2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015355 بازدید | 66526 پست

سلام بچه ها خواهر من هفته ديگه پيش دکتر محمد رضا محرابی توی ساری میخاد عمل کنه... کارش خوبه؟ 

هر زنی.....برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که..... باشانه انگشت هايش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید:هر جور ک باشی زیبایی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خواهر م پش دکتر گیوه چی عمل کرده الانم خیلی راضیه تو این سایته می تونید نمونه کارهاشو ببینید واقعا الان نه مشکل گرفتگی بینی داره نه صداش تو دماغی شده با اینکه بینیش گوشتی بود ولی خوب شده فرمش 

http://drgivehchi.com

بچه هاااااااا دکتر احمدرضا رجائی کارش فوق العادس خیلی خوبه دوست من پیشش عمل کرده خیلی طبیعی درآورد ...

توی تمام تاپیک های بینی فقط رد پای تبلیغ واسه دکترهاست همه هم یا میگن خودمون عمل کردیم پیش فلانی یا خواهرمون  یا ...

بهترین راه رفتن به مطب و دیدن چند نمونه از نزدیکه من تو هر تاپیکی سر میزنم همین چند نفر آدرس دکترای مد نظر خودشون رو میدن 

عمل بینی حساسه خودتون رو دست هر دکتری ندین بخاطر چند تومن بالا و پایین تر 

مهسا جون یه سوال اینکه از همون اول بعد عمل بینیتون دچار مشکل (چه تنفسی و چه ظاهری)  بود یا طی ز ...

از اول این مشکل داشتم
دکتر همش میگفت خوب میشی. ولی نشد متاسفانه

جراحی بینی سال 93 دکتر خشایار احمدی زد بینیمو داغون کرد .عکس های خرابکاری دکتر صفحه 2276
مهساجان حالا نميخاي ترميم كني؟من دوتادكترانتخاب كردم موندم كدومشو انتخاب كنم براترميم .يكي دكترمفرده ...

دلم میخواد. راستش خیلی میترسم.
با این گندی که  خشایار احمدی زد. از کنار مطبای زیبای بینی رد میشم تنم میلرزه والا

جراحی بینی سال 93 دکتر خشایار احمدی زد بینیمو داغون کرد .عکس های خرابکاری دکتر صفحه 2276

عمل بینی خیلی حساسه خواهر من قبل اینکه عمل کنه خیلی دنبال دکتر گشت دکتر طاهری نیا رو بهش معرفی کردن رفت پیش اون واقعا کارش خیلی هرف نداشت خیلی دکتر باتجربیه من آدرس سایتشو براتون میزارم نمونه کارهاشو می تونید برید ببینید http://drtaherinia.com

عمل بینی خیلی حساسه خواهر من قبل اینکه عمل کنه خیلی دنبال دکتر گشت دکتر طاهری نیا رو بهش معرفی کردن ...

آره مطمئناً خیلی حرف نداشته واسه گفتن!!! هم غلط املایی هم غلط نگارشی، تبلیغات میکنی یا خرابکاری؟! :)))))) 

2810