2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015375 بازدید | 66527 پست
سلام عزیزم متاسفاته الان چسب رو بینیمه و معلوم نیست که بخوان عکس بذارم دکترم افشین باقری بود شیراز ه ...

کنار اومدن با چهره جدید و این تغییر خودش زمان می بره و کمی استرس به وجود میاره . برای اظهار نظر در مورد بینی هنوز خیلی زوده . دست کم 6 ماه بینی ورم داره و نباید در موردش قضاوت کرد . نوک بینی هم کمی سر بالاتر میگیرن که بعد چند ماه افت میکنه و به حالت طبیعی بر می گرده . اصلا خودتو اذیت نکن و اگر میبینی اذیت میشی کمتر خودتو تو آیینه نگاه کن . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه خوب!باشه پس منتظرم

من امروز رفتم مطب دکتر بصام . بینیمو معاینه کرد گفت انحراف داخلی دارم و پوست و استخون و غضروفم برای عمل مناسبه . بینیم استخونیه . بهش گفتم پره های بغلم باز میکنید گفت اگر نیاز نباشه نه . بستگی به فرم کلی بینی بعد از تراش استخونام داره . دکتر آروم و با صبر و حوصله ای هستن . ویزیتم نمیگیرن بابت مشاوره . در کل به من گفت تو تصوراتت خودتو خیلی عالی نبین . ایراداتو برطرف میکنم و تمام تلاشم رو میکنم بینیت از این چیزی که الان هست بهتر باشه . امید واهی و خیالی نمیده نمیگه صد در صد اینچنان و آنچنان میکنم . بنظرم حتی از حد معمولم کمتر بهت امیدواری میده ولی صادقانه حرف میزنه . سلامت تنفس براش تو اولویته و ابدا ریسک نمیکنه رو این مورد . من خودم طبیعی پسندم و دکتر برام مناسب بود . چندتا از بیماراشونم دیدم توی مطب فرم بینیشون خوب بود ورم عجیب غریبم نداشتن . خلاصه که من حساسیت بخرج ندادم سر ازین مطب به اون مطب رفتن . حس درونیمم با دکتر بصام اوکی بود . معتقدم هستم حساسیت بیش از اندازه نشون دادن اشتباهه . خلاصه که وقت عمل گرفتم انشاالله 29 مهر ماه . هزینه هم با تخفیف 5 شد برای بینی من . آهان دکترم تامپون نمیذاره اصلا . بعد یک هفته گچ باز میشه و چسب هم فقط یک ماه . بازم سوالی بود در خدمتم 

پیدا شد ☺☺☺

دوستان خیلی روی لیست حساب نکنید همه دکترا کار بد و ناراضی هم دارن . بهترین جراح هم باشه . به نظرم دکتر کم ریسک انتخاب کنید چون اصلا دکتر بدون ریسک وجود نداره . یکی دو تا انتخاب کنید و یکیو در نهایت باهاش وقت عمل بگیرید . و اینکه وقتی دکترتونو انتخاب کردید بهش اعتماد کنید و بسپارید دست خودش . همه چی عالی پیش میره حتما 

من امروز رفتم مطب دکتر بصام . بینیمو معاینه کرد گفت انحراف داخلی دارم و پوست و استخون و غضروفم برای ...

مرسی دوست خوبم ازاطلاعاتی که دادی،انشااله که یه بینی خوشگل وسلامت تحویل میگیری،خیلی خوبه که زودبهت وقت دادفکرمیکردم یه ماه طول بکشه!

قبلا پیش دکترای دیگه هم رفته بودی؟یافقط این دکتر؟

سلام دوستان من ۶۵روزه که عمل کردم تا ۱ماه چسب زیر ببنیمو محکم میزدم بعد از ۱ماه خیلی اروم و عادی رو هوا میندازم چسب زیر بینی رو یکم نوک بینیم پایین اومده ینی مال چسب هستش

2810