2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015375 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا بيني تون ودكترخشايارعمل كرده اخه ايشون وخيلي تعريف ميكنن خوب شد ديدم كلا روي دكترخط كشيدم

بله ایشون عمل کرده 

من قید ظاهرشو زدم
تنفسم واقعا مشکل داره.نمیتونم با بینیم نفس بکشم

هر بارم میرم پیشش میگن درس میشه(بعد از سه سال) روز به روز بدتر میشه

دوستان خواهش میکنم ازتون اگه واقعا تنفس و ظاهر براتون مهمه خیلی تحقیق کنید 

گول تعاریف دیگران نخورید شده خیلی وقت بزارین. حتما برید از نزدیک کارارو ببینید

نه یه بار چن بار تو ساعات مختلف. گول اون دستگاه پیشرفته که خریدن اونجا گذاشتن نخورید. خلاصه تا میتونید تحقیق کنید در مورد دکترا

جراحی بینی سال 93 دکتر خشایار احمدی زد بینیمو داغون کرد .عکس های خرابکاری دکتر صفحه 2276
منظورم مهساجون دكترخشايار  ازبيني شماعكس گذاشته يافيلم گذاشته تواينستاش؟

واقعا فک کردین از این بینی عکس و فیلم میگیرن میزارن؟
کدوم دکتر از کار خرابش عکس و فیلم میگیره؟!!!!!

جراحی بینی سال 93 دکتر خشایار احمدی زد بینیمو داغون کرد .عکس های خرابکاری دکتر صفحه 2276

نمونه کارای دکترخشایار احمدی که تو اینستا گذاشته شده البته ایشون نذاشتنمیتونین برین ببینین

وای این دکتره افتضاحه تورو خدا نرین پیشش کلی باید پول بدی بعد بینی رو داغون میکنه من سال 93 پیشش عم ...

وای چرا اینجوری کرده بینیتو خیر نبینه منو بگو اون دو س تا مدلو دیدم گفتم لابد خوبه دیگه 

همچین درو دکور راه انداخته مطبش انگار میری آتلیه قیمتشم ک زیاده

اخه من دنبال دکتر فانتزی کارم نمیدونم پس دیگه کجا برم😟😟😟😟

وای چرا اینجوری کرده بینیتو خیر نبینه منو بگو اون دو س تا مدلو دیدم گفتم لابد خوبه دیگه  همچین ...

به كاراي علي عباسي تواينستانگاكردي من خودم خوشم ميادازكارش ولي خبرندارم خراب كاري داره يانه

2810