2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015444 بازدید | 66527 پست

سلام خانوما من امروز پنج روزه عمل کردم مشکلی ندارم خداروشکر

میخوام بدونم بهلومیتونم بخوابم یا گردنم کج کنم مشکلی پیش نمییاد

همم چون تنهام بایدخودم بلندشم برای کارای خونه بنظرتون اشکالی نداره

حال دلم خرابه برام دعاکنید🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام شماخودتون بادکتربصام عمل کردید؟چندوقته؟بینیتون چه مدلی بودوالان چطوری شده،یکی ازدکترای لیست من ...

سلام بله من بادکتر بصام عمل کردم حدود3ماهه بینیم قوز افتادگی داشت پره های بینیمم بزرگ بود الان همه ی اینا برطرف شده خیلی راضیم بعد عملم ایشون کلا به بیماراشون توجه زیادی میکنن کلا عالیه بنظرم برای مشاوره پیششون برو 

سلام خانوما من امروز پنج روزه عمل کردم مشکلی ندارم خداروشکر میخوام بدونم بهلومیتونم بخوابم یا گردنم ...

سلام عزیزم میگن سعی کنید هفته اول به پهلو نخوابید، من خودم یه بالشت u روی دو تا بالشتم گذاشتم سرم رو داخل اون میزاشتن که نزاری حرکت به چپ و راست داشته باشم و کاملا طاقباز میخوابیدم، تا زمانی که گچ رو برداشتن بعدش با احتیاط میشه به پهلو خوابید. کار خونه هم چیز سنگین بلند نکنی مشکل نداره، زیاد هم سرت رو پایین نگه نداری چون من خودم این کارو میکنم احساس سنگینی و سردرد میکنم. 💙 

سلام دوستان ،من مال گرگان هستم و پيش دکتر محمدی قرار عمل کنم 

خیلی استرس دارم خیلی 

حتی با خودم میگم چون بينيم مشکلی نداره و برای زیبایی دارم عمل میکنم 

نکنه بمیریم زیر عمل یا کور یا.....

کسی مثل من بوده ??

نیاز به همدردی دارم 

ارزون بوده عمل کنم الان ک شرهيطش پیش اومد و نوبت زدم 

دارم سکته میکنم 

طبيعيه??

اللهم صلی علی محمد و آل محمد♥️
میشه عکس بینی تون رو ببینم؟ من تو سه هفته چسب داشتم و کلی ورم.کنجکاو شدم جدا.خدارو شکر که راضی هستی ...

درد داره ??

خواهش میکنم راستشو بگو

تامپون بخیه

چی??

خیلی حالم بده و ميترسم

ایشالا که عالی پیش میره همه چی. خیلی عمل ساده ایه نگران نباش. من از بیهوشی میترسیدم ولی خیلی هم بهم ...

واقعا جدی میگين??

من میترسم ديگ بهوش نیام و بمیرم 

خیلی میترسم شما هم همینطور بودي

واقعا جدی میگين?? من میترسم ديگ بهوش نیام و بمیرم  خیلی میترسم شما هم همینطور بودي

نه نترس منم از بیهوشی وحشت داشتم یعنی از امپول میترسم چه برسه به بیهوشی وعمل مثل شمافک میکردم بهوش نمییام یطوری دخترم وخونه رونگاه میکردم انگاربارآخر که میبینمشون😅 

😅

ولی راحتترازاین حرفهاس دردآنچنانی نداری فقط اون یک هفته که قالب رو بینیته کلافه کننده اس

اگه بینیت ایرادداره برو ارزش داره 

موفق باشی

سلام عزیزم میگن سعی کنید هفته اول به پهلو نخوابید، من خودم یه بالشت u روی دو تا بالشتم گذاشتم سرم رو ...

مرسی گلم 

شما چندوقته عمل کردین؟

برداشتن قالب وبخیه دردداره؟

عطسه وخمیازه من وکلافه کرده همش هم بینیم میخاره

مرسی گلم  شما چندوقته عمل کردین؟ برداشتن قالب وبخیه دردداره؟ عطسه وخمیازه من وکلافه کرده همش ...

ممنونم که جواب دادی و وقت گذاشتي

ببخشید من یادم رف از دکترم بپرسم،موقع عطسه چیکار باید کرد???

راهی داره ک نزنيم?

2810