2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015366 بازدید | 66527 پست

یه خانومی از اقوام ما عمل کرده بود به شدت  به شدت هااا زشت شده بود شکل مایکل جکسون بود .من از مایکل جکسون و شکل وهیبتش چندشم میشه .انگار کپی زده بودند .حالا قبلش بینی ش بلند بود ولی چشماش خندون بود وبینیش بهش میومد .حالا خدا کنه شوهرش همچین حسی نداشته باشه .طفلک انگار صورتش ریز شده بود وهیکلش دو برابر صورتش بود وای یه چیز زشتی شده بود . نکنین اینکارو با خودتون

ما در استفاده از  کره زمین و آب  با حیوانات شریکیم .به حق  خودمون راضی باشیم و سهم اونها رو هم در نظر بگیریم .  ممکنه ما حق موجودات دیگه رو پایمال کنیم  ونسبت بهش بی تفاوت باشیم  به این  رفتار میگن خودخواهی و تکبر و این گناهه . یادمون باشه  خدای ما و حیوانات  یکیه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر محبی منظورته؟ من موحدی نشنیدم

نه عزیزم 

علیرضا موحدی رو میگم جراح حلق و بینی هستش 

تاپیک هر روز: روی اینجا کلیک کنید و خداوند سر آفرید که روی گردن باشد نه در باسـن دیگران ... نمیدونستید بدونید گلم   

من خواهرم عمل کردن پیش دکتراحمدرضا رجایی کارشون خیلی طبیعی بود و خداروشکر مشکل تنفسی هم ندارن و بسیاربرای مریضاشون وقت میزارن اینم آدرسشون هست.
تهران.خ گاندی جنوبی.کلینیک فوق تخصصی هتل.بیمارستان گاندی .ط۱۲
۸۸۱۹۵۴۵۹
۰۹۱۲۰۲۷۰۷۰۳

خب دوستان بینی من استخونیه و بسیاااااار بزرگ 

قوز داره و نوکش هم افتادگی داره به سمت پایین 

پیش کدوم دکتر برم ؟ 

نمیخام اصلا و ابدا فانتزی بشه و سر و بالا و قوس و اینا نمیخوام 

فقط میخام تمام ایراداتش رفع بشه و کوچیک شه 

یه چن صفه ای ازتاپیک رو خوندم 

اسم دکترایی ک به نظرم خوب اومدن اینان

سجادیان

کوچک زاده 

یحیوی

محبیان

بصام

عباسی 

قارونی 

نظرتون و بگید لطفاااااا

سلام   

دوستان من ميخوام تابستون بينيمو عمل کنم و از بين خيل عظيم دکترا رسيدم به چند نفر که دکتر فتح سامى از بينشون نظرمو بيشتر جلب کرده.

آيا کسى تجربه ى عمل با ايشونو داشته? راضى بوده يا نه? 

و اينکه کسى از ايشون بد شنيده? در مورد کاراشون و اينا

اگر کمکم کنيد واقعا ممنون ميشم  

|Biz hayatı fazla abarttık|
خب دوستان بینی من استخونیه و بسیاااااار بزرگ  قوز داره و نوکش هم افتادگی داره به سمت پایین&nbs ...

بینی من هم همینطوری بود دقیقا تقریبا دو سال و نیم پیش با دکتر سجادیان عمل کردم و راضیم و بینیم کاملا طبیعیه و مشکلی ندارم 

سلام دوستان من طی 2 سال تحقیق برای بینی استخوانی به لیست زیر رسیدم(بینی خیلی خیلی خیلی طبیعی میخوام)

ممنون میشم اگه کسی از دوستان در مورد این دکترها اطلاعات خوبی دارن راهنماییم کنن

1-دکتر شاهین میلانی

2-دکتر کلانتر هرمزی

3-دکتر حمیدرضا نوری

4-دکتر کوروش یزدانفر

5-دکتر غلامرضا احمدی

عزیزم شما هفت ماه از عملت میگذره، راضی هستی هنوز؟ کیپ شدگی و مشکل تنفسی که نداری نه؟ من کارهای دکتر ...

سلام 

تقریبا 6 ماه و 21 روزه .وقتم نکردم برم دکتر گفت 6 ماه شد برم ببینه .از لحاظ تنفس راضیم کیپ شدگی که همون بعد عمل هم من نفس میکشیدم فقط خونابه میاد بعد عمله که بینی کیپه کم کم راهش باز میشه.

از نظر ظاهری سلیقه ایه.من دنبال بینی طبیعی بودم .قوس و نوک بالا رفته و تیغه خیلی نازک و ... مورد انتخابم نبود.

بینی من تیغه اش نازک نیست از نیم رخ قوس زیاد نداره و خیلی طبیعیه از سه رخ فقط هنوز اونی که میخواستم نشده دکتر گفت 2 سال طول میکشه ولی الان که 6 ماه گذشته خیلی بهتر از قبل شده و فکر کنم با گذشت زمان تغییر میکنه.تمام رخ هم که خیلی خوبه من راضیم.

عکس براتون میزارم باید با دوربین عکاسی بگیرم گوشی موبایلم خیلی عکساش جالب نمیشه .

سما جان الان بینی تو شستشو می دی ؟چون می دونم یحیوی تامپون نمی گذاره اگر می شوری خیلی آروم فقط سر پن ...

آمین جون آره شست و شو میدم ولی بینیم از داخل انگار ورم داره چون هر چی سرم میریزم برمیگرده بیرون،من تیغه بینیمم انحراف داشت احتمالا واسه همین ورم دارم

سلام  تقریبا 6 ماه و 21 روزه .وقتم نکردم برم دکتر گفت 6 ماه شد برم ببینه .از لحاظ تنفس راضیم ک ...

خدا رو شکر که راضی هستی، و خیلی ممنون از اطلاعات کامل و دقیقی که دادی، من چون احساس کردم شما خیلی دقیق هستی و به جزئیات توجه داری فکر میکنم انتخاب مناسبی برای دکتر کردید و چون البته همکار هم هستیم و عکاسی میدونیم شاید از نقطه نظر زیبایی شناسی سلیقه هامون نزدیک به هم باشه البته عکس هایی که از دکتر قارونی دیدم نسبت به بقیه دکترها کمتر دچار اشتباهات تناسبی بوده. حالا از نزدیک هم باید چک کنم. خیلی عالی میشه عکستون هم بزارید دست گلتون هم درد نکنه😍❤

سلام دوستان من طی 2 سال تحقیق برای بینی استخوانی به لیست زیر رسیدم(بینی خیلی خیلی خیلی طبیعی میخوام) ...

چند نفر از دوستان من پیش دکتر غلامرضا احمدی عمل کردن و خوب خانوم بودن و کمی قوس بینی و این ها رو دارن ولی من خودم پیششون ویزیت شدم بهم ایرادات بینیم رو گفتن و گفتن رفعش میکنن، ولی چون با دوستم که بینیشون قلمی شده بود رفته بودم و از اونجا که بینی گوشتیه، دائم بهم تاکید کردم مثل اوشون قلمی نمیشه

2810