2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015367 بازدید | 66527 پست
از اول این مشکل داشتم دکتر همش میگفت خوب میشی. ولی نشد متاسفانه

ای وای عزیزم❤ خیلی ناراحت شدم، خشایار احمدی تو پیج جراحی زیبایی اینستا خرابکارترین دکتره، انقد که از کار خرابیاش عکس گذاشتن! 

ولی به نظرم سرچ کن واسه یه دکتر طبیعی کار تا لااقل زیبایی عادی و طبیعی بهت برگرده 😍ایشالا که درست میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من هم کلاملام بخیه داره هم پره هام چرا بعضیا فقط کلوملاشون بخیه داره؟

سلام چون بعضی وقتا واسه نازک شدن بینی لازمه پره ها جمع بشه.یه سری از دکترا کلا باز میکنن همه رو یه سری بسته به نیاز واسه بینی های پر کار باز میکنن فقط

راجع به دکتر سوران ایوبیان اگه توضیحی دارین بگین ممنون

به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم. همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو! هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ، جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش. از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه. کار اشتباه اشتباهه   حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه.   

جالبه دو هزار و خورده اي صفحه اينجا پرشده ولي اصلا نتيجه جامعي رو نميشه پيدا كرد 

من سه روز وقت گذاشتم و اسامي دكترها رو نوشتم و وارد سايت يا صفحه تلگراميشون شدم ،ولي هنوز هيچ ديدگاه روشني ندارم

الان سوال كنم خوب الان كم اشتباه ترين دكتر كيه ،جوابي نميگيرم 😐😐😐

میگم دوستان پوست بینی در حالت ایده ال چطور باید باشه ؟ نازک خشک چرب یا چی؟ مال من خشکه ولی نمیدونم ن ...

عزیزم بهترین حالت اینه که پوست بینیت نه زیاد نازک باشه نه ضخیم، چون پوست ضخیم یا به اصطلاح بینی گوشتی مثل یک عایق عمل میکنه و اجازه نمیده کارایی که دکتر رو بینیت انجام داده و ظرافت هایی که به خرج داده دیده بشه، پوست نازک هم حساسیت ها و مشکلات خودش رو داره، به پوست خشک و چرب هم ربطی نداره. اونقدری که ضخامت پوست مهمه چربی یا خشکیش اهمیت نداره

جالبه دو هزار و خورده اي صفحه اينجا پرشده ولي اصلا نتيجه جامعي رو نميشه پيدا كرد  من سه روز وق ...

هیچ دکتری نیست که اشتباه نداشته باشه عزیز دلم، ولی خب باید ببینی اشتباهش تا چه حدیه، بعضی دکتر ها هستند اشتباه پزشکیشون در حد آسیب رسوندن به تنفس و نکروز و چسبندگیه یا اینکه سوراخهای بینی رو نامتقارن در میارن یا بینی رو به اصطلاح کلیپسی می کنن که واقعا از اشتباه این دکترها نباید چشم پوشی کرد.

ولی بعضی از دکترها هستند که بیمار ناراضی دارند اون هم به این علته که مثلا بیمار بینی عروسکی داشته ولی دکتر طبیعی عمل کرده که اینجور نارضایتی ها رو اصلا نمیشه پای اشتباه دکتر گذاشت و این مربوط به سلیقه آدمها میشه.

من به شخصه نظرم اینه که شما چند نا دکتر رو کاندید کن و برو مطبشون از نزدیک بیمارها رو ببین و راحت سوالایی که داری رو بپرس.

اون وقته که میتونی با اطمینان تصمیمت رو بگیری.

مثل کاری که من کردم و خدا رو شکر از عملم کاملا راضیم.

البته اومدن به اینجا خیییییلی کمکم کرد و باعث شد خیلی از دکترهایی که تو لیستم بودند رو حذف کنم.

هیچ دکتری نیست که اشتباه نداشته باشه عزیز دلم، ولی خب باید ببینی اشتباهش تا چه حدیه، بعضی دکتر ها هس ...

منم كم اشتباه ها رو گفتم چون بالاخره همه يه تعداد ناراضي دارن ،اوني كه كمترين امار ناراضي رو داره منظورمه

یه بینی پر کار استخونی ( پرکار که میگم واقعا پرکار بزرگی، قوز ، افتادگی و پهن بودن نوک بینی )  رو کدوم دکتر بسپارم ؟

اینستای یحیوی بصام و قارونی نگا کردم همشون عکس یه بینی گذاشتن ک فقط یه قوز کوچیک داره اونو رفع کردنو همه هم تو کامنتا به به چه چه که چقدر عالی شده بدون توجه به اینکه طرف اصن ازاولم دماغش خوب بود فقط قوز خیلی خیلی کوچیک رفع شده :/

چه کنم من ؟

کدوم دکتر میتونه بینی پر کار درستش کنه ؟

یه بینی پر کار استخونی ( پرکار که میگم واقعا پرکار بزرگی، قوز ، افتادگی و پهن بودن نوک بینی )   ...

ببین نظر منو بخوای میگم قارونی رو از گزینه هات حذف کن

به قول خودت قارونی فقط بینی های کم کار رو خوب عمل میکنه، من و دوستم رفتیم مطبش، بینی اون خیلی کم کار بود فقط یه قوز کوچیک داشت ویکم افتاده بود، بهش گفت بینیت عالی میشه ولی رو بینی من هزار تا عیب گذاشت آخر سر هم گفت من تو اسفند بینی تورو نمیتونم عمل کنم چون بینیت پرکاره و من اینور سال نمیتونم برای بینی هایی مثل تو 2 ساعت وقت بذارم!!!!!

منم کلا منصرف شدم از عمل با دکتر قارونی

عزیزم شما نتیجه عملت چطور شد ؟

عزیزم دماغ منم عین مال تو بود حتی افتادگیش از تو بیشتر بود ولی الان کاملا راضیمو پشیمون نیستم اگه میخوای طبیعی عمل کنی واسه مشاوره پیش دکتر بصام برو اگه خواستی عکس بینیمو بفرستم فقط بگو چجوری میشه اینجا عکس فرستاد 

2810