2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
اگر دکتری هست که بشه توی تایم صبح ملاقاتش کرد و مدنظر کسی هست برای عمل یا اینکه شنیدین کارش خوبه لطف ...

عزیزم دکترا کلا صبح ها عمل دارن بعدازظهر میان مطب. از ساعت ۳ به بعد

ازین لیست که نوشتی من حسنانی رو رفتم خوشم اومده ولی هنوز شک دارم

راستی مرمر جون دکتر برومند رو اسم بردی من مطب اش رفتم زیاد جالب نبود..بنظرم خیلی جا داره که جا بیافت ...

نجمه جون ازین دکترهای که من تو لیست نهاییم دارم اطلاعاتی داری؟ تشخیص دادن دماغم استخونی با پوست خوب و معلومیه. واقعا نمیدونم چه تصمیمی بگیرم 

حسنانی

باقر حسین نژاد

هومن فرهنگ مجد 

عزیزااااان لطفا راهنمایی کنید توروخدا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نجمه جون ازین دکترهای که من تو لیست نهاییم دارم اطلاعاتی داری؟ تشخیص دادن دماغم استخونی با پوست خوب ...

نجمه جون بصام چه روزایی هستن؟ من امشب میام تهران و تا یکشنبه بعدی هستم... از کارشون مطمئنی؟  هزینش رو میدونی؟ والا هر روز بتونم ی دکتر برم تازه میرسم همین دکترا رو سر بزنم مگه اینکه از این لیست بگین من دکتری رو حذف کنم ... از لیست من کدوم یکی کارشون رو میشناسین و کاراشون رو نپسندیدن؟

من تماس گرفتم با دکتر بصام منشیشون گفتن که عمل حدود ۶ تومن میشه ولی روزای یکشنبه و چهارشنبه هستن... من این دوروز دارم پیش دکترایی میرم که نظرم باهاشون هست و باید حتما برم 

کسی نمیتونه بره پیش دکتر بصام؟ و از نزدیک با ایشون مشاوره کنه... 

دکتر بصام (قیمت حدود ۶) و دکتر فرهنگ (قیمت ۶.۵ تا ۷.۵) الان اینستاشون رو دیدم نمیدونم چرا به دل من نیست... 

انگار با دکتر حسنانی بیشتر دلم هستش با اینکه خب گرونتره 

واقعا انتخاب دکتر سلیقه ایی

دکتر بشارتی زاده هم هست که خیلی معروفه و کارش خوبه ولی بازم اونجوری به دل من نبود سبک کاراشون بنظرم دماغ آقایون رو بهتر درمیارن

فرهنگ تو این تاپیک چنتا جراحی کرده بودن تا جایی که یادمه انگار راضی بودن

ممنون عزیز،  منم توکل به خدا همین غروب با فرهنگ وقت عمل گرفتم

مریضای توی مطب همه خوب و خیلی خوب بودن ، ایشالا که برا منم خوب میشه

2810