2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
سلام دوستان من یه سوال داشتم عمل بینی گوشتی چ جوره؟؟راحت فرم میگیره ک میشه راحت مانور داد و کوچیکش ...

بینی گوشتی رو فقط ایرادشو برطرف کنید کافیه از لحاظ اینکه شبیه یه بینی استخونی قلمی بشه ممکن نیست.ولی اگر بینی گوشتی رو ایرادشو برطرف کنی و به قول معروف متناسبش کنید دیگه اون قضیه بزرگ بودن بعد عمل هم پیش نمیاد.

بینی گوشتی کوچیک رو هم عمل نکنید .(منظورم بینی که خوابیده رو صورت و خیلی بزرگ نیست)بهتره چون تا جایی که دیدم تفاوتی با بعد عمل آنچنان پیدا نمیکنه.فقط نوک بینی رو کشیده تر میکنند براشون.بازم سلیقه ایه.عمل گوشتی دکتر های مختلف رو ببینید کمکتون میکنه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی عالی به سلامتی ایشالا تا آخرش راضی باشی همیشه😍خیلی هم ممنون بابت اطلاعات دقیق و کاملی که ارائه ...

بعد عمل تا حدودی بله تغییر رو احساس کردم.ولی نه خیلی زیاد که دلم و بزنه کلا.از برخورد دستیارشون هم چندان خوشم نیومد.ولی کارم با اخلاق دستیار کاری نداشت.منظورم اینه اون وظیفشو انجام میداد درستم انجام میداد ولی برخوردش جالب نبود.

من ميخاستم با دكترم كه عمل شكم پيشش انجام دادم عمل بيني انجام بدم .ولي از روزي كه كاراي دكتر علي عبا ...

بهترین کار اینه دو سه بازبری مطبش و دو سه نفرم از اینستا گرام که با دکتر عمل داشتن و شمارشونو بگیری و عکس بدون رتوش و از همه زوایا بینیشون و چهره شون رو ببینی.اینجا تعداد کسایی که میان و عمل کردند خیلی کمه .

برای هزینه مشاوره هم با مطب تماس بگیر خودشون بهت میگن که هزینه ویزیت داره یا نه.

سلام كسي هس درمورد دكترمفرد بدونه چطورعمل ميكنه كارش خوبه يانه؟كسي پيشش عمل كرده؟من ميخام ترميم كنم موندم پيش كدوم دكتربرم  اين دكترو تعريف ميكنن.ميترسم مثل عمل اولم باشه ازدكترقبليم  خيلي ناراضي ام فقط قوس شوسوهان كشيده وسلام ديگه هيچ ايرادشوبرطرف نكرده.

سلام كسي هس درمورد دكترمفرد بدونه چطورعمل ميكنه كارش خوبه يانه؟كسي پيشش عمل كرده؟من ميخام ترميم كنم ...

سلام من دختر خالم پیش دکتر مفرد عمل کرده از لحاظ تنفس مشکلی نداره بینیشم خوب شده از لحاظ مراقبت های بعد عملم به بیماراش توجه میکنه در کل راضیه 

2810