2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015368 بازدید | 66527 پست

اهان ممنونم جونم فدات طبيعي شده بينيش ياكمي سربالاس؟نوكش جمع وجوره؟قيمت چندداده؟دكتربرامنو٦تومن گف؟درمورد دكتر خشايار احمدي چيزي ميدوني اون كارش چطوره؟كدومش بهتره ميدونين؟

اهان ممنونم جونم فدات طبيعي شده بينيش ياكمي سربالاس؟نوكش جمع وجوره؟قيمت چندداده؟دكتربرامنو٦تومن گف؟د ...

خواهش میکنم عزیزم 

بینیش ی ذره سربالاس نوکشم تیزه اون تیر5تومن داد فکر کنم من بهت دکتر افلاکی هم پیشنهاد میکنم ولی اگه میخوای بینیت طبیعی باشه دکتر بصام خوبه من خودم1شنبه با ایشون عمل دارم 

دکتر احمدی نمیشناسم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اصلا نوك تيزنميخام وزيادم طبيعي نميخام پس كار افلاكي خوبه؟كوتاهم ميكنه؟ميخام جمع وجورباشه احساس ميكنم كمي درازه ونوكش جمع وجور نيس بيني ام استخواني هس تواينستاهستش اين دكتر؟

من اصلا نوك تيزنميخام وزيادم طبيعي نميخام پس كار افلاكي خوبه؟كوتاهم ميكنه؟ميخام جمع وجورباشه احساس م ...

من اگه طبیعی نمیخواستم با دکتر افلاکی عمل میکردم بنظرم دکتر خوبیه اره عزیزم اینستا داره

بهار جون رفتی مطب دکتر عباسی  .چی شد؟چرا کسی جواب نمیده

عزیزم نمونه های توی مطب ک عالی بودن چون گوشتیو خب جمع میکنه خودشونم مشکلی نداشتن چنتاییم با چسب بودن البته فکر میکنم سوراخای بینیو برای بعضیا تا ب تا درمیاره چون دو نفری بودن ک برای این مشکل اومده بودن میگفتن میخوان بخیه بزن 🤔🤔

از یکی ک تو اینستا سوال کردم ک راضین میگفتن ن جای بخیه هاش مونده روی بینیش چال شده ناراضی بود کلا دیگه قیمتشم ۶۵۰۰

کلا عمل بینی انگار شانسیه و بستگی ب خود پوست ادم داره نمیدونم دیگه والا منم موندم اخر کجا برم

مطب خشایار احمدیم رفتم نمونه هاش فانتزی بودن دوس داشتم ولی خیلی گرونه قیمتاش ۸ تومن ۹ تومن قیمت میده

😧😧😧😵

فدات تو مطب خشايار كه رفته بودي نمونه هاش كاملا فانتزي بود؟يانيمه فانتزي هم داشت من مطبش نرفتم به نظرت كاراي دكتر مفرد  شبيه كاراي خشايارهس ؟من ي دكتري ميخام شبيه كاراي دكترخشايارباشه اين دكتر خيلي ميگيره

شما جون میشه به سوالا من جواب بدی؟؟؟من نمیدونم بین دکتر یحیوی و محبی کدومو انتخاب کنم حس میکنم دکتر ...

عزیزم بینیت گوشتیه؟ دکتر محبی به نظر من برای بینیای استخونی بهتره...تو اینستا صدف بیوتی رو فالو میکنی؟ بینی اونو دکتر محبی عمل کرده طبیعی عمل کرده ولی دیروز تو پیجش میگفتن جدیدن محبی کار خرابی زیاد داره دقتش اومده پایین

من با یحیوی عمل کردم بینیم خخیلی خیلی گوشتی و غضروفی بود... تا اینجا هشتاددرصدر راضیم... دو هفته از عملم میگذره و ورم بینیم خیلی کم شده......بازم کوچیکتر شه رضایتم به نود درصد میرسه

2810