2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
راستی اونی که ناراضی از سجادی بود کجا نوشته ؟ صفحه چنده ؟

اون تو این سایت نبود عزیزم، یه سایت دیگه بود ولی از لحاظ تنفس مشکل نداشت فکر کنم و تغییر هم زیاد کرده بود چون کلا نیمه فانتزی خواسته بود، مشکلش این بود که از شکل بینیش زیاد راضی نبود و میگفت که سوراخای بینیش ناقرینه شده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون تو این سایت نبود عزیزم، یه سایت دیگه بود ولی از لحاظ تنفس مشکل نداشت فکر کنم و تغییر هم زیاد کرد ...

خوب این که یه کم پیچیده شد.هم تغییر زیاد کرده بود هم نیمه فانتزی شد .خوب ایا سوراخاش از قبل عمل با هم تفاوت داشت یا نه؟؟؟ این هم نکته مهمیه.اسم سایته چیه؟.تنفس سجادیان‌و همیشه خوب شنیدم این برام مهمه خیلی

سلام ریما جان پرسیده بودی کسی با دکتر سجادیان عمل کرده یا نه من با دکتر سجادیان عمل کردم و بی نهایت ...

سلام شما کی عمل کردین و مشکلتون چی بود ؟؟ تغییر زیاد کردین یا نه ؟ گوشتی بودین ؟

من یک سال و نیم پیش عمل کردم

بینیم استخوانی و قوز داربود انحراف شدیدی هم داشتم که خداروشکر هم از لحاظ ظاهری همون چیزی شد که میخواستم و مشکل تنفسی که داشتم برطرف شد 

شاید باید بهش بگم تنهایی ترسی نداره آدم همیشه تنهایی پا توی دنیا میذاره...

سلام دوستان، من از تاپیک‌جراحی دو تا الان میخوندمتون و یه وقتایی کم کامنت میذاشتم،منم تصمیم‌جدی برای عمل گرفتم، تا اینجا تو لیستم یحیوی و سجادیان و سامی و هنوزم فرهنگو تا اینجا جدی دنبال نکردم....دوستم از غلامرضا صفایی خیلی راضیه و گویا کل فامیل پیش اون عمل کرده و راضین ولی میگفت از ایران رفته فردا به شماره مطبش زنگ میزنم

دوستایی که با سجادیان عمل کردن و ورم داشتن بیان لطفا بگن وضعشون چطوره و چقدر راضین

سما دختری در مزرعه

ورم بستگی به نازکی و ضخامت پوستت داره پوست های نازک ورمشون اکثرا دو تا سه ماه ازبین میره ولی پوست های ضخیم حدود شش ماه زمان میبره تا ورمشون بخوابه

من خودم پوستم نازک بود

شاید باید بهش بگم تنهایی ترسی نداره آدم همیشه تنهایی پا توی دنیا میذاره...
2810