2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست
ممنونم که جواب دادی و وقت گذاشتي ببخشید من یادم رف از دکترم بپرسم،موقع عطسه چیکار باید کرد??? ...

خواهش میکنم

با دهن بازبایدعطسه کنی چون از دهن نفس میکشی آدم عطسه اش میگیره اگه عطسه خیلی زیادباشه مثلاحساسیت فصلی داشته باشی دارومیده

حال دلم خرابه برام دعاکنید🌹🌹
لطفا بد کشیدن تامپون بخیه بیا و بگو ،چطوری بود ،،،

روز بعداز عمل رفتم تامپون کشید دردی نداره نگران نباش راحته فقط کمی بوی بدی میده تامپون اونم چیزی نیست

بخیه وفالب روهم فردامیکشم میام میگم برات 

شماهم دعام کن بینیم خوب شده باشه راضی باشم😚😚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روز بعداز عمل رفتم تامپون کشید دردی نداره نگران نباش راحته فقط کمی بوی بدی میده تامپون اونم چیزی نیس ...

انشالله که هموني ک ميخوايي بشه عزيزم

یه خانومي تو مطب بود سه روز،از عملش ميگذش و ميگف مزه رو حس نميکنه ?دکتر ميگف طبيعيه،شمام همینطور بودین??

سوال ديگمم اینه بده کشیدن تامپون،راحت نفس کشیدی و بو رو حس ميکني??

اللهم صلی علی محمد و آل محمد♥️
انشالله که هموني ک ميخوايي بشه عزيزم یه خانومي تو مطب بود سه روز،از عملش ميگذش و ميگف مزه رو ...

نه گلم من خداروشکر بعدتامپون روکشید هم راحت نفس کشیدم بورو حس کردم

من بينيم گوشتی هس و سواخاش بزرگه همش میترسم بد عمل نتونم مث الان نفس بکشم چون سوراخا کوچيکتر میش ...

نمیدونم والا من بینیم استخونی بود انحراف هم داشت دکتر گفت بهترمیشی 

چون دوست داشتین دربارش بدونین چون تجربه داشتم بگم

خدا رو شکر من خیلی راضی بودم بینیم استخوانی بود خیلی طبیعی شد و خوشگل 

به صورتم هم میاد کلا دکترش اینطوریه که فقط زیبایی بینی براش مهم نیست خیلی دقت میکنه که بینی به کل ظاهر بیمار بیاد خیلی برام عجیب و مهم بود جوری که وقتی باهاش صحبت کردم حاضر نشدم مطب دیگه برم

من هفت روزه عمل کردم احساس میکنم قالب بینیم شل کرده طبیعیه بنظرتون ؟؟؟؟بینیم خیلی هم میخاره

چطور بعد یک هفته قالب برداشتین؟

چون مدت زيادي مونده شُل شدنش طبيعيه 

چطور بعد یک هفته قالب برداشتین؟ چون مدت زيادي مونده شُل شدنش طبيعيه 

امشب میرم برداره

راستی عزیزم قالب وبخیه کشیدن دردداره؟

امروز ظاهربینی ومیتونم ببینم؟

من هفت روزه عمل کردم احساس میکنم قالب بینیم شل کرده طبیعیه بنظرتون ؟؟؟؟بینیم خیلی هم میخاره

اشتباه شد منظورم برنداشتين بود

چون فكر ميكنم اگر فقط زيبايي يا انحراف باشه نهايت تا يك هفته روي صورت ميمونه

2810