و قصدم از عمل نداشتن لااقل این ایراداته سر این از ۱۰۰ رضایتم ۷۰ هست.

برخورد دکتر قبل عمل خوب بود ولی بعد از چند ماه که چسب و برداشتم وقتی گفتم از چه قسمت بینیم خوشم نمیاد برخوردش کاملا عوض شد.

قبلا هم نوشته بودم تو همینجا که حتما با مریض های بعد عمل صحبت کنید تا از رفتار بعد عمل دکتر بگن.ا

ازلحاظ هزینه و طبیعی بودن و تنفس کارشون رو تایید میکنم ولی کارشون بی ایراد هم نیست.

2810