2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

دوستان بالاخره ی دکتر باب دلمو ک حسابی جموجور میکنه بینیو ب نسبت نمونه هایی ک دیدم اومده بودن پیدا کردم 

البته هنوز اوکی نکردم باهاش برای عمل

دکتر علی عباسی 

کسی ناراضی ندیده نشنیده ازین دکتر آیاااا

لطفا راهنمایی🙏🙏🙏🙏

ممنون آمین‌جان

شما جون میشه به سوالا من جواب بدی؟؟؟من نمیدونم بین دکتر یحیوی و محبی کدومو انتخاب کنم حس میکنم دکتر محبی طول بینی رو کوچیک میکنه اینحوریه به نظرت؟؟؟؟وقتی بینی کوچیک میشه حالت صورت یجوری میشه من دلم میخواد کشیده باشه صورتم به نظرت چیکار کنممم گیجممم😭😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان. دکتر به من یکماه دیگه وقت عمل داده. به نظرتون تا عید که یکماه میشه ورمش میخوابه؟ و تا کی باید چسب بزنم؟ توی مهمونیا میتونم چسبد بردارم؟ و من تدریس خصوصی ریاضی دارم. تا کی باید استراحت کنم ‌ . و از کی میتونم تدریسمو انجام بدم چون هر روز یک ساعت و نیم پشت سر هم باید حرف بزنم. ممنون میشم حوابمو بدین چون باید تصمیم بگیرم؟ از طرفی میخوام قبل از عید عمل کنم از طرفی میترسم یکماه زمان کمی باشه و بینیم ورمش نخوابه.

سلام دوستان. دکتر به من یکماه دیگه وقت عمل داده. به نظرتون تا عید که یکماه میشه ورمش میخوابه؟ و تا ک ...

سلام

مدت ورم بستگی به پوست و میزان تغییری که به بینی میدین داره.

اگه بینی استخونی داشته باشین مدت ورم کوتاهی رو دارین کم کمش 3 ماه طول میکشه تا یه چیزی که شما مد نظرته دیده بشه.

در مورد چسب نظر دکتر ها متفاوته .من 40 روز بیشتر چسب نزدم همیشه چسب داشتم بعد 40 روز دیگه نزدم.برای مهمونی ها هم بینی چون ورم داره و ریسک داره نمی ارزه چسب رو بردارین ضمن اینکه وقتی ورم داره با چسب خیلی بهتر دیده میشه   

1 هفته استراحت لازمه چون گچ و تنفس از دهان انجام میشه عملا باید خونه باشین.صحبت طولانی که اکیدا تو هفته اول انجام نشه.خنده زیاد هم همینطور.

بعد یک هفته تصمیم با دکتر و خودتونه.من تا یک ماه هیچ جا نرفتم هیچ جا.مطلقا!فقط خونه پیاده روی کردم.و یه بارم رفتم تا سوپر محل.  

عمل بینی کار عجله ای نیست اگه استرس دارین بهتر به وقت دیگه موکولش کنید.تا با خیال راحت به زندگی روزمره تون برگردین.

یه سوال دیگه من میخوام ۱۵ کیلو کم کنم . اول وزن کم کنم بعد جراحی بینی یا ربطی نداره

همونطور که گفتم عمل بینی خودش یه پروسه طولانی و پر توجه ایه کم کردن وزن یه پروسه جداگانه.

فکر کنم 15 کیلو رو کم کمش اگه بخواین اصولی با ورزش و تغذیه مناسب کم کنید به تایمی بیش از 3 ماه زمان نیاز دارین.وگرنه جز از دست دادن آب و عضله و املاح معدنی و ضعف جسمی چیز دیگه ای نصیبتون نمیشه.

مخصوصا اینکه موقع بعد عمل به خاطر کم شدن حجم غذاهای جویدنی کمی آدم ضعیف میشه که باید بعد عمل خیلی خودتونو تقویت کنید.اون موقع هم استرس اضافه وزن بهتون دست میده.ولی اگه اصولی وزنتون رو کم کنید من تضمین میدم که دیگه برنگرده چون من خودم 12 کیلو رو طی یک سال با رژیم و ورزش کم کردم و خدا رو شکر دیگه برنگشته.در حد گرم چاق و لاغر میشم.بازهم تصمیم با خودتونه.  

بلاخره بعد از 7 ماه و 9 روز رفتم معاینه بینی مو انجام دادم.

تا الان غیر آلرژیم که همیشه با منه اوضاع خوبه.

دکتر گفت ورم بینیم خیلی خوب خوابیده فقط توی قسمت قوزش نیاز به زمان بیشتری داره .تنفسم مشکلی نداره خداروشکر فقط خشکی هوا خیلی اذیت کننده است.

در کل بخوام از 10 میزان رضایتمو از عمل خودم بدم 8 میدم.یه نمره به خاطر اینکه نخواستم بیشتر قوس بده به بینیم از خودم کم میکنم .خخخخ یه نمره هم بخاطر روند درمان و معایناتی که داشتم کم میکنم.من خیلی به برخوردها اهمیت میدم و برام مهمه.

* عزیزان اینو مد نظر بگیرن نه برای عمل بینی کلا هر عملی.دکتر هایی هستن که وقتی برای عمل بهشون مراجعه میکنید خیلی برخورد خوبی دارند و به محض عمل کردن از این رو به اون رو میشن.متاسفانه اخلاق پزشکی توی ایران به قد سر سوزن پیدا میشه.توی انتخاب هاتون حتما اینو لحاظ کنید.

سلام دوستان من یه سوال داشتم

عمل بینی گوشتی چ جوره؟؟راحت فرم میگیره ک میشه راحت مانور داد و کوچیکش کرد؟؟؟چقد طول میکشه ک ورمش بخوابه؟؟؟من شنیدم بینی گوشتی بعد عل باز برمیگردن ب حالت اولشون این حقیقت داره؟ممنون میشم اگه اطلاعی دارین پاسخ بدین

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم‌ نمیگردم!!!!!
بلاخره بعد از 7 ماه و 9 روز رفتم معاینه بینی مو انجام دادم. تا الان غیر آلرژیم که همیشه با منه اوضا ...

خیلی عالی به سلامتی ایشالا تا آخرش راضی باشی همیشه😍خیلی هم ممنون بابت اطلاعات دقیق و کاملی که ارائه میدی❤

قسمت ستاره دار از حرف هاتون در مورد دکتر خودتون هم اتفاق افتاده؟! 

من ميخاستم با دكترم كه عمل شكم پيشش انجام دادم عمل بيني انجام بدم .ولي از روزي كه كاراي دكتر علي عباسي رو ديدم عاشق كارش شدم ودارم تحقيق ميكنم ك پيشش برم انجام بدم چون بيني من گوشتيه فكر ميكنم كارش خوبه كسي هست پيشش عمل كرده باشه و از همه جهت راضي باشه 

2810