2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
منم یکی از دلایلی که دکتر قارونی رو انتخاب کردم خود شما بودی، الانم سه هفته گذشته از عملم فعلا راضی ...

میشه عکس بینی تون رو ببینم؟

من تو سه هفته چسب داشتم و کلی ورم.کنجکاو شدم جدا.خدارو شکر که راضی هستین.من اون موقعم گفتم دماغ من فوق‌العاده طبیعیه.به حدی که اصلا کسی متوجه عمل نمیشه.من منتظرم تیغه بینیم بهتر بشه که گمون نکنم زیاد تغییر کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دنبال یه دکتر خوبم برای جراحی بینی. میشه یکی راهنماییم کنه؟ چون می ترسم عمل کنم و بدتر بشه و زشت ...

برو پیش دکتر علی اصغر شیرازی ببین کارش معرکه اس خیلی خوبه دسوت من رفته پیشش عالیه کارش زمانی که دوستم و دیدم باورم نمی شد که اینقدر خوشگل شده باشه خیلی هم دکتر مهربونیه این شمارش حالا یه سر برو پیشش خودت میبینی دیگه ۸۸۵۵۰۴۶۹

میشه عکس بینی تون رو ببینم؟ من تو سه هفته چسب داشتم و کلی ورم.کنجکاو شدم جدا.خدارو شکر که راضی هستی ...

من شنیدم با ماساژ بهتر میشه. ولی دکتر خیلی اعتقادی به ماساژ نداره

سلام بچه ها دكترايي كه من انتخاب كردم  بصام حسينيان نادريان ملكي هستن با توجه به اينكه بينيم ا ...

سلام اگه میخوای ایرادای بینیت برطرف بشه مشکل تنفسی نداشته باشی مطب بصام برو اما اگه میخوای بینیت خیلی کوچیک بشه بصامو بهت پیشنهاد نمیکنم اون بينيتو نسبت به صورتت کوچیک میکنه شایدم اصلا کوچیک نکنه ولی درکل منک خیلی راضیم ازش از بقیه دکترایی که گفتی اطلاعی ندارم

میشه عکس بینی تون رو ببینم؟ من تو سه هفته چسب داشتم و کلی ورم.کنجکاو شدم جدا.خدارو شکر که راضی هستی ...

چسب و ورم که دارم مسلما ولی چون دماغ من سوپر گوشتی بود و خیلی بزرگ، یک کم هم کوچیک ‌‌‌شده و یه قوس ظریفی هم که داره، راضیم میکنه، وگرنه در مقایسه با سایر بیمارایی که تو مطب میدیدم واسه من حجیم تر از بقیه بوده😁😁😁😁😁عکس هم ایشالا به زودی اگه تونستم میزارم ❤

سلام اگه میخوای ایرادای بینیت برطرف بشه مشکل تنفسی نداشته باشی مطب بصام برو اما اگه میخوای بینیت خیل ...

سلام شماخودتون بادکتربصام عمل کردید؟چندوقته؟بینیتون چه مدلی بودوالان چطوری شده،یکی ازدکترای لیست من بصام هست اگه ممکنه یکم اطلاعات بهم بدیدممنون میشم

سلام ....کسی در مورد دکتر یحیوی یا علامه اطلاعاتی داره....بینی من استخونیه و میخام تقریبا نیمه فانتزی در بیاد..کدوم دکتر کارش بهتره ...همین تابستون میخام عمل کنم ولی خیلی استرس دارممم

توروخدا راهنماییم کنید...بهترین دکترو معرفی کنید پولش مهم نیس ولی خدایی گند نزنه به دماغم....دکتر یحیوی بینی خواهرمو عمل کرده واسه اون گوشتی بود  خیلی خوب شده....بعد دقیقا همون روز یکی دیگه هم با اون دکتر عمل داش و اصلااااااااااااا خوب نشده.....نمیدونم حالا پیشش برم یا ن......کارش خوبه ها ولی باز میترسم گند بزنه

اصن خیلی استرسشو دارمممم

سلام ....کسی در مورد دکتر یحیوی یا علامه اطلاعاتی داره....بینی من استخونیه و میخام تقریبا نیمه فانتز ...

عزیزم با هر کی میخوای عمل کن ولی رو علامه فکر کن . کار خراب زیاد داره. الکی نرو زیر تیغ

سلام بچه

كسي از دكتر بشارتي زاده دكتر نادريان و دكتر سازگار كار خراب ديده؟بين اين دكترا مرددم.من خودم يه كار از سازگار ديدم بينيش عالي شده ولي خوب تو نت خوندم كار خراب هم داره.چون شهرستانم مطب گردي نداشتم تا حالا كلا گيج شدم.كسي اگه از نزديك كارشون رو ديده راهنماي كنه لطفا

2810